VARAMO LI ŽENU/MUŽA ....?????

znas kako, poredim sa sobom i znam da prvo mi nikad tako nesto ne bi palo na pamet dok volim, a kamo li da predjem onu poslednju instancu kada resis da misli sprovedes u delo...
i niko me ne moze ubediti da i dalje ljubav postoji u takvim situacijama :)

I ja sam tako mislila, ali sam se naslušala i nagledala svega.
A volim da praštam i mislim da čovek nije bezgrešan. Uradi nešto u trenutku slabosti...
Nemam pojma...
Nisam tako radikalna iako je i meni ogavna pomisao na prevaru.
Dok mm razmišlja kao ti, samo što bi on i ostalima pucao u glavu. Ne bi dozvolio da sam umre... :D

I ja sam tako mislila, ali sam se naslušala i nagledala svega.
A volim da praštam i mislim da čovek nije bezgrešan. Uradi nešto u trenutku slabosti...
Nemam pojma...
Nisam tako radikalna iako je i meni ogavna pomisao na prevaru.
Dok mm razmišlja kao ti, samo što bi on i ostalima pucao u glavu. Ne bi dozvolio da sam umre... :D

jednom sam oprostio, uvideo iluziju i sada imam svoj pravac :)

Ne,nemam potrebu;)
Ali,kada smo vec kod grehova,imala sam jedan mali ispad,nije doslo do prevare,ali mi se mnogo dopao jedan lik:(
Skoro da sam se zaljubila,a preko posla smo bili jedno vreme u kontaktu.
Muke moje:rumenko:Imala sam tada malu krizu u braku...i razmisljanje o tom coveku mi je doslo kao osvezenje od tih problema.
Nisam usla u vezu,jer nisam htela problem.
Znala sam da volim idalje mog muza,a da je ovo neko cudno,stanje.
I bila sam u pravu;)
Kriza je prosla.Mene moja zaljubljenost napustila i pre nego sto sam stigla da se okrenem.
On vise nije saradjivao sa nama:)
Nisam ga vidjala.
A tu i tamo ga se setim:per:

A da li možeš da provališ šablon? Tj. od čega zavisi da li ćeš oprostiti ili ne? Da li to zavisi od određenih stvari ili je potpuno neobjašnjivo?
Да , знам у чему је фора.
Стварје у личном доживљају особе.
Онај мушкарац који ми улива велику сигурност ( мислим на ону сигурност којој ми жене тежимо- да ме загрли и да знам да ће све бити уреду ), њему ћу опростити.
Онај поред кога се не осећам довољно сигурно, њему нећу.

Значи, ствар је у чисто субјективном доживљају човека.:D

Лично мислим да је варање ствар одлуке......

Лагала бих кад бих рекла да ми се нико никад није допао поред особе са којом сам, али да ли ћу направити корак ка кревету с неком другом особом је управо ствар карактера, доживљаја преваре...

Upravo tako.

Poslednja izmena:
Лично мислим да је варање ствар одлуке.

Лагала бих кад бих рекла да ми се нико никад није допао поред особе са којом сам, али да ли ћу направити корак ка кревету с неком другом особом је управо ствар карактера, доживљаја преваре...
Физичку превару не доживљава свако на исти начин.
Неком је трагична- мушкарци ређе опраштају и мислим да је то ствар сујете.
Неко је доживљава као спортску активност и уопште се не уноси претерано у дело- битан је тренутни ужитак.
Неко себи дозволи излет због лошег секса у вези/браку са особом са којом се одлично на сваком другом нивоу слаже.

Упознала сам, давно, једног чикицу који ми је причао о томе зашто је варао своју жену.
Рекао ми је да је била јако хладна, али добра жена, добра мајка.
Ето, он је у другим женама тражио нежност коју од ње није добијао.

Ма има небројено комбинација.
Не бих олако осуђивала.
Увек бих покушала да разумем разлог варања.

