Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice pripreme za VTO lekar mi je odredio Yasmin kontraceptiv od prvog dana ciklusa u martu,kod mene ce tobiti 3 mart, i kad popijem tu 21 pilulu - toliko su valjda u kutiji , sta se desava dalje?Kada bi trebalo da krenem sa stimulacijom,kad dobijem ili se pravi neka pauza?

Sto se tice pripreme za VTO lekar mi je odredio Yasmin kontraceptiv od prvog dana ciklusa u martu,kod mene ce tobiti 3 mart, i kad popijem tu 21 pilulu - toliko su valjda u kutiji , sta se desava dalje?Kada bi trebalo da krenem sa stimulacijom,kad dobijem ili se pravi neka pauza?

Kada popiješ pilule trebala bi da dobiješ za 2 do 3 dana,verovatno ćeš imati kontrolu UZ tada da ti dr vidi jajnike i endometrijum,pa ako je sve ok trebala bi stimulaciju da počneš oko 3,4,5 dana ciklusa to zavisi kako dr odredi.
Ja sam pila Microginon i počela sam sa stimulacijom na 3 dan ciklusa
Ne znam šta te još interesuje ali slobodno pitaj tu smo da ti pomognemo,i nećeš biti dosadna :heart:

AMH je pokazatelj rezervi jajnih ćelija,ako je jako nizak znači da ima malo j.ć.,a kažu da se po njemu može i videti kad će žena ući u menopauzu

A kad je visok?

Pročitah da može da ukazuje na PCOS...
Meni je na gornjoj granici, a prošle nedelje sam bila na gin.pregledu, uvek radim i onaj sonografski, ništa nema(od cisti)... nikad ih nisam ni imala...

Jel moguće da postoje a da se ne vide?:neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back