Vaša najstrašnija iskustva???

Ovo se desilo pre dve-tri nedelje u Bariču kod Beograda- Prvi komšija mog strica ima 3 konja. Jedno veče čuje ih kako ržu i skaču po štali, on siđe da ih smiri i vidi da su griva i rep na sva tri upleteni u sitne kikice! On i žena ih raspletu, ali iste večeri ponovi se isto. Nisu ih više dirali, nego su prodali konje, kažu da se to vile igraju sa konjima...
Taj lik ima sliku na telefonu, čim budem u prilici poslaću

Ovo se desilo pre dve-tri nedelje u Bariču kod Beograda- Prvi komšija mog strica ima 3 konja. Jedno veče čuje ih kako ržu i skaču po štali, on siđe da ih smiri i vidi da su griva i rep na sva tri upleteni u sitne kikice! On i žena ih raspletu, ali iste večeri ponovi se isto. Nisu ih više dirali, nego su prodali konje, kažu da se to vile igraju sa konjima...
Taj lik ima sliku na telefonu, čim budem u prilici poslaću

isto to se desilo i mom dedi....pricao sam tu pricu....

nisam znala da se to zovr omaja.... Zezas ili stvarno?

da, to se zove omaja i moze da se pretvori u bilo sta i da stvara culne varke xD
cesto se pojavljaju u 2 sata posle ponoci pa tako do tri jer je tad najtise.
desilo se jednom pre 4 godine u selo,bilo je leto uvece.ja sam spavao dok je moja sestra bila budna do ujutro.u neko doba je cula plac bebe a pre toga (jedno mesec dana ranije) njen bivsi je cuo plac deteta u nasoj livadi :O
kada je izasla na terasu videla je nesto sto lica na ogromnog psa sa crvenim ocima kako je gleda.kako god ju je ona terala ona je menjala glasove.posto je to cudo pocelo da mnjauce ona bi rekla pis sve dok nije promenilo glas u groktanje svinje :)

da, to se zove omaja i moze da se pretvori u bilo sta i da stvara culne varke xD
desilo se jednom pre 4 godine u selo,bilo je leto uvece.ja sam spavao dok je moja sestra bila budna do ujutro.u neko doba je cula plac bebe a pre toga (jedno mesec dana ranije) njen bivsi je cuo plac deteta u nasoj livadi :O
kada je izasla na terasu videla je nesto sto lica na ogromnog psa sa crvenim ocima kako je gleda.kako god ju je ona terala ona je menjala glasove.posto je to cudo pocelo da mnjauce ona bi rekla pis sve dok nije promenilo glas u groktanje svinje :)

MAJKE TI...ja cu morati da probam da cujem to(sta gos to bilo).....ali ja sam cestto ostajao sam kuci i sl. ali mi se nikad to nije desilo.....

e znate li da kod mene kuci kad svi krenemo na spavanje ja stalno zadnji zaspim....i uvek mi se cini da cujem nesto kako lupa po kuci....nekad se cak desi da neke stvari padnu ali ne previse glasno tek toliko da ih cujem....bruka nekad se kuci stvarno uplasim da jedva zaspim:mrgreen:....a uvek imam neki cudan osecaj da me neko posmatra dok (pokusavam da)spavam...i imam osecaj kao da je neka devojcica(to su samo osecaji)....a jednom dok smo ja i keva ustali iz kreveta i to....sedimo ti mi i samo vidis moja sestra izlece iz sobe i vristi i place...ja je gledam ovako:eek:i pitam je sta joj je a ona kaze da je videla kako jeneki covek gleda iznad kreveta.....ima jos takvih slicnih stvari,ima i jedne koje se ja stidim...;)

Meni baba pricala ovo:

-Zavezes crveni i crni koncic oko ruke i legnes da spavas i cekas noc kad ces se sam probudit . Tada se ne okrenes u stranu da zaspes vec ustanes ,odes do prvog ogledala onako sanjiv , upalis svijetlo i vidjeces svog neprijatelja

sinoc sam to probao i znate koga sam video? SEBE!!!!
ZNACI JA SAM SAM SEBI NEPRIJATELJ!!!!! BUHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Joj ljudi sta se vama sve desava :shock:
Ja sam cesto na gomili nekakvih pustih,tzv. ukletih i kakvih sve ne mesta gde bi svasta slicno moglo da mi se dogodi, ali nikad mi se nije apsolutno nista dogodilo, niti je bilo ikakvih nagovestaja tzv. visih sila u koje istina neverujem, mada kad procitam sve ovo nije mi bas svejedno :shock:

pa provalili duhovi da su provaljeni

Pazite,ovo je bilo stvarno,pisalo je i u novinama i bilo valjda na tv-u,tako su mi moji rekli,a potvrdili i mnogi drugi..najjace je sto poznajem zenu kojoj se to desilo,plasim je se!
Bilo `88...od moje drugarice baba krenula kod rodjake neke,koja je zivela u selu ali u izolovanoj kuci,zabacenoj u sumi.I ona stigne busom predvece,vec pao mrak i ona nije mogla da nadje put kroz sumu.I zagubi se na sred sume,provede celu noc tamo,umre valjda od straha ili od cega vec...E sad,posto je to zabit,nema telefona ni nicega,ova rodjaka kulirala,nije imala pojma sta se desilo,a porodica od ove babe isto nije pojma imala,mislili da je baba kod rodjake,niko je nije ni trazio ni nista..Kad je vec proslo dosta vremena,neko je pronasao babin les,nasao u koferu dokumenta,javio porodici...mozete zamisliti u kakvom stanju je baba bila kad je pronadjena...Sahrane oni nju,i uvece kad je mama od te moje drugarice,inace babina cerka,izasla u dvoriste,vidi ispred kapije neku staricu ..ona krene prema kapiji da vidi ko je to,a ova samo ispari,nestane,kao da je nije ni bilo..Zena ipak ode do kapije,kad tamo stoje babini koferi i slika..
E sad,ta zena,drugaricina mama,je totalno pogubljena,svega se plasi...ja zbog toga mislim da je sve ovo istina...i uzasno se plasim da prolazim pored njihove kuce...

