Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drage devojke,u ponedeljak mi je aspiracija ...na ultra zvuku sam imala
samo na levom jajniku folikule 16 ,17 i jedan od 11 ,znaci 2 folikula
...hm nije bas sjajno...rece doktorka da bi trebalo da bude bar 2 jc....
Volela bih da cujem vase misljenje pogotovo od devojaka koje su prosle kroz to..To je sve zbog malog Amh 0,59 no nadam sa najboljem ishodu.

Devojke evo mene bila beta 1062 a danas smo videli bebicu srce kuca jako i brzo 7+3 a po kalendaru 7+1 tako da smo za sada Bogu hvala napredniji :zcepanje: Imam jedno pitanje cini mi se da su neke od vas popravile svoj AMH nekim lekovima pa ako moze neko da mi odgovori kod kog lekara i koji lekovi,interesujem se za drugaricu?

Saska Abb odgovorila sam i na drugom forumu...citala sam da je nekim devojkama pomogao vitamin D,folna kiselina,omega 3,koenzim Q 10.Pocela sam i ja sve to da koristim zbog niskog AMH,ubacila sam i maticni mlec,videcemo rezultate.Nisam sigurna ali mislim da AMH ne moze da se poveca ali ovi suplementi pomazu kvalitetu jajnih celija.Moj AMH je 0,34 ng . Imam 30 god.Mene interesuje da li je nekoj curi uspela inseminacija ili VTO sa niskim AMH?

Devojke evo mene bila beta 1062 a danas smo videli bebicu srce kuca jako i brzo 7+3 a po kalendaru 7+1 tako da smo za sada Bogu hvala napredniji :zcepanje: Imam jedno pitanje cini mi se da su neke od vas popravile svoj AMH nekim lekovima pa ako moze neko da mi odgovori kod kog lekara i koji lekovi,interesujem se za drugaricu?

Ne znam sta znaci popraviti AMH... da li je visok ili nizak?
Ono sto mogu reci da je meni regulisalo rad jajnika je caj crveni zdravac. 3-4 meseca. Ali lekovi...zavisi koji je pb.

Drage moje. Imala sam jednu trudnocu spontanu i prirodan porodjaj. Ziv i zdrav sin od pet godina. Al neda nam se da mu podarimo batu ili seku. Pa smo posle duzeg vremena odlucili da istrazujemo. Sa muzem je sve ok. A ja imam zacepljene jajnike. Pa smo pre mesec dana krenuli na vto privatno. A meni uz suprefact nepada LH 5.7 . Pa se pitam dali je neka imala istu ili slicnu situaciju. Molim savet jer cu da poludim :/

Libra, to ne mora nista da znaći. Kada sam ja bila u Jevremovoj, bila je devojka kojoj su izvadili 10jc, a oplodila se samo jedna. Tako da možda su te tvoje dobrog kvaliteta, što je najvažnije. Puno sreće. Javljaj šta se dešava!
Gde si radila vto?

Jazz35 hvala puno i tebi zelim moju srecu. :klap: micaubica ne znam da li sam pisala negde moja drugarica i to dobra imala amh=0 i rodila decaka vec ima 3god i to prirodno!Zato ne sekiraj se.Njoj rekli ema sanse prirodno a i vto tesko i vratila se zena sa mora trudna.E da isla je na akupukturu sa muzem i pridrzavala se svega sto su joj rekli na moru :zag:

Drage devojke aspiracija prosla 0k,imam dve jc i to kaze embriolog dobrog kvaliteta ako to moze odmah da vidi...rece on to meni posle 15 min od aspiracije...u cetvrtak transfer tako da je sve u bozijim rukama:worth:.Dobila sam informaciju da je mozda i bolje da imas manje jc jer samim tim meno pauza ce uslediti kasnije...tj ako imas 2 jajne celije 2 meseca ces uci ranije u meopauzu a ako imas pet onda pet meseci...znaci izvlace terapijom jc koje bi imao u narednom periodu...tako sam ja razumela.Sa niskim Amh ipak se nesto moze uraditi...ja sam primer za to...e sad dalje cemo videti..Samo hrabro napred i verujte ko nije isao jos na aspiraciju nije nista strasno a ja sam prpadjija:hahaha:.Javljm u cetvrtak sta se dalje desava.
Sve naj od :heart:

Drage odradili mi transfer , dva dobra embriona i oba vratilli, nije strasno ama bas nista...odmaram i cekam betu.Devojke nista nije bolno i nema mesta panici...jako sam zadovoljna sa dr Trninic i Betanijom.:)
Drzite mi fige , eto mali amh nije bas toliko presudan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back