VARAMO LI ŽENU/MUŽA ....?????

zato sto su ljudi kojima ne pada na pamet da varaju uz to i jako losi u analizi ljudi kojima ne samo da pada na pamet nego to i cine, naprosto motivacija za tako sta je jedna veeelika misterija savremenog sveta...

ma razumem vas, ni meni nikako nije jasno kako neki ljudi mogu da jedu ljutu hranu i jos uzivaju u tome, m i s t e r i j a, i jako cudna pojava... mora da je neki skriveni mazohizam u pitanju tztztztz...

zato sto su ljudi kojima ne pada na pamet da varaju uz to i jako losi u analizi ljudi kojima ne samo da pada na pamet nego to i cine, naprosto motivacija za tako sta je jedna veeelika misterija savremenog sveta...

ma razumem vas, ni meni nikako nije jasno kako neki ljudi mogu da jedu ljutu hranu i jos uzivaju u tome, m i s t e r i j a, i jako cudna pojava... mora da je neki skriveni mazohizam u pitanju tztztztz...

NI meni nije jasno kako ljudi jedu ljuto..
a nije mi jasno ni kako i zbog cega varaju...
hm....
Ja mislim da je to jedna briga viska..i ne vidim nikakav smisao u tome, osim za pacenike koji su u vezi u kojoj je sex los, a nemaju herca da raskinu...

NI meni nije jasno kako ljudi jedu ljuto..
a nije mi jasno ni kako i zbog cega varaju...
hm....
Ja mislim da je to jedna briga viska..i ne vidim nikakav smisao u tome, osim za pacenike koji su u vezi u kojoj je sex los, a nemaju herca da raskinu...

a sta radis ako je seks los, a ti tu osobu ipak mnogo volis? i ne zelis da raskines...
ima raznih slucajeva, nije to bas crno-belo...

Nikakvu misteriju ne vidim u tome sto neki ljudi varaju partnere a neki su opet verni zauvek isto kao sto ne vidim nikakvo cudo u tome sto neki ljudi vole muziku a drugi ne ili sto jedni uzivaju u pomenutoj ljutoj hrani dok je drugi nikad i ne okuse.
Svako zivi onako kako mu odgovara i sve sto je covekov slobodni izbor ( od najmanje sitnice pa do najkrupnije stvari u zivotu) ne moze ostaviti neki poseban utisak na mene.
Reagujem na stvari koje se dese bez covekovog uticaja i volje, one mogu da izazovu i emocije i cudjenje a sve drugo je objasnjenjo time da je " u stotinu ljudi-stotinu cudi".

ja ne varam devojce nije to lepo

ali jednom sam bio kod prostiutke
ali to se neracuna jer sam bio pijan
a bilo je lepo i bila ekstra bas zgodna bila
nego imao sam srecu da nisam bio
kontuzovan od pica jer secam se
bila jedna plavusa jedna crnka i jedna penzionerka
neka matora baba :eek: (ko li ce za ono da daje pare)
sta mislis da sam onako pijan
izabrao onu babu :dash:
e imao sam veliku srecu

:brus:

Сигурна сам да ће сви да похитају да признају грех.

Не варам...иначе, мени је занимљиво то да постоје мушкарци којима бих могла да опростим, а постоје и они које бих моментално шутнула због преваре.

Енергије су чудо.

Ovo mi se dojmilo :ok:

Лично мислим да је варање ствар одлуке.

Лагала бих кад бих рекла да ми се нико никад није допао поред особе са којом сам, али да ли ћу направити корак ка кревету с неком другом особом је управо ствар карактера, доживљаја преваре...
Физичку превару не доживљава свако на исти начин.
Неком је трагична- мушкарци ређе опраштају и мислим да је то ствар сујете.
Неко је доживљава као спортску активност и уопште се не уноси претерано у дело- битан је тренутни ужитак.
Неко себи дозволи излет због лошег секса у вези/браку са особом са којом се одлично на сваком другом нивоу слаже.

Упознала сам, давно, једног чикицу који ми је причао о томе зашто је варао своју жену.
Рекао ми је да је била јако хладна, али добра жена, добра мајка.
Ето, он је у другим женама тражио нежност коју од ње није добијао.

Ма има небројено комбинација.
Не бих олако осуђивала.
Увек бих покушала да разумем разлог варања.

И већ сам написала, постоје мушкарци којима бих могла да пређем преко тога, као и они којима не бих никад.

Back