Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo da vas sve pozdravim, hvala sto bodrite u ovim trenucima mnogo znaci :D
Transfer je bio u subotu, sve je proslo kako treba vracene dve blaste :D:D Posle ET doktor mi je rekao da 10 min. lezim na ledjima, a posle kako hocu i da sto se nekog striktnog mirovanja tice nema potrebe, da mogu u lagane setnje samo bez fizickih aktivnosti. Lezala sam tamo oko 40 min. i posle otisla kuci. Inace u subotu u razgovoru sa biologom ukupno je bilo 10 bebica, 2 su vratili, a juce su mi javili da od preostalih osam nije ostalo nista za zamrzavanje, sto me je malo rastuzilo i iznenadilo jer su mi rekli da bas lepo napreduju i da ce biti jos 4 komada verovatno za zamrzavanje :eek: i nije mi jajsno kako idu do 6 dana, zar nije do 5. ali bilo kako bilo, ja verujem u ove dve bebice sto su kod mene, tako da mi smrzlici nece ni trebati :)

Samma bice tu lepih bebica, kad je embiotransfer
Analanac draga cestitam uzivaj u trudnoci

Bravo, heart, za dve bebice! Sad sve cetiri u vis i neka te dvore :super:

Prvo da vas sve pozdravim, hvala sto bodrite u ovim trenucima mnogo znaci :D
Transfer je bio u subotu, sve je proslo kako treba vracene dve blaste :D:D Posle ET doktor mi je rekao da 10 min. lezim na ledjima, a posle kako hocu i da sto se nekog striktnog mirovanja tice nema potrebe, da mogu u lagane setnje samo bez fizickih aktivnosti. Lezala sam tamo oko 40 min. i posle otisla kuci. Inace u subotu u razgovoru sa biologom ukupno je bilo 10 bebica, 2 su vratili, a juce su mi javili da od preostalih osam nije ostalo nista za zamrzavanje, sto me je malo rastuzilo i iznenadilo jer su mi rekli da bas lepo napreduju i da ce biti jos 4 komada verovatno za zamrzavanje :eek: i nije mi jajsno kako idu do 6 dana, zar nije do 5. ali bilo kako bilo, ja verujem u ove dve bebice sto su kod mene, tako da mi smrzlici nece ni trebati :)

hi hi hi ja sam vec srecna a volela bih da i ti budes :heart::heart::heart::heart::heart::heart:
sigurna sam da su za tebe izabrali dve najlepse i najbolje dusice :cmok2::cmok2:
zelim ti da prodje brzo najbrze do ogrooomneee beeteee:klap::klap::klap:
pa da nama i svima javis super vesti :p:hej::hej::hej:

Samma i Mrvinice mislim na vas i stalno drzim fige za nove devojcice i decake :heart::heart::heart:

Ja sam danas bila na kontroli 6 dana nakon stavljanja serklaža,serklaž drži, preporučeno mirovanje, šetnja max 15min ne duže da sam na nogama.Uvela mi GYNIPRAL i bensedin uz to za sprečavanje kontrakcija, nastavljam i dalje sa utrogestanom.

Treba 5 da vadim. Jao ziva nisam..... I toliko me nervira ovo cekanje.:dash::dash::dash:
:super::super::super:
Joj sve znam, ali steglo me nestoooooooooooo::sad2::sad2::sad2: Tako se bojim. Nadam se da cu preziveti sutrasnji dan.:besna::besna::besna: Znas li mozda da li bi onaj mali testic pokazao, ako bi sutra uradila? Jer, meni je aspiracija bila 22, a ET 24.

Nemoj se mučiti tim testovima, sumnjaćeš kakav god rezultat ti pokazao...
Sad će to još malo...;)

Mrvinice, tebi je sutra 11 dan od ET? Meni je test pokazao vec 10. dana jasan plus, medjutim beta je bila mala i nije rasla. Bolje sacekaj jos malo pa ces biti sigurna. Ali znam kako ti je, i sama sam bila suvise nestrpljiva. A bicu takva i sledeci put:rumenko:

Samma, tvoja prica i hrabrost su me odusevile! Zelim ti svu srecu!

A mene su price poput tvoje i ostalih devojaka odavde hrabrile! LJubi Pavlicka!

