Vaša najstrašnija iskustva???

Joj ljudi sta se vama sve desava :shock:
Ja sam cesto na gomili nekakvih pustih,tzv. ukletih i kakvih sve ne mesta gde bi svasta slicno moglo da mi se dogodi, ali nikad mi se nije apsolutno nista dogodilo, niti je bilo ikakvih nagovestaja tzv. visih sila u koje istina neverujem, mada kad procitam sve ovo nije mi bas svejedno :shock:

E sad, molim bez mnogo spamovanja, tema je prvenstveno namenjena za sve one koji su možda imali neka jeziva iskustva........ ja nisam i nadam se da neću... Ali da verujem, verujem u nesto....... Bez zavitlavanja molim, ko ima sta da kaže neka kaže, a ko nema neka ne zeza...

A da, priča o mom ocu, pre možda desetak godina, desilo se nesto vrlo cudno mom ocu. Bila je zima, 11 sati uvece, nestalo struje( sva se ježim dok pišem), moj "pametni" otac vraćao se od njegovih roditelja( gledali utakmicu i onda nestalo struje i on ajd' kuci), prolazi on tako pored crkve( a tu ima jedna trafika gde se prodaju svece i jedano ogromno siroko drvo na koje se lepe umrlice), vraca se ona tako( jos nosio torbu u kojoj su bila jaja i kolaci), i ide on normalno( a moram da napomenem da moj otac apsulutno ne veruje u takve stvari, duhovi, vampiri... i te stvarcice), ide ona prolazi pored tog drveta, i kaže CAP nešto ga uhvati za nogu i ne pusta... E sad kaže nema ni oci ni noge ni ruke, samo crno... Dodje ti on tako kuci, sa prebledeo i isprepadan, prekrsti se tri puta i isprica... A kao dokaz da nije lagao sva mu se jaja polupala u torbi( ne smejte se!!!), ja se USRALA ŽIVA. I od tad ja počinjem verovati u te stvarčice i verovali ili ne ni jednom noću nisam prošla sama tuda, iako je sada osvetljeno...

Pa šta vi mislite, šta je to moglo biti? Znam da mi otac ne laže ( mada sada kad ga pitam, kaže nije ništa učiinilo se tati- pošto zna koliko sam godinama nakon toga isprepadana, a nikad neću zaboraviti njegovu facu kad je došao kući te noći)... Ja sumnjam, možda bio neki pijanica( ima ih mnogo u nasem mestu), ,možda gladan džukac( ????)... Ili... mada me čudi, crkva je to i porta, sveto mesto, tu bar ne bi trebalo da se dešavju " takve stvari",....... ah, da tu nekih 20 metara je i veliki spomenik poginulim iz rata...

Vase misljenje i vasa iskustva! Hvala

KataDave:shock::shock::shock:

Kato ja sam tu crnu omaju sanjao kako trci na put i cepa se od kezenje.tog dana deda je umro...

Sedim ja u pabu sa drustvom, sve normalno kao i uvek...
U jednom trenutku mene je obuzela takva zelja da upalim svetlo da sam (bukvalno kao da me neko povukao) preskocio sto i preko svih flasa i casa, dosao do prekidaca i upalio svetlo. U trenutku kada sam ja upalio svetlo, sijalica je pukla i pala jednoj devojci na rame i isekla je . . .
Nista posebno ali ipak cudno...

Sedim ja u pabu sa drustvom, sve normalno kao i uvek...
U jednom trenutku mene je obuzela takva zelja da upalim svetlo da sam (bukvalno kao da me neko povukao) preskocio sto i preko svih flasa i casa, dosao do prekidaca i upalio svetlo. U trenutku kada sam ja upalio svetlo, sijalica je pukla i pala jednoj devojci na rame i isekla je . . .
Nista posebno ali ipak cudno...

Meni je isto pukla,samo da nije pogodila druge,vec mene pravo u glavu:shock:

Sad sam se setio....Spavao sam kod babe. Moja baba ima na sprat,ja spavao na spratu a tamo nema nikog,svi spavaju dole. I u pola noci cujem neko se seta....Ustanem da vid...Lazem,u*****o sam se nisam smeo da izlazim. Ali je otisao...ali je i meni sutradan nestalo 500 dinara iz dzepa.

