Ako su ti dali da biras, verovatno imaju ista dejstva. Ono sto deluje na jednu osobu ne mora da znaci da deluje isto I kid tebe. Moj savet he da ih pozoveš I pitas da ti pomognu u izboru, jer oni imaju vise iskustva. Ja sam radila u Segedinu, I nista nisam birala. Sve mi je bilo rečeno I tacno odredjeno. Samo mi nije jasno kako oni znaju kada ce biti punkcija, jer to zavisi od razvoja folikula... I tesko je predvidivo.
Sto se tice tsh, ukoliko ti nisu nista rekli, verovatno ne treba nista da radis po tom pitanju. Bitan je I t3 I t4. Meni je endokrinolog rekao samo ishranu da korigujem da bi mi zlezda ostala sto duze u super stanju (jer je meni rezultat bio super). A u trudnoci se zna pogorsati. Sada sam usla u 5ti m, ali mi nisu kontrolisali stitnu uopste. Verovatno jer je krvna slika ok.
Mi možemo samo da delimo iskustvo sa tobom, ali su doktori gde ces raditi najbolji savetnici. Slobodno ih zovi za bilo koju nedoumicu. Ja sam imala razlicite terapije u 2 postupka, a sve je bilo isto:I dr, I moji hormoni, I moje raspolozenje... Ja sam mog udavila sa pitanjima, mada smo mi vecinom komunicirali mailom pa mi je bilo lakse. Kad ne odgovori, ja telefon u ruke.Sada nosim blizance, zahvaljujuci pitanjima, I odgovorima na vreme...
Zelim ti mnogo mnogo srece pre svega.