Pazite,ovo je bilo stvarno,pisalo je i u novinama i bilo valjda na tv-u,tako su mi moji rekli,a potvrdili i mnogi drugi..najjace je sto poznajem zenu kojoj se to desilo,plasim je se!
Bilo `88...od moje drugarice baba krenula kod rodjake neke,koja je zivela u selu ali u izolovanoj kuci,zabacenoj u sumi.I ona stigne busom predvece,vec pao mrak i ona nije mogla da nadje put kroz sumu.I zagubi se na sred sume,provede celu noc tamo,umre valjda od straha ili od cega vec...E sad,posto je to zabit,nema telefona ni nicega,ova rodjaka kulirala,nije imala pojma sta se desilo,a porodica od ove babe isto nije pojma imala,mislili da je baba kod rodjake,niko je nije ni trazio ni nista..Kad je vec proslo dosta vremena,neko je pronasao babin les,nasao u koferu dokumenta,javio porodici...mozete zamisliti u kakvom stanju je baba bila kad je pronadjena...Sahrane oni nju,i uvece kad je mama od te moje drugarice,inace babina cerka,izasla u dvoriste,vidi ispred kapije neku staricu ..ona krene prema kapiji da vidi ko je to,a ova samo ispari,nestane,kao da je nije ni bilo..Zena ipak ode do kapije,kad tamo stoje babini koferi i slika..
E sad,ta zena,drugaricina mama,je totalno pogubljena,svega se plasi...ja zbog toga mislim da je sve ovo istina...i uzasno se plasim da prolazim pored njihove kuce...

To sam i ja cula.

hehe,Cairne,da li je to neko naredjene?:D ja ne mogu da dodjem samo da pozdravim drustvance?:D

ali evo..samo za tebe,pricica od proslog leta...:)

bila sam sa mojima na moru (isto mesto,gde je bila devojka sa jagodama,isto doba godine,samo par godina kasnije),i ne daleko od plaze,bila je jedna staara napustena kuca,i godinama sam kao mala izbegavala taj deo mestasceta,jer se pricalo kako je kuca ukleta,kako je tu neke covek pobio svoju porodicu(zenu i dvoje male dece,jedno je bila beba)...i upoznala sam neke lude crnogorce,i oni su pricali kako su to price za malu decu,kako je to koliba nekog ribolovca...ja sam ispricala neke svoje dogadjaje,ali su se samo slatko nasmejali...i resili oni da mene i drugaricu vode u obilazak "kolibe" (drvena kuca,gradjena kao crkva...bas je bila cudna).
usli mi unutra,oni poceli da stvaraju kao neke zvukove,da nas golicaju,ne bili smo se nas dve uplasile,i shatile da tu nema nicega...i stvarno,niceg nije bilo,mi seli,poceli da pricamo "strasne price",i od jednom jedan od ta dva lika kaze da cuje bebu kako place,sav se isprepada,i kaze drugu da prekine da pusta melodije sa telefona...ovaj tvrdio da nije on i mi se dogovorili da svi iskljucimo mobilno...svi smo izvadili telefone,i svi su se u isto vreme ugasili,a niko nije pritisnuo dogmice za gasenje...tu se mi pogledali,ali ono kao,"ma nije to nista",i ae krenusmo da obilazimo kucu,i usput sam pitala njih dvojicu na koji nacin je legenda pricala da su oni ubijeni...."preseceni grkljani,i spaljeni,jedino bebi nije bio presecen grkljan",rekao je jedan...nije proslo 2 sekunde,svi smo zaculi deciji plac,onaj pravi bebeci,onaj histericni,od bola...
kuca jeste bila kao nagorela,ali niko nije verovao u legendu...vriska je postala ne podnosljiva,sve glasnija..krenuli smo napolje,i onda su se zaculi i vrisci nesto starijeg deteta,i uzasan zenski vrisak...istrcali smo napolje,ko da nas zaracem teraju,i stali ispred kuce...napolju se nista nije culo,ni videlo...ali se culo pucketanje drveta kao prilikom pozara,ali nista nije gorelo...
posle par minuta je sve utihnulo...opet smo usli,ali nista...kao da se nista nije desilo...
otisli smo i njih dvojica su shvatila da to ipak nisu price za malu decu...

u mestu se to proculo,svstenik je opet osvetio grobove majke i dece,kucu su spalili,i ostala je samo ta prica...

joooj,koji horor...
Citam ja sinoc ovu pricu,zgrozila se nacisto...
Danas dolazim u skolu,kaze mi drug da me je sanjao.On i ja na moru,u nekoj ukletoj kuci,cujemo glasove duhova,prividja nam se svasta,ne mozemo da izadjemo...
Koja slucajnost da se to desi...

Ja sam čitao da se omaja javlja u vidu devojke ispod usamljenog drveta na groblju, i ako primeti nekoga ko prolazi tuda rastrgne ga, a njegove ostatke razveje vetar...

Back