Vaša najstrašnija iskustva???

Nista jace od prirode ne postoji, meni se nista nije desilo od takvih vasih dogodovstina, ali neke stvari jednostavno nisu puka slucajnost.

Recimo, u dvoristu i kuci gde ja zivim ziveli su moji pradeda i prababa, u istom dvoristu su bili i stanari od kojih se za jednu stanarku sumnjalo da je vracara, moja mama je nalazila po dvoristu okivke od greda i na jedan se ubola...Prodje tako desetak godina i uda se ona, a te godine stanarkina cerka rodi dete sa daunovim sindromom(koja se umedjuvremenu odselila), moji krenu na put u Rumuniju kod nekih daljih rodjaka i na polasku pas pocne da zavija, prosto kako kaze moja mama jauce, laje , neda im da idu itd. Vracajuci se sa puta udari ih u Rumuniji neki Italijan, moja keva izgubi bebu, bla bla...elem, posle te nesrece nisu 4 godine mogli da imaju dece a po kojim sve lekarima nisu isli...dete sa onim sindromom boze sacuvaj umre posle cetiri godine i moja keva posle toga osta trudna i rodi moju sestru...eto, da li je slucajnost ili ne vi prosudite sami, ali su joj se desavale jos cudnije stvari....

i jednu stvar koju sam naucila kao klinka koja se bojala cega sve ne,pa i svoje senke, je da se nikad nikad ne okrecem za sobom, pa ne znam koji mrak da bude i ne znam kako da se plasim...

Pa baćko kolica su materijalni dokaz da je tu ziveo taj lik (duh).. ne znam kakv drugi materijalni dokaz hoces?
Haha, kada kažem materijalni dokaz u tim situacijama mislim na ciglu koja padne iz vedra neba.
Niko ne može da dokaže da je taj duh stvarno živeo tu i da su to baš njegova kolica.

i jednu stvar koju sam naucila kao klinka koja se bojala cega sve ne,pa i svoje senke, je da se nikad nikad ne okrecem za sobom, pa ne znam koji mrak da bude i ne znam kako da se plasim...
Ja se u mraku stalno okrećem za sobom. Nikad se ne zna šta vreba iza ledja...

Ja mogu i vezanih ociju i u mrklom mraku da oseti da li je neko iza mene na korak ili na 5 metara, jednostavno tako je....

da, jedino strasno sto mi se desilo je kad me izujedao jedan lokalni pas, ali ni to nije toliko strasno posto su mene psi ranije stalno napadali dok ja nisam ukapirala da ne treba da se plasim niceg sto je vece od mene...hahaha

Ja imam neke cudne misli, recimo mogu da predvidim smrt nekih meni bliskih osoba, npr. pitam se (onako sama sa sobom) sta ce se desiti sa tim i tim i taj umre posle nedelju dana, tata moje drugarice, neke komsije...razmisljam tako o jednom coveku i covek je doziveo saobracajku i ozbiljno povredjen itd. smesno ali istinito...

necu necu, nismo bliske...a samo da vam kazem isto tako sam razmisljala o jednom nasem politicaru, tipa kako ce on da zavrsi i covek nedugo zatim umro...
A desava mi se da ono sto sanjam da se stvarno ostvari i uvek imam neke sacuvaj boze snove, samo sto su to neke obicne situacije nikad nesto zastrasujuce...

Da nisi u nekom srodstvu sa onom baba Vangom?
Šalim se, ali ti očito imaš neke sposobnosti uz koje život nije baš prijatan. Možda bi trebala da nađeš nekoga ko je tu sposobnost već razvio pa da te posavetuje kako sa tim da se nosiš.
Svakako nisi ni prva ni jedina takva na svetu, ima na TV-u neka američka serija o ženi sa istim takvim vizijama koja radi za policiju (ne mogu da se setim na kom je kanalu). Dakle, ima vas još sa takvim prekognostičkim sposobnostima, jeste malo morbidno, ali ne treba zbog toga da budeš tako uplašena.:bye:

Pa sta ja znam...ne plasim se toga nego jednostavno ne zelim da se opterecujem takvim stvarima, gajicu pcele, ovce, pse i cvece i ziveti do kraja svog zivota.....

....da se vratim na temu, bili smo(sestra ja mama kuma) clanovi nekog drustva, i tako cesto isli na Kosovo, obilazili manastire, nase ljude dole i tako to i prodje od zadnjeg putovanja nekih bogami skoro godinu dana i setim se ja svega toga...sanjam ja kako moja mama sedi ispred neke kuce i cuva strazu od siptara, ja kao sve je teram da udje u kucu, ona nece...posle nekog vremena ja izlazim napolje i vidim je u istom polozaju ali bez glave, meni kao zao i sad ne znam da li da placem ili sta da radim....i ja kao pocnem da placem, skupe se ljudi i ja se u tom trenutku probudim sva uplakana i ona sva sanjiva i dalje placem...