Ovo nije bash strashno,ali mi je chudno...Bilo je pre par godina,bilo je leto i moje su sestre ishle na izlet..bili su i njihovi momci..I dok su se spremale da idu nekoliko puta su me zamolile da krenem i ja.Meni se bash neshto nije ishlo,pa sam ostala kod kuce..I malo kasnije kad su otisle,meni je samo na pamet pala jedna misao..skroz chudno kao da mi je neko shapnuo ali ja nisam chula shapat..neshto tipa-one dozive nesrecu,a ti izbegnesh tako shto ne podjesh sa njima..I to njima,one-odnosilo se na moje sestre iako znam da nisu bile same..I chekamo mama i ja njih da se vrate,vec ceo dan..njih nema..I mama mi kaze da ih zovem..ja ih zovem i u jednom trenutku mi je jave i chujem stariju kako neshto pricha,pominjala je mamu..i onda mi iskljuche..Posle nekoliko sam ih opet pozvala i onda su mi se javile,kazale da su dozivele nesrecuda su se prevrnule u jarak,da nisu povredjene.. :S nesreca se desila kad su odbacile momke kucama i krenule svojoj..Posle su mi kazale da u trenutku dok su se prevrtale ja sam bash tad nazvala.Nisam bash sigurna da su tad u trenutku prevrtanja prichale,verovatnije su vrishtale,ali ja sam odlichno chula stariju da govori neshto i da pominje mamu.. :S

Poslednja izmena:
Bili ti mi na ekskurziji,i drug slavio rodjendan,i doneo neko pivo.Svi se ponapijali,ukljuchujutji i profesore.Kad,prigusti vetjini u isto vreme i moramo ti mi do wc-a.Kaze shofer:'Za 10 min.' Mi svi,hajd' nekako.Al' ono sve gore i gore.Vidimo ti mi neki motelchitj i svi viknu uglas:'Stoj,jeeee!' I shofer pochne da skretje al' ukapira da nema gde da se parkira i mrtav 'ladan kaze:' Jb,g,nemate sretje.Idemo do sledetjeg.To je josh 15min'. Ko to nije preziveo,ne zna shta je horor iskustvo.

Ovo iskustvo me je malo prepalo jer sam bila mladja i tako...Anyway,vracala sam se kuci sa treninga kasnije nego obicno,posto sam svratila jos negde,i ulica kojom sam isla je bila bas mracna...i kako sam isla napred pojavile su se siluete nekih momaka koji su isli ka meni, mislim da su bili pijani,i krenuli su da mi dobacuju razne gluposti i pozurili ka meni...bas sam se prestravila ali sam videla iza njih jednog bas krupnog coveka i dok su oni isli ka meni o dobacivali svasta...skocila sam i uzviknula"EVO ME TATA!!!" na sta su se oni okrenuli,ugledali tog coveka pobegli /yeey

Ne moze se osporiti da sam bila dosetljiva u datom trenutku :mrgreen:

ovo iskustvo nema veze ni sa duhovima, niti s mrtvima, dusama i sl...
ima veze s ludacima, a mene iskreno njih najvise strah!

Bile drugarica i ja u grad, i kako nam bilo dosadno odlucimo mi da se podjemo malo prosetat, i podjemo mi do jedne osnovne skole koja je u blizini da uvatimo krug i s druge strane udjemo u grad....bilo je oko 11h uvece...pored skole postoji kao puteljak koji je iznad rijeke, ogradjen ogradom, ugl veoma je uzak i ne mogu proc 2osobe jedna pored druge...i idemo mi jedna ispred druge (ja prva) i pricamo nesto, smijemo se, i vidimo da je neki covjek iza nas...i da ne bi kaskao za nama mi se pribijemo uz zid da bi on proso i stanemo da prodje...mi stale, i covjek stao.ja ga pogledam i on cini:"22,22"..ja gledam blijedo, i vidim da cini nesto s rukama tamo dolje, i pogledam ja, i kako je bio mrak meni se ucinje da drzi kais od svojih pantalona...i naravno i drugarica i ja uvatile shprint i trcale do grada i kad smo se napokon zaustavile pocele mi da se smijemo, i tako nastavimo u grad...i poslije nekog vremena, komentarisemo mi ono, kad ona meni..."maki, ono nije bio kais..." a ja u sok!!mislim da ste razumjeli sto je bilo....

