M-1980
Iskusan
- Poruka
- 6.821
ne, osim ako ne provalis da te neko vara...u to slucaju...da
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'si sigurna da se samo zbog toga vara?
jok.
pitam se sta ljude nagoni na prevaru.
meni to nikad nije palo na pamet. Nikad!

zato sto su ljudi kojima ne pada na pamet da varaju uz to i jako losi u analizi ljudi kojima ne samo da pada na pamet nego to i cine, naprosto motivacija za tako sta je jedna veeelika misterija savremenog sveta...
ma razumem vas, ni meni nikako nije jasno kako neki ljudi mogu da jedu ljutu hranu i jos uzivaju u tome, m i s t e r i j a, i jako cudna pojava... mora da je neki skriveni mazohizam u pitanju tztztztz...
NI meni nije jasno kako ljudi jedu ljuto..
a nije mi jasno ni kako i zbog cega varaju...
hm....
Ja mislim da je to jedna briga viska..i ne vidim nikakav smisao u tome, osim za pacenike koji su u vezi u kojoj je sex los, a nemaju herca da raskinu...
ja ne varam devojce nije to lepo
ali jednom sam bio kod prostiutke
ali to se neracuna jer sam bio pijan
a bilo je lepo i bila ekstra bas zgodna bila
nego imao sam srecu da nisam bio
kontuzovan od pica jer secam se
bila jedna plavusa jedna crnka i jedna penzionerka
neka matora baba(ko li ce za ono da daje pare)
sta mislis da sam onako pijan
izabrao onu babu![]()
e imao sam veliku srecu

Сигурна сам да ће сви да похитају да признају грех.
Не варам...иначе, мени је занимљиво то да постоје мушкарци којима бих могла да опростим, а постоје и они које бих моментално шутнула због преваре.
Енергије су чудо.

a sta radis ako je seks los, a ti tu osobu ipak mnogo volis? i ne zelis da raskines...
ima raznih slucajeva, nije to bas crno-belo...
И већ сам написала, постоје мушкарци којима бих могла да пређем преко тога, као и они којима не бих никад.

?Zašto DA / zašto NE??
Hrabri i pokajnici - olakšajte dušu i bit će Vam oprošteno saoproštenjem.....
Slažem se, ali malo si preterao sa poređenjem.srce je misic koji ne zarasta![]()