Pa razmisli malo bolje... stvarno misliš da ih bacaju?
Što se mene tiče, samo nek su živa i zdrava... kome god da su otišla...
Pa logično je ljudi...
Koliko samo žena nema jajnih ćelija, jednostavno ne proizvode ili i ono što proizvedu su nekvalitetne...
I treba im pomoći, samo ne na ovakav način...
Ja sam jednom i napisala, da od mojih 30 jajnih ćelija, ja bih vrlo rado poklonila sve što je ostalo ženama kojima su potrebne... ali tu su 'oni' da umesto mene 'poklone' to za dobru lovu...
Pa ljudi, ja sam imala 30 jajnih ćelija(tako oni kažu), možda je bilo i 50, kako ja to da saznam? i od njih 30, 'samo' 18 se oplodilo, a od 18 'samo' 7 dočekalo blastociste...
Mislim, jesam ja mlada, ali nisam baš sisala vesla... mogu da se kladim da je bar njih 15 došlo do blasti... ali otišle su nekom...
Pa tu se obrće toliko velika lova, pogotovo sa našim lošim zakonima i niskim moralom ljudi koji o tim stvarima vode računa... da ne imenujem dotične...
Al opet kažem, nek su živa i zdrava i ta deca gde god bila...
Bojim se da je u ovom slučaju slabo dostižna...
Toliko je lako prodati j.ć. i embrione... da je prosto nemoguće uhvatiti ih...
Kakav papir?
Ja se ne sećam da smo mi išta potpisivali...

možda i jesmo... ne sećam se...
Pa moramo im uvek tražiti papir, i meni je bzvz da se plaća bez ikakvog papira i UZ i pregled i sve... mislim to ne rade ni najveći kriminalci...

Prvo što su oni oslobođeni PDV-a, drugo ne izdaju nikakav račun, pa ni fiskalni...

onda vam je jasno o kom nivou kriminala i moći se ovde radi?
Meni samo nije jasno, zašto traju samo 5 godina?
Kad radiš privatno, svaki papir koji oni imaju je kopija, ti poseduješ sve originale. Bar je kod mene tako.
Dok sam iz Višegradske dobila samo POGREŠNO ispisanu otpusnu listu i ništa više, nijedan nalaz, ništa ama baš ništa. Sve je ostalo u kartonu. Ali planiram da sl.godine, kad budem imala vremena odem do Višegradske, tražim svoj karton sa svim nalazima, kopiram ih za sebe i vratim.
Ipak, to je naše pravo.
Ne daj Bože desi ti se nešto, a ti kod sebe nemaš ništa od toga šta si pila, koristila, šta su ti davali, dijagnoze... po meni je to užas...
Npr. u Italiji je to praksa, oni sve svoje papire drže kod sebe a u bolnicama, kod lekara, kopije...