evo drugari kratkog izvestaja iz praga...dosli smo u ponedeljak, sa namerom da iskoristimo dane do aspiracije u romanticnim setnjama...ali avaj, u utorak mm iskrene nogu, odosmo u njihov urgentni te tako da ne duzim, on ima onu imobilizaciju na nozi a ti mijaki sama setaj pragom.. e mislila sam da nismo toliki baksuzi ali eto, svasta se desava...

ali ja sam to protumacila kao dobar znak, jer ne moze vazda ici po zlu, mozda je to dobar znak da ce vto uspeti ovoga puta

posto sam lose reagovala na stimulaciju doktorka je od ponedeljka povecala dozu sa 4 ampule na 5 ampula, sto je po prvi put da sam ovako nakljukana hormonima. konacno juce su folikuli (ima ih oko 7, 8) porasli, dva vodeca su vec bila oko 18 a ostali izmedju 15 i 16...ujednaceni. Jedino me je zabrinuo taj nalaz estradiola koji je oko 5000 (ako sam dobro zapamtila) i to sto je doktorka rekla da je endometrijum malo deblji nego sto bi trebalo ali da ne brinem jer je pravilan, vide se neka tri sloja i da nije toliko vazno sto je preko 14mm...
ja se plasim da zbog toga ne dodje do implantacije, ali kada pitam doktore, oni svi po pravilu kazu da nema pravila...pa tako i dr. Sonja
inace doktorka je super, prijatna, u klinici nema guzve i cekanja, embrioni se snimaju dok se dele pa lepo moze da se vidi kako se razvijaju, pokazivala mi je na nekom primeru...
ocekujem danas da na UZ bude sve ok i da veceras primim pregnyl i da u ponedeljak bude aspiracija, a transfer posle zavisi...od razvoja
inace jajnici me vec sada bole te mogu da zamislim kako ce biti sutra...
citam vas svako vece, ali ne mogu da se ulogujem preko telefona pa sam sada nasla neki internet caffe, da podelim sa vama ovu avanturu...jer na kraju krajeva ko bi me bolje razumeo od vas
hahaha, obisla sam sva mesta koja kazu da treba otici i pipnuti za srecu, samo jos kod vracara nisam bila, te se nadam da cu iz praga doneti jednog vaclava i jednu vltavu
ljubac za sve