Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sutra ujutru u 9:15 embriotransfer, kako sam samo srecna :D:D:D:D:D

Srculence,
bice divan, suncan dan, idealan da se bebice zakace za mamicu!

Meni su izvadili 7 komada, sve je bilo super i gotovo bezbolno. Sad se tamo spajaju sa spermicima, bezobraznici, tako mali a vec sami ostaju u gradu...

Druge zene su se prilicno zalile na bolove, a ja nista. Valjda zato sto ih nije bilo mnogo...

Zsuki, mi cemo ovde da ti napravimo virtuelnu svadbu, da i mi malo prodjuskamo!

Nadalice i Miss jana, doboro dosle i to vam pozeleli na forumu za trudnice :heart:

Mrvinice jedva cekam dvocifreno radosne vesti :klap::klap::klap:

Heart
cekamoooo :klap::klap::klap:

Samma drzim ti fige i zelim da sledeci nick name bude "trio nesto" :heart::heart::heart:

u drustvu vreme brze prolazi zar ne :cmok::zag::cmok::zag::zag::cmok::cmok2::zag::cmok2::cmok::zag::cmok2::cmok::zag::zag::zag::zag::zag:

devojke stvarno navijam za vas u nemogucem cekanju da isprimam suprefakt i predjem konacno na nesto drugo
puno srculencica za nove bebe :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Samma pa to je divno, bice bebica:)

Jesu li ti radili bez anestezije?

Sa anestezijom, uh, odavno nisam tako lepo odspavala!

Ivka i ja sam bila tako nestrpljiva, ali jako brzo sve prodje i dodje taj cas. Kad ti kazu dan aspiracije, malo se useprtljas, pa onda opet bude sve ok. Ja imam tu srecu da me ne boli posle aspiracije, pa jedva cekam da odem malo u skitnju.

Devojke, da li ima razlike u delovanju utrogestana kad se stavlja vaginalno, odnosno oralno? Meni su rekli da ga stavljam vaginalno, a to me smara jer posle moram da lezim. Vise bih volela da ga popijem, lakse je.

Nadalice i Miss jana, doboro dosle i to vam pozeleli na forumu za trudnice :heart:

Mrvinice jedva cekam dvocifreno radosne vesti :klap::klap::klap:

Heart
cekamoooo :klap::klap::klap:

Samma drzim ti fige i zelim da sledeci nick name bude "trio nesto" :heart::heart::heart:

u drustvu vreme brze prolazi zar ne :cmok::zag::cmok::zag::zag::cmok::cmok2::zag::cmok2::cmok::zag::cmok2::cmok::zag::zag::zag::zag::zag:

devojke stvarno navijam za vas u nemogucem cekanju da isprimam suprefakt i predjem konacno na nesto drugo
puno srculencica za nove bebe :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Hvala Ivkaivka. I mi se nadamo :heart::heart::heart:

Ivka i ja sam bila tako nestrpljiva, ali jako brzo sve prodje i dodje taj cas. Kad ti kazu dan aspiracije, malo se useprtljas, pa onda opet bude sve ok. Ja imam tu srecu da me ne boli posle aspiracije, pa jedva cekam da odem malo u skitnju.

Devojke, da li ima razlike u delovanju utrogestana kad se stavlja vaginalno, odnosno oralno? Meni su rekli da ga stavljam vaginalno, a to me smara jer posle moram da lezim. Vise bih volela da ga popijem, lakse je.

Ima razlike, jer vaginalno brze deluje.

Sutra ujutru u 9:15 embriotransfer, kako sam samo srecna :D:D:D:D:D
:super::super::super::super::super:

Ima razlike, bolje je vaginalno, brže deluje.
Stavljaj vaginalno do bete, posle pitaj da pređeš na oralno...

Ja sam stavljala vaginalno, pa kad sam otišla u bolnicu, em mi stavili kateter, pa nemaš gaća, em stavljam 3 puta dnevno utrogestan vaginalno... užas...:confused: sad mi muka kad se setim... operem ruke, pa legnem, pa ih dezinfikujem, pa vlažnom maramicom, pa posle brišem opet vlažnom, a ne smem ustati da ne iscuri... pa kad ustanem curi niz nogu... fuj fuj fuj... :sad2:
Ne znam nakon koliko, ali mislim da sam nakon 10ak dana pitala Ljubića jel mogu da pijem, on kaže Može, svejedno je...:worth:

Samma i Heart želim vam mnogo sreće i da ostvarite vaše ciljeve!!!

Hvala duso!

:super::super::super::super::super:

Ima razlike, bolje je vaginalno, brže deluje.
Stavljaj vaginalno do bete, posle pitaj da pređeš na oralno...

Ja sam stavljala vaginalno, pa kad sam otišla u bolnicu, em mi stavili kateter, pa nemaš gaća, em stavljam 3 puta dnevno utrogestan vaginalno... užas...:confused: sad mi muka kad se setim... operem ruke, pa legnem, pa ih dezinfikujem, pa vlažnom maramicom, pa posle brišem opet vlažnom, a ne smem ustati da ne iscuri... pa kad ustanem curi niz nogu... fuj fuj fuj... :sad2:
Ne znam nakon koliko, ali mislim da sam nakon 10ak dana pitala Ljubića jel mogu da pijem, on kaže Može, svejedno je...:worth:

Stavljacu ga i u usi ako treba!

Nemam vremena da redovno pratim sta se dogadja na forumu, vidim da ima novih drugarica, sve vas ljubim, novim trudnjacama cestitam, a trudilicama drzim fige da istraju i da uskoro imamo puno malih drugara!
Cmok za sve vas, a najveci saljem jednoj buckici Sukici koja nece da postavi debele slike!

Prvo da vas sve pozdravim, hvala sto bodrite u ovim trenucima mnogo znaci :D
Transfer je bio u subotu, sve je proslo kako treba vracene dve blaste :D:D Posle ET doktor mi je rekao da 10 min. lezim na ledjima, a posle kako hocu i da sto se nekog striktnog mirovanja tice nema potrebe, da mogu u lagane setnje samo bez fizickih aktivnosti. Lezala sam tamo oko 40 min. i posle otisla kuci. Inace u subotu u razgovoru sa biologom ukupno je bilo 10 bebica, 2 su vratili, a juce su mi javili da od preostalih osam nije ostalo nista za zamrzavanje, sto me je malo rastuzilo i iznenadilo jer su mi rekli da bas lepo napreduju i da ce biti jos 4 komada verovatno za zamrzavanje :eek: i nije mi jajsno kako idu do 6 dana, zar nije do 5. ali bilo kako bilo, ja verujem u ove dve bebice sto su kod mene, tako da mi smrzlici nece ni trebati :)

Samma bice tu lepih bebica, kad je embiotransfer
Analanac draga cestitam uzivaj u trudnoci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back