libra35
Zainteresovan član
- Poruka
- 166
Drage devojke,u ponedeljak mi je aspiracija ...na ultra zvuku sam imala
samo na levom jajniku folikule 16 ,17 i jedan od 11 ,znaci 2 folikula
...hm nije bas sjajno...rece doktorka da bi trebalo da bude bar 2 jc....
Volela bih da cujem vase misljenje pogotovo od devojaka koje su prosle kroz to..To je sve zbog malog Amh 0,59 no nadam sa najboljem ishodu.
samo na levom jajniku folikule 16 ,17 i jedan od 11 ,znaci 2 folikula
...hm nije bas sjajno...rece doktorka da bi trebalo da bude bar 2 jc....
Volela bih da cujem vase misljenje pogotovo od devojaka koje su prosle kroz to..To je sve zbog malog Amh 0,59 no nadam sa najboljem ishodu.
Imam jedno pitanje cini mi se da su neke od vas popravile svoj AMH nekim lekovima pa ako moze neko da mi odgovori kod kog lekara i koji lekovi,interesujem se za drugaricu?
micaubica ne znam da li sam pisala negde moja drugarica i to dobra imala amh=0 i rodila decaka vec ima 3god i to prirodno!Zato ne sekiraj se.Njoj rekli ema sanse prirodno a i vto tesko i vratila se zena sa mora trudna.E da isla je na akupukturu sa muzem i pridrzavala se svega sto su joj rekli na moru 
.Dobila sam informaciju da je mozda i bolje da imas manje jc jer samim tim meno pauza ce uslediti kasnije...tj ako imas 2 jajne celije 2 meseca ces uci ranije u meopauzu a ako imas pet onda pet meseci...znaci izvlace terapijom jc koje bi imao u narednom periodu...tako sam ja razumela.Sa niskim Amh ipak se nesto moze uraditi...ja sam primer za to...e sad dalje cemo videti..Samo hrabro napred i verujte ko nije isao jos na aspiraciju nije nista strasno a ja sam prpadjija
.Javljm u cetvrtak sta se dalje desava.
Doktori u Srbiji ne vode mnogo racuna o tome, cast izuzecima