И већ сам написала, постоје мушкарци којима бих могла да пређем преко тога, као и они којима не бих никад.

ona prala, cistila, decu cuvala, kuvala, peglala mu kosulje...sto nije nasao sluskinju pa da zeni dozvoli slobodne momente da se opusti, raspilavi i pokaze neznost?

svi nesto hoce....
dal im ne valja nesto kuci
dal im djavo ne da mira
dal su naprosto obozavaci sexa
dal im treba malo adrenalina
dal su se zaljubili
raznog cveca u bozijoj basti
sto se mene tice, ono sto se dogovorimo, to bude. tako, i nikako drugacije.
ako mora drugacije, onda ne bude nikako.
laz nije u mojoj prirodi.

prevarnti se ne javljaju da daju komentar na temu...
ooo na forum,u su svi smerni i dobro...opet se izvinjavam...
i tako mi razvijamo teroje o prevarama...

ja mislim da ni oni koji varaju nemaju objasnjenje za to, jer ako postoji, ta prevara nije uzitak. Na primer...prevara radi osvete, prevara radi provoda, prevara radi experimentisanja...

Jedino objasnjenej je prevara radi prevare. A to mogu samo prevaranti.

Izuzimam one zene ciji se muzevi satiru od posla da bi im pruzili udoban zivot, a one shvate da treba da nadju i svalera...i one muskarce cije zene se pretvore u krpu, pa oni misle da zaluzuju mladju i lepsu!

Varas se. Napisano je mnogo na ovu temu ovde po forumu i naravno da ljudi imaju objasnjenje zasto nesto rade ili ne.

Ja uvazavam svacije razloge za neverstvo, samo mi smeta sto se vernost ili ocekivanje vernosti od drugog smatra malogradjanstinom, licemerjem, laznim moralom.

a to?
meni nisu razlozi za prevaru, i smatram ih kukavickim, neodgovornim, klinackim, ljudi koji su rasli pod teskim moralnim predrasudama cesto zive pod kompleksom kako im je potrebno da se izive i da se provode u ceters, a ima i onih koji smatraju da je promiskuitet jedini valjani nacon, opet zato sto nikada nikoga nisu voleli i niko ih nije voleo pa nemaju poverenja ni u koga...
onda ima onih koji sve to rade samo zbog sexa, pa sto si se vencavao kad ti sex ne valja? a zato sto nisi znao, pa sad moras da isprobas sve...
e sad ima onih kojima sex sa istom osobom dosadi...pa mozete valjda da isprobate nesto novo? jopk, sramota...ili ona, on je konzervativan, a ja imam bujnu mastu...cudo kako to ranije niste ustanovili...
a stos e ne razvedete, STA? pa da deca pate, i da ostanem bez stana, mercedesa i ostalog...

o svasta...:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

nikad u zivotu nisam razmisljala u tom pravcu...i ne bih ni znala kako da izvedem prevaru...
niti kako da nekog nateram da mi prizna niti da mi objasni da me ipak voli, ali ja sam smor i poruznela od zivota SA NJIM?

molim te pojasni sta si ovde htela da kazes...? zbunih se.

ne slazem se da ljudi koji varaju lazu sebe i da ne znaju sta hoce... dok ovi verni to znaju...

Pa htedoh reći da su ljudi skloni prevari ili nisu.
A ovi što jesu, teško da to rade zbog lošeg seksa u braku. Pa onda kao kad nađu partnera za dobar sex više nemaju potrebu da varaju dalje, tj. šire, tj. da menjaju partnere...

I ja sam se zbunila :roll:

Mnogo bre komplikovana ta prevara. Treba imati stomak za laganje i izmišljanje. Nisam ja za to. Meni na čelu piše sve :rumenko:

za vecinu nas zena sam sigurna da ne varamo..jer mi ako varamo varamo srcem...tako da cemo u glavnom prekinuti nesto lose i uci u nesto lepse..:))
a ovi muski..oni su cudni..milion primera znam gde muskarac vara svoju zenu, svoju devojku, ali uvek joj se vrati jer kraj nje ima kako kaze tu neku sigurnost,dok su sve ove samo prolazne od kojih je hteo jedno...btw ovo su reci jednog masovnog preljubnika.:lol:

Back