minijature
Obećava
- Poruka
- 99
DOBRODOSLA, DARIJA! ZELIM TI SVU SRECU OVOGA SVETA!
VELIKI POZDRAV MAMI PAZARKICI!
VELIKI POZDRAV MAMI PAZARKICI!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

danas mi je E2 13, a LH 1,8 tko da krecem sa stimulacijom pa za 5 dana kontrola
danas mi je E2 13, a LH 1,8 tko da krecem sa stimulacijom pa za 5 dana kontrola

Koji dan ciklusa si proveravala hormone? Kako se osećaš?? Ja jedva čekam da krenem, ali ja moram još malo čekati, držimo ti pesnice!!!
Odlično!!!!!!!!![]()
Koliko dana je tebi trajala stimulacija i koje injekcije?
Od 29.1 do 6.2 kada sam primila i stop injekciju.Primala sam Suprefact 0,4 ml i Gonal f 150 ij 8 ampula Menopur 75 ij 4 ampule.

Devojke, znate li na šta se odnosi Anti Mullerian hormon ili AMH?
Sto se tice pripreme za VTO lekar mi je odredio Yasmin kontraceptiv od prvog dana ciklusa u martu,kod mene ce tobiti 3 mart, i kad popijem tu 21 pilulu - toliko su valjda u kutiji , sta se desava dalje?Kada bi trebalo da krenem sa stimulacijom,kad dobijem ili se pravi neka pauza?

AMH je pokazatelj rezervi jajnih ćelija,ako je jako nizak znači da ima malo j.ć.,a kažu da se po njemu može i videti kad će žena ući u menopauzu

A kad je visok?
Pročitah da može da ukazuje na PCOS...
Meni je na gornjoj granici, a prošle nedelje sam bila na gin.pregledu, uvek radim i onaj sonografski, ništa nema(od cisti)... nikad ih nisam ni imala...
Jel moguće da postoje a da se ne vide?![]()
Nije moguće sa UZ sa kojima rade danas gin ,sve se vidi
Ne kontam, što je povišen onda.
Hvala na odgovoru...![]()
Hvala jeco... samo su ovde drugačije referentne vrednosti... kod mene piše po fazama, i sve preko 2.6 je povišeno...