Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mrvinice ne daj se necemo pricati unapred sacekacemo betu.
Kao sto rece Ancica to je kratak pregled nista posebno ko svaki gin pregled, kod nas su rezultati papa gotovi isti dan ili sutra dan jer dr citolog ih odmah pogleda.

Drage moje drugarice, smognu malo snage da vam se javim. Beta 1,1. Moj me osecaj nikada nije prevario. Sada vas sve puno pozdravljam, od sutra ponovo krecem u prikupljanje papita.Jer jedino cu tako ponovo zivnuti, kada se budem nadala. neopisivo je ovo tesko, ali se nadam brzom oporavku. Ako me ponovo bude na forumu, to je dobar znak. Da sam se oporavila. Ljubim vas sve puno. Pa da uskoro ponovo pisemo zajedno.

Mrvinice draga nemoj tako nedaj se ,nikad se nezna znas ja jos uvek ni posle 8 god.nisam dozivela da cak ni cekam rezultate bete eh a sta bih dala za bar par dana nade da je bebica tu,glavu gore jer tebe kao i sve nas ceka jedna bebica i zbog nje koja ce tek doci moras biti pozitivna,pozdrav ostalim trudnicama i trudilicama citam vas stalno a kod mene nista novo folikuli i dalje slabo rastu sledece nedelje idem kod moje dr. pa ce mi nadam se promeniti terapiju

Samma, kako se boriš sa danima do bete?

Mrvinice nestrpljive smo.
Samma curo javi se

Tuzna sam zbog Mrvice, ali znam da je ona jaka. Sigurno ce uspeti i to vrlo brzo, samo nas Bog uci strpljenju...

Ja sam tek pre dva dana imala ET pa me jos nije uhvatila panika. Odmaram, leskarim i osecam pritisak u materici, valjda zbog ovog utrogestana. Cini mi se daleko jos 10 dana do bete. Nemam nikakav osecaj, sta bude - bice...

Muce me sinusi, zapusen mi je nos. Plasim se neke infekcije...

Draga Mrvinice, nadam se da ove porukice mogu bar malo da ti pomognu, a da je puno onih sa tobom koji mogu da te grle i podrze jos vise nego sve devijke ovde koje bi zelele. Iskreno verujem da svaku od nas ceka bar jedna mala dusica samo mora da dodje na red. Ljubim te puno i koliko ovih dana te ocekujem na forumu da pricamo o novim simptomima :zag::zag::zag::zag::zag::zag::zag:
:cmok2::cmok2::cmok2:

Drage moje drugarice, smognu malo snage da vam se javim. Beta 1,1. Moj me osecaj nikada nije prevario. Sada vas sve puno pozdravljam, od sutra ponovo krecem u prikupljanje papita.Jer jedino cu tako ponovo zivnuti, kada se budem nadala. neopisivo je ovo tesko, ali se nadam brzom oporavku. Ako me ponovo bude na forumu, to je dobar znak. Da sam se oporavila. Ljubim vas sve puno. Pa da uskoro ponovo pisemo zajedno.

Draga moja, jako mi je zao, nemam reci :sad2:! Budi jaka, glavu gore, daj sebi malo oduska par dana i onda u nove ratne pobede. Nema predaje, nas ovde nije tako lako slomiti. Uskoro ce doci bar jedna bebica koja jedva ceka da joj ti budes majka. Ljubim te puno :cmok::cmok2::zag: :zag: :zag:

mrvinice, zao mi je! samo napred, skupljaj papire, i meni je tako najlakse, posle neuspeha imam samo dve terapije, ili potpuno negiranje i zaborav, ili ponovnu akciju!
ljubim!
samma, mislim na tebe i drzim jaaaako stisnute pesnice!
:heart:

Draga mrvinice....zao mi je.. Zelim ti da sto prije zaboravis i da nam opet pises... Ma,mi nismo ni svesne koliko smo jake.... Nekoliko dana i sigurno ce ti biti lakse.... I ne zaboravi.... tebe tvoje andjelce ceka...... :heart:

Mrvinice draga, strasno mi je zao :(:(:( odmori se malo, napuni batereji pa u nove pobede, jaka si ti, sledeci put ce biti jedna velika beta

Cvrle bravo za pisonju, uzivaj draga :D

Skandia hvla ti draga :D

Kod mene stanje i dalje nepromenjeno, evo ga i treci dan i jos uvek imam neko mrljanje, ne znam sta da radim. Povecan mi je utrogestan, sad ga pijem :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back