heart 84
Zainteresovan član
- Poruka
- 142
Jos kad bih mogla da dodjem po njih za 9 mesci bilo bi super, salim se naravno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos kad bih mogla da dodjem po njih za 9 mesci bilo bi super, salim se naravno
Sutra ujutru u 9:15 embriotransfer, kako sam samo srecna![]()
Samma pa to je divno, bice bebica
Jesu li ti radili bez anestezije?
Nadalice i Miss jana, doboro dosle i to vam pozeleli na forumu za trudnice
Mrvinice jedva cekam dvocifreno radosne vesti
Heart cekamoooo![]()
Samma drzim ti fige i zelim da sledeci nick name bude "trio nesto"
u drustvu vreme brze prolazi zar ne![]()
devojke stvarno navijam za vas u nemogucem cekanju da isprimam suprefakt i predjem konacno na nesto drugo
puno srculencica za nove bebe![]()
Sa anestezijom, uh, odavno nisam tako lepo odspavala!
Ivka i ja sam bila tako nestrpljiva, ali jako brzo sve prodje i dodje taj cas. Kad ti kazu dan aspiracije, malo se useprtljas, pa onda opet bude sve ok. Ja imam tu srecu da me ne boli posle aspiracije, pa jedva cekam da odem malo u skitnju.
Devojke, da li ima razlike u delovanju utrogestana kad se stavlja vaginalno, odnosno oralno? Meni su rekli da ga stavljam vaginalno, a to me smara jer posle moram da lezim. Vise bih volela da ga popijem, lakse je.
Sutra ujutru u 9:15 embriotransfer, kako sam samo srecna![]()
Sa anestezijom, uh, odavno nisam tako lepo odspavala!
Ivka i ja sam bila tako nestrpljiva, ali jako brzo sve prodje i dodje taj cas. Kad ti kazu dan aspiracije, malo se useprtljas, pa onda opet bude sve ok. Ja imam tu srecu da me ne boli posle aspiracije, pa jedva cekam da odem malo u skitnju.
Devojke, da li ima razlike u delovanju utrogestana kad se stavlja vaginalno, odnosno oralno? Meni su rekli da ga stavljam vaginalno, a to me smara jer posle moram da lezim. Vise bih volela da ga popijem, lakse je.
Samma i Heart želim vam mnogo sreće i da ostvarite vaše ciljeve!!!
![]()
Ima razlike, bolje je vaginalno, brže deluje.
Stavljaj vaginalno do bete, posle pitaj da pređeš na oralno...
Ja sam stavljala vaginalno, pa kad sam otišla u bolnicu, em mi stavili kateter, pa nemaš gaća, em stavljam 3 puta dnevno utrogestan vaginalno... užas...sad mi muka kad se setim... operem ruke, pa legnem, pa ih dezinfikujem, pa vlažnom maramicom, pa posle brišem opet vlažnom, a ne smem ustati da ne iscuri... pa kad ustanem curi niz nogu... fuj fuj fuj...
Ne znam nakon koliko, ali mislim da sam nakon 10ak dana pitala Ljubića jel mogu da pijem, on kaže Može, svejedno je...![]()
Srecno svim zenama, ja evo ostah trudna!!! Vto ali ipak trudna!!!![]()
Čičak i Zsukice koja ste vi nedelja trudnoće?
Zlobnice, ne javljaš nam se! Kakoje prošao serklaž?
Srecno svim zenama, ja evo ostah trudna!!! Vto ali ipak trudna!!!![]()