devojke drage, mi smo juče saznali da su nam rezultati AC dobri i da ćemo definitivno imati pišonju!!!sad konačno mogu da se opustim i da uživam u potpunosti u trudnoći....
![]()
Cestitam Cvrle, uzivaj u zasluzeno najlepsim trenucima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
devojke drage, mi smo juče saznali da su nam rezultati AC dobri i da ćemo definitivno imati pišonju!!!sad konačno mogu da se opustim i da uživam u potpunosti u trudnoći....
![]()
Mrvinice draga, strasno mi je zaoodmori se malo, napuni batereji pa u nove pobede, jaka si ti, sledeci put ce biti jedna velika beta
Cvrle bravo za pisonju, uzivaj draga
Skandia hvla ti draga
Kod mene stanje i dalje nepromenjeno, evo ga i treci dan i jos uvek imam neko mrljanje, ne znam sta da radim. Povecan mi je utrogestan, sad ga pijem![]()
![]()
Samma,Heart.... Sve najbolje drage moje... Da vam se male mrvice zakace i da za par mjeseci budete najsretnije mame na svijetu....
samma, mislim na tebe i drzim jaaaako stisnute pesnice!
![]()
Devojke, imam jedno pitanje. Jeste li kontrolisale hormone posle neuspesne VTO? Ja sad prikupljam papire za drugu VTO i ustanovila sam da imam policisticne jajnike a nisam ih imala pre prve VTO koja je bila u junu. Pored toga, FSH mi je sa 3 skocio na 7,5 sto me je jako uplasilo jer znam da je on pokazatelj ovarijalne rezerve. Zar je moguce da je toliko skocio zbog stimulacije? Jako sam dobro reagovala i imala 18 celija, ali bas zbog toga mi nije jasan ovaj FSH?
Jel moze neko da mi razjasni ovo?
Hvala ti Zvoncice, toga sam se i plasila. Nazalost u Betaniji ne rade zamrzavanje tako da su moje jc otisle ko zna gde
Nadam se da ce sledeci put raditi sa manjom stimulacijom.
Sledeća će ti biti uspešna.Njima je lakše da imaju što veći broj za rad,ali najviše vrate dve ili tri,a ostale....
ostale se prodaju za veliku lovu...![]()
ostale se prodaju za veliku lovu...![]()
Mrvinice, ne vredi ti da razbijas glavu, mozes samo sumnjom da mucis sebe...
Problem svih nasih klinika a posebno Jovanove jeste netransparentnost....
ljubim
Meni u Jevremovoj isto sve izgledalo mutno na kraju iako mi je uspelo.Prvo zovu kazu imam 6 jajnih celija i to je tacno bilo,nisam vise imala folikula.Onda kazu 5 se oplodilo kako treba.Ok.Onda kazu svih 5 cemo do blastociste .Ok.Na dan ET kazu svih 5 blasti su odlicne 2 vam ubacujemo a 3 za zamrzavanje.Ubace 2,obe su tu kod mene.Za ova 3 embriona za zamrzavanje traze 50 000 dinitutkaju pod nos papire da potpisemo pristanak.Brzopleto potpisujemo i ja i suprug.Nismo im platili jos uvek.Oni koji jesu kazu da ne dobijate nikakav papir na kome bi pisalo da su vasi embrioni u tom i tom broju i pod tom oznakom zamrznuti,nego platite u vetar i odete kuci.E sad,dal su oni bili za zamrzavanje ili nisu,dal ce ih nekom drugom ubaciti,zasto ne daju potvrdu da ste zamrzli i platili sve.![]()