najstrasnije iskustvo mi se desilo juce...sedim ja tako u klozetu na kraju kad pogledam levo nema klozet papira...ali me mrzelo da ustajem da dohvatim sa police nego se setim da sestra otisla u prodavnicu i da ce se vrati brzo pa ce donese...neki ultra mega giga meki sto ne tare bulju nego je mazi :lol: :D...i lepo ja nju sacekam i dok sam cekao naravno igram igrice na mobu i taman cepam mafia wars3 kad isprazni se baterija...jaaaaaaoooooooo...posle sam morao ponovo da prelazim pola igrice...e to je bilo mlooogo strasno...malo falilo me srcka strefi kad sam vido batery empry :lol::D

Dobila odgovor u vidu konkretnog fizickog dozivljaja na pitanje kako izgleda trenutak umiranja. Savetujem vam da se ne opirete, vec opustite.

Jel si preživela?
Ja sam uspela da se vratim... a bila sam potpuno opuštena i nije bilo ni straha ni ničeg ružnog...ali isto tako, ničega se ni ne sećam
pozdrav od samouke (već dugo hoću da ti se obratim -predstavim, upznam i tako to...)

Iznad mog stana se nalazi stan koji je prazan i koji je na prodaju.Medjutim nocu se jasno cuje kako se u tom stanu iznad mene cuju ljudski koraci,koji su ponekad normalni a ponekad izgledaju kao da neko lupa po parketu.TAPATAPATAPA TAP!!!!!! Evo sad se cuje:eek::eek::eek::shock:

Vidim da se ovde pise bogami svasta, price od kojih se mozes najeziti...Evo jedne moje, koja je desila 2007 na putu preko Madjarske kod Budimpeste...Vec ranije cula sam od jedne porodice koja je bila u poseti sinu u Nemackoj da su na tom putu doziveli cudno iskustvo. U mini busu koji je grabio prema Srbiji sedelo je njih 9 i svi bili svedoci da se odjednom na putu pojavila devojka plave kose koja gotovo da nije dodirivala zemlju koracajuci...Kazu da je obletela bus i sokirani putnici su u prvi mah mislili da je neka cura pobegla iz bolnice jer je bila u beloj spavacici...Vozac je pozurio ka prvoj benz pumpi da javi policiji i kazu ugledao rotaciono svetlo nekih par kilometara dalje...A sigurno je traze konstantovali su svi i pozurili da prijave da su je videli...Medjutim na tom mestu kod benz pumpe nije bilo nikog vec samo prodavac kome je vozac misleci da mu je policija izmakla ispricao sta je video...Mrtav hladan prodavac je rekao...A i vi ste je videli a? Pa to nije stvarnost, ona je duh..poginula je ovde pre 5 god i mnogi prijavljuju da je vide u noci kako seta po autoputu...a policija ovo nije bila vec ste videli svetlo od hitne pomoci koja je jurila da je spasi onda ali bez uspeha...Ljudi su bili prestravljeni i moji komsije su mi eto to posle ispricali uz kafu...Dakle eto nekoliko god kasnije putujemo ja i moj dragi istim putem, isto noc i ja se nesto toga setim al mu ne pricam...Odjednom on stane na zaustavnu traku i kaze da je bas zbunjen jer je u jednom trenutku video zensku glavu, plave kose kakoje nasred puta...Mislim da sam se oduzela... Rekla sam samo vozi brze molim te pricacu ti sta znam u vezi toga...Stali smo tek posle tri sata i u jednom motelu gde smo ostali da prespavamo ja mu ispricam pricu koju vam napisah... Kasnije sam pricala i drugima a dve tri osobe su mi potvrdile da su cule nesto slicno, i da tu neceg stvarno ima...Uglavnom izbegavam put nocu kroz Madjarsku...