...noc, cujem ja moja sestra izlazi iz kreveta i drma me ustani ustani ustani ustani i drma i drma, ja sad u cudu mrak gledam jer joj oci otvorene ili zatvorene, ja se prestravi i vide zatvorene joj oci samo kazem natalija bezi u krevet, ona je samo rekla onako tuzno dobro i vrati se u krevet, naravno ujutru se niceg nije secala...a ja osedela

ja imam snove,boze sachuvaj......
uvek neke ili strashne ili nebulozne i neprijatne...
chesto se ostvaruju ali ne onako kako sam sanjala nego ti snovi kriju poruke....
ne volim da sanjam bash......
ranije sam sanjala lepe snove,budila se srecna ceo dan pod lepim utiskom,a sada.....ne pamtim kada sam sanjala nesto lepo,ali bash lepo....
zashto je to tako?

hah... kad smo već kod vidovitosti mislim da i ja posedujem jednu sposobnost.... Nije strašna ali je istinita - verovali ili ne... Naime - ja predvidjam filmove koji će da se daju na tv.... Ne smejte se, ozbiljno vam kažem... Tako, iz čista mira padne meni na pamet neka serija ili film koji se nisu odavno prikazivali i u roku od 3 najduže 5 dana taj fil ili serija počnu da se prikazuju!!! Evo, najskorije mi se deilo da pomislim: " Bože, nisu odavno prikazivali film Aleksandar sa Andjelinom I kolinom Farelom i za dva dana u subotu on se prikazivao na pinku!!! Ima tako bezbroj situacija.... Mada, ja mislim da je to neka intuicija, mada možda i nije, *** padnu mi na pamet filmovi koji su bili snimljeni 20 pre mog rodjenja i koje nikad nisam gledala a oni se prikazuju na tv-u...xe, xe,xe dakle ako vas zanim šta je na repertoaru.... Call me... :-)

Ja sam vidjela na moru (to je ostrvo na kojem nema struje, moglo bi se reci porodicno ostrvo...nema puno ljudi) neko djet koje je protrcalo kroz neki stari vinograd....brrr....jos je bila noc i bila sam sama,vracala sam se kuci od jednog rodjaka....a taj vinograd je bio sa moje ljeve strane i djete je trcalo u pravcu suprotnom od mog (nije prema meni) i kad je doslo blizu mene na 1m...jednostavno je nestalo i u tom trenutku su mi krenule suze na oci...i asd su mi,kad god to pricam uvjek mi krenu suze...jedva sam zapala te noci.........ne lazem stvarno je istina.....

ja imam snove,boze sachuvaj......
uvek neke ili strashne ili nebulozne i neprijatne...
chesto se ostvaruju ali ne onako kako sam sanjala nego ti snovi kriju poruke....
ne volim da sanjam bash......
ranije sam sanjala lepe snove,budila se srecna ceo dan pod lepim utiskom,a sada.....ne pamtim kada sam sanjala nesto lepo,ali bash lepo....
zashto je to tako?

Joj,jsa sam prosle noci sanjala osobu kojoj dugo nisam isla na grob,a jako mi je bila bliska...

I samo sam pocela da placem kad sam se probudila,osecam se odvratno,lose,bas lose.

I ceo dan mi se place,a osecam i kajanje zbog toga sto nisam isla dugo...:sad2::sad2::sad2:
bas sam skot.:sad2:

Nikada se nisam plasila mraka,cak ni kao mala...a sada imam neke strahove i cudne snove...stalno mi se neko prividja u mraku i cujem neko suskanje i dahtanje.To mi se samo odjednom pojavilo iako mi je sada dosta miran period zivota za razliku od pre.Pokusavam da prevazidjem taj strah,mada vise volim alternativu...da pored mene spava moj...

hah... kad smo već kod vidovitosti mislim da i ja posedujem jednu sposobnost.... Nije strašna ali je istinita - verovali ili ne... Naime - ja predvidjam filmove koji će da se daju na tv.... Ne smejte se, ozbiljno vam kažem... Tako, iz čista mira padne meni na pamet neka serija ili film koji se nisu odavno prikazivali i u roku od 3 najduže 5 dana taj fil ili serija počnu da se prikazuju!!! Evo, najskorije mi se deilo da pomislim: " Bože, nisu odavno prikazivali film Aleksandar sa Andjelinom I kolinom Farelom i za dva dana u subotu on se prikazivao na pinku!!! Ima tako bezbroj situacija.... Mada, ja mislim da je to neka intuicija, mada možda i nije, *** padnu mi na pamet filmovi koji su bili snimljeni 20 pre mog rodjenja i koje nikad nisam gledala a oni se prikazuju na tv-u...xe, xe,xe dakle ako vas zanim šta je na repertoaru.... Call me... :-)

kada ce reprizirati "NA SLOVO NA SLOVO"?

Ja znam jednu pricu,da ako sanjate nekoga vama bliskog koji je umro kako vas doziva,ne smete da se odazovete!ako se odazovete umrecete!!!!

Ma ima jedan film sa istom takvom pricom a cini mi se da je i bila jedna epizoda Mrtve zone u kojoj bas to ima! Za mene je to glupost! I ja cesto sanjam uzasne snove ali to je sve posledica mnogo filmova sto gledam (preko leta znam da pustim uvece tri horrora jedan za drugim) i loseg nacina zivota pogotovu kad se napijem to su snovi da umres!

Ja hvala bogu nisam imao strasna iskustva, ali su ih imali moji rodjaci.

Bila je jesen.(nesecam se tacnog datuma). Bilo je hladno i kisovito vreme, pala je noc normalno i mi svi zaspali. Ujutru ja se propudim, moja baba dahce u kujni. Reko ''Baba sta ti je?'' Ona kaze da je sanjala kako je zmija usla u nasu kucu i kako moj cale nije uspeo da je ubije, pa se tada probudila. Ja kazem: ''Ma dobro, to je samo san.'' A i ja sam te veceri mnogo lose spavao. Ond izadjem napolje, i sestra od strica mi isprica kako je i ona sanjala zmije i neke gluposti, a posle i rodjaci pozvali moju kevi i oni nesto sanjali. Oko 14:00h, cujemo obesila nam se komsinica! Ja sam se zgrozio, najezio. Znaci obesila se. A posle, moj stric slupo farove na kolima... katastrofa.

Back