Evo super,idemo u utorak na UZ pa ce se odrediti datum transfera,da li si ti Milice ostala na Sergeju ili se porodica prosirila,dugo smo bili odsutni iz ove teme?
Pozdrav
Pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo da vas sve pozdravim, hvala sto bodrite u ovim trenucima mnogo znaci
Transfer je bio u subotu, sve je proslo kako treba vracene dve blastePosle ET doktor mi je rekao da 10 min. lezim na ledjima, a posle kako hocu i da sto se nekog striktnog mirovanja tice nema potrebe, da mogu u lagane setnje samo bez fizickih aktivnosti. Lezala sam tamo oko 40 min. i posle otisla kuci. Inace u subotu u razgovoru sa biologom ukupno je bilo 10 bebica, 2 su vratili, a juce su mi javili da od preostalih osam nije ostalo nista za zamrzavanje, sto me je malo rastuzilo i iznenadilo jer su mi rekli da bas lepo napreduju i da ce biti jos 4 komada verovatno za zamrzavanje
i nije mi jajsno kako idu do 6 dana, zar nije do 5. ali bilo kako bilo, ja verujem u ove dve bebice sto su kod mene, tako da mi smrzlici nece ni trebati
Samma bice tu lepih bebica, kad je embiotransfer
Analanac draga cestitam uzivaj u trudnoci
drage moje nova sam na vasem forumu,pitala bih vas ,dali je lose da pijem caj marulja i vrkuta a idem na tranfer odmrznutih,ovo mi je 3 ivf,dali bi mi to pomoglo,ima li koja iskustva sa tim cajevima,cula sam sve najbolje o njima,hvala
Izvini, možda nisam obratila pažnju, ali zanima me na kojoj klinici si radila?
Podstaklo me ovo pisanje, jer i ja sam istog misljenja. Uzas, ako nam to rade. Ali ko ce ga znati!
Meni je aspiracija bila u ponedeljak, a zvali su me tek u petak, da mi jave da dodjem u subotu na transfer.
Inace kod mene je i dalje cupavo, jos uvek imam ono mrljanje uglavnom samo ujutru, pa ceo dan nista i tako vec 6. dan. Juce sam bila u Jevremovoj da primim progesteron depo od 250. Sutra najverovatnije idem da vadim betu, da konacno prekinem ovu agoniju.
Devojke imam pitanje..kada dragi treba da dobije uput za spermogram?pre prve komisije?on je sve nalaze odradio samo imam nedoumicu oko spermograma!
Devojke imam pitanje..kada dragi treba da dobije uput za spermogram?pre prve komisije?on je sve nalaze odradio samo imam nedoumicu oko spermograma!
Da li je neko radio urodjene trombofilije privatno i gde, koja je cena?
Meni su na KCS uradili stecene i rekli da je sve ok, da ne mogu nit na VMA da radim urodjene jer imam samo jednu neuspelu vto iza sebe i da se placa.
Ne mogu se vise mlatiti sa drzavnim bolnicama pa me zanima gde mogu da uradim na svoju ruku. Treba mi hitno jer sutra najverovatnije prolazim drugostepenu u Frontu a cula sam da i dalje ide poprilicno brzo.
A dali treba da ima spermogram (rezultat) za prvu komisiju?Malo mi cudno da ne treba odmah ako je to uzrok neplodnosti?Ja sam na prvu komisiju nosila uput za spermogram. Vratili su mi ga. Kad sam zvala drugostepeni da zakazem rekli su mi da ponesem taj uput, tako da ti za svaki slucaj ponesi na prvu komisiju
Ipak sam se predomislila i nisam otisla danas da vadim betu, nesto me je strah, sutra idem opet da primim progesteron depo. Betu vadim u Beolabu to mi je najbliza laboratorija.Hej, Srculence, ides tako rano jer su bile blaste? Ne moras da cekas 15 dana kao ja? Gde ces da vadis betu?
!
urodjene trombofilije sam ja radila u Helixlab-u, u Beogradu, Skerliceva 12 (koliko se secam rezultat se ceka 7 dana). Rade i u GenMedic-u u Misarskoj ulici, kosta po cenovniku RSD 9200 (imaju i jedni i drugi sajt)
Ne znam za cenu u Konzilijumu, ali iskustveno, uvek su bili skuplji od GenMedica, za kariotipe na primer, razlika u ceni je bila dupla, u GenMedicu 7.000 a u Konzilijumu mi rekli da kosta 14.000!!!
pozzzzz
A dali treba da ima spermogram (rezultat) za prvu komisiju?Malo mi cudno da ne treba odmah ako je to uzrok neplodnosti?
Ipak sam se predomislila i nisam otisla danas da vadim betu, nesto me je strah, sutra idem opet da primim progesteron depo. Betu vadim u Beolabu to mi je najbliza laboratorija.
Draga kako se ti osecas, kad vadis betu, jel sledece nedelje ili krajem ove.
Miko, najkasnije se vraća 5-i dan, i tad su najkvalitetnije. Ne može posle toga, može samo ranije.Hej, Srculence, ides tako rano jer su bile blaste? Ne moras da cekas 15 dana kao ja? Gde ces da vadis betu?
Devojke, lude ste sa tim crncima i Kinezima... Mozda su samo izmesali nase embrione, radile smo vto u slicno vreme... a to znaci da sve ostaje u krugu forumske porodice, ne brinite...
Draga Zelimbebu, dobro dosla! Sto se tice cajeva, ne znam da li mogu pomoci, ali se nadam da ce ti ovog puta uspeti!
Jel to ono kariotip, anti beta, tako nešto?Da li je neko radio urodjene trombofilije privatno i gde, koja je cena?
Meni su na KCS uradili stecene i rekli da je sve ok, da ne mogu nit na VMA da radim urodjene jer imam samo jednu neuspelu vto iza sebe i da se placa.
Ne mogu se vise mlatiti sa drzavnim bolnicama pa me zanima gde mogu da uradim na svoju ruku. Treba mi hitno jer sutra najverovatnije prolazim drugostepenu u Frontu a cula sam da i dalje ide poprilicno brzo.
Biće tu beta kao kuća...Ipak sam se predomislila i nisam otisla danas da vadim betu, nesto me je strah, sutra idem opet da primim progesteron depo. Betu vadim u Beolabu to mi je najbliza laboratorija.
Draga kako se ti osecas, kad vadis betu, jel sledece nedelje ili krajem ove.
Da, treba ti i rezultat. Mada prvostepena gleda samo datum i da li su analize na broju, njih ne zanima da li je rezultat dobar ili ne. Drugostepena je detaljnija.
Znaci ponesi i rezultata na prvu komisiju![]()