Treba 5 da vadim. Jao ziva nisam..... I toliko me nervira ovo cekanje.:dash::dash::dash:

Ne daj se, draga! Jel da da je gore to cekanje nego sve one injekcije?

Srculence, to su BRE blaste! Dve najjace, nista drugo nije bitno.
I meni su vratili 2 osmocelijska embriona, preostala 2 cekam da zamrznem, ako prezive. Gledala ih na monitoru i rasplakala se...

Pa sad kako nam bude!
Ne dajte se, drugarice moje...:manikir:

Sve je lako uvek reci. Ma ja ne verujem, samo bezveze gubim zivce.:think::think::think: A suzice same teku, Kao ne dej boze da sam cula najgoru vest.:dash::dash::dash::dash: Mislim da su mi ovo najtezi trenutci u zivotu. I utehu vise ne znam u cemu da trazim. Jedino mi jos pice ostalo:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: Salim se necu, ne pijem. Ali ova uzasna agonija me na sve tera. I jos nesto. Malo pre listam ja unazad malo poruke, i naidjem na Pazarkine poruke iz vremena dok je cekala Betu. Valjala sam se od smeha, zena je carica,:zcepanje::zcepanje::zcepanje::hahaha::hahaha::zcepanje:Nasmejala me do suza.... Eh, kad bi nekako prespavala sutra, pa prakosutra budem prva na klinici.

A mene su price poput tvoje i ostalih devojaka odavde hrabrile! LJubi Pavlicka!

Ne daj se, draga! Jel da da je gore to cekanje nego sve one injekcije?

Srculence, to su BRE blaste! Dve najjace, nista drugo nije bitno.
I meni su vratili 2 osmocelijska embriona, preostala 2 cekam da zamrznem, ako prezive. Gledala ih na monitoru i rasplakala se...

Pa sad kako nam bude!
Ne dajte se, drugarice moje...:manikir:

Samic. sva ona priprema, i sve kroz sta smo prosle, je jedno veliko nista, za ovo cekanje i strepnju. E, a meni nije nista bilo do pre neki dan, stiglo me juce neko ludilo. Nepusta nikako, sve jace steze. Valjda cu preziveti, i nadam se da ce mi ostati malo suza za prekosutra. da se isplacem kako god bilo.

Joj sve znam, ali steglo me nestoooooooooooo::sad2::sad2::sad2: Tako se bojim. Nadam se da cu preziveti sutrasnji dan.:besna::besna::besna: Znas li mozda da li bi onaj mali testic pokazao, ako bi sutra uradila? Jer, meni je aspiracija bila 22, a ET 24.

joj draga Mrvinice, ti pomenes suze a ja se rasplacem :rumenko::rumenko::rumenko:
ne smem ni da zamislim kako izgleda cekanje, ali odbrojavas malo sati do dobrih vesti i volela bih da ti ovaj forum i nase porukice skrate i to malo sati :worth::worth::worth:
dobro je i citanje VTO dnevnika skracuje vreme :per:

drzim ti fige i saljem punooo punooo poljubaca :cmok::cmok::cmok::zag::zag::zag:

To sam i ja mislila. Pa odustala, reko necu da budem kukavica!!! Prekosutra, pa sta mi Bog da.
Ja sam radila 11 dan... ako ti je baš velika frka, idi ujutru... meni je bila 100 na 11 dan... i to mi je dr.tad rekao... ;) to je najranije
joj draga Mrvinice, ti pomenes suze a ja se rasplacem :rumenko::rumenko::rumenko:
ne smem ni da zamislim kako izgleda cekanje, ali odbrojavas malo sati do dobrih vesti i volela bih da ti ovaj forum i nase porukice skrate i to malo sati :worth::worth::worth:
dobro je i citanje VTO dnevnika skracuje vreme :per:

drzim ti fige i saljem punooo punooo poljubaca :cmok::cmok::cmok::zag::zag::zag:

Šta je to?

Ja sam radila 11 dan... ako ti je baš velika frka, idi ujutru... meni je bila 100 na 11 dan... i to mi je dr.tad rekao... ;) to je najranije

Šta je to?

mali cicak jel mislis na VTO dnevnike ?
ako da, to je onda jedan super sajt, forumotion.com gde svako ko udje u postupak stimulacije moze da napravi svoj vto dnevnik, meni se dopada jedino sto ste mi vi devijke ovde bolje :zper::zper::zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back