kada sam bila kod bake na wikendicu u selo,i kada je pala notj,legli smo da spawamo...
zakljuchali smo wrata...
i utonuli iu dubok san..
a onda je neko zakucao!
usred notji!
bila sam preplashena jer sam pre toga gledala horror film u kome se slichno desilo..:lol:
nisam smela da otworim...moja baka je spawala..a taj NEKO wishe nije nijednom zakucao..samo sam widela senku kod prozora,pokrila se preko glawe i jedwa zaspala...baki nisam ne rekla shta se desilo..bila sam shokirana..ko zna shta je te notji tamo bilo,mada mi je drago da nisam otworila.. :frown:

Ne znam da li ste culi za ovaj stari obicaj....ali stari ljudi kazu da na jedan verski praznik,ne bih znala da kazem koji,ujutru rano dok jos sunce nije izaslo,mozes otici na grob pokojniku koga bi zeleo da vidis,uz spomenik se postavi flasa vina i ogledalo.Neko vreme se u tisini gleda u ogledalo...i prema pricama se lik pokojnika u njemu pojavi. Jezio!

Za pocetak bih htela da pozdravim sve clanove foruma...ja sam se tek juce uclanila:roll: Veoma je zanimljiva tema o kojoj pisete. Hvala bogu do sada mi se nisu desavale slicne stvari i nadam se i da nece, jos bi mi to falilo:dash: Pozdravljam morsku zvezdicu,price su fantasticne,ali zelim da naglasim da ne treba polemisati da li su stvarne ili ne...sta devojka ima od toga ako laze...laze samu sebe,zar ne:dontunderstand: Ipak ja licno mislim da su price fenomenalne.
Htela bih da vam ispricam jednu pricu koju mi je tata ispricao. Bilo je to pre nekoliko godina u nekoj sumi blizu jednog grada,gde se odrzavala vojna vezba. Sve je teklo po uobicajenom rasporedu dok nije pala noc. Vojska je vecinom zaspala,kad je dezurni vojnik dotrcao kod komandira sav isprepadan, sa pricom da nekoga ima u blizini kampa. Vozila,tj fapovi, su sami od sebe poceli da se pale i gase, a nigde nije bilo nikoga :!: Kad bi ih neko od njih ugasio,neko vreme bi sve bilo mirno,i onda bi se sami opet upalili.Izgledalo je kao da neko zeli da da gas i da nekud krene,ablendovali su... I onda se najednom sve stisalo.
Kad je osvanulo novi dan,neko od staresina je od mestana cuo,da je u vreme drugog sv rata,u toj sumi izvrsen pokolj nad Srbima od Bugara.Kazu,to se i ranije desavalo...duse tragicno ubijenih ljudi decenijama ne mogu da nadju spokoj:sad2:

Imam jos nekoliko pricica...doduse nisu moja iskustva ali su veoma zanimljive. Pozdrav svima:kiss:

Uh...setila sam se necega...i sad se sva jezim:eek:
Bilo je to prosle zime...vratila se ja iz grada i legla da spavam... Ne znam koliko je vremena proslo,znam samo da sam u jednom trenutku osetila kao da me neko drmusa za rame.Trgla sam se iz sna. Sad lezim okrenuta prema zidu,otvorene oci...sto znaci da nisam sanjala,i ponovo ostetim isto...kao da me neko drma za rame...kao da me neko budi. Pomislim ja,mozda je mama...Okrenem se...a ono nigde nikoga:sad2: Ljudi moji,skamenila sam se od straha toliko da nisam imala glasa da pozovem roditelje,htela sam da umrem u krevetu. ipak uspela sam nekako da zaspim.
Sutradan kad sam ispricala roditeljima,rekli su mi da sam verovatno sanjala...i tako to. Pricala ja i drugaricama...niko mi nije verovao sem jedne koja mi je rekla da je to mozda duh nekoga kome dugo nisam zapalila svecu,a ko me je mnogo voleo,to je bila kao neka vrsta opomene. I stvarno,kroz nekoliko dana,otisla sam u crkvu,zapalila svecu svom deki, i vise se nista nije desilo. Hvala Bogu!:D Bilo je veoma veoma jezivo.:roll:

Back