vodolija 72
Zainteresovan član
- Poruka
- 214
Svu srecu ovoga svijeta zelim jos jednoj maloj vodoliji Dariji a njenoj mami isto tako i da nam se sto pre jave.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobila sm 9.2 i trajalo mi je do 13.2. Juce sam pocela sa stimilacijom dipherelin ,gonal i menopur i sad sam opet prokrvarila! Ne zna sto mi je sad tako i jako sam se uolasila!!!!![]()
Obrati paznju na merne jedinice. AMH od 2,6 je odlican. Zene koje imaju amh preko 5 uglavnom imaju pcos. Moj je bio 4,5 i imala sam mikrocisticne jajnike.
Ja imam 2,9...
Šta su mikrocistični jajnici?
Hvala na odgovoru...![]()
Najiskrenija da budem, ni ja nisam sigurna, ali koliko sam shvatila, blazi oblik PCOS-a. Kada sam bila stimulisana za VTO, primala sam hormone koji se uglavnom daju zenama sa PCOS-om, a slicno sam i reagovala...imala sam mnogo folikula i hiperstimulaciju. Pre svega toga, menstruacija mi je bila redovna, hormoni dobri, ali mi je dr na prvom UZ konstatovala mikrocistican desni jajnik.
Tvoj AMH je odlican, oko 3 je idealno, ne znam cemu takva reakcija...?
Evo da javim svoj slucaj. 13. dan od ET beta negativna, menstruacija kasni 4 dana, nemam nikakve simptome da cu uskoro dobiti, bila sam jos malo pa 100% sigurna da mi je uspelo
Plasim se da ce mi izazivati vesticu!!!!
Svu srecu ovoga svijeta zelim jos jednoj maloj vodoliji Dariji a njenoj mami isto tako i da nam se sto pre jave.![]()
Dobila sm 9.2 i trajalo mi je do 13.2. Juce sam pocela sa stimilacijom dipherelin ,gonal i menopur i sad sam opet prokrvarila! Ne zna sto mi je sad tako i jako sam se uolasila!!!!![]()
Da li još uvek krvariš?Hvala vam svima na odgovorima. Pitacu sestru danas kad odem na terapiju jer ja svog doktora u Betaniji i nemam . Svaki put me neko drugi pregleda.
Da li još uvek krvariš?
da jos uvek al ne jako. Kao zadnji dan menstruacije.Danas mi je 8 dan ciklusa a samo 6 dan kad je i pocela stimulacija nisam krvarila.
Nisam razumela koji ti je dan od kad si počela sa stimulacijom? I ja sam prokrvarila 9 dan od početka stimulacije malo,više kao sekret i malo čiste krvi,jako sam se bila uplašila ali mi je dr rekla da je to normalno.
Nadam se i ja da je idealan... uplašila sam se jer na referentnim vrednostima u mojoj fazi piše do 2,5...
Mada ono što sam čitala na netu, piše do 3...
Nemam pojma...
Jel ti uspeo VTO? ... nisam nova, ali ne pratim previše...![]()
JUPIIIIII, ZIVELE NASE DVE PRINCEZE PAZARKICA I DARIJA!
Eeee, a obecale smo pre 9 meseci kad je Pazarkica radila betu da cemo se napiti ko cuskije kad se porodi! Ko sme da konzumira alkohol neka trgne koju i za mene!
Paralijan, ljubim te, srce si sto si javila predivnu vest!
Ah Ikice moja,hvala ti na tim lijepim rijecima.Ti si,ako se sjecas bila prva koja me je na ovom forumu pozdravila i pozeljela dobrodoslicu.Mislim ja na tebe cesto i na tvoju pahuljicu kao i na ostale drugarice.Kod mene nema nista novo.Odustala nisam-ni u kom slucaju.ZNAM sigurno (nepitaj kako znam) da ce se TO i meni desiti samo kao sto sam vec puno puta rekla-neznam kad.Vjerovatno se moraju sve kockice posloziti na svoje mjesto i sve u svoje vrijeme.Inace,dobro sam.Prelistam ove stranice i kad procitam da je neko imao peh bude mi jako tesko jer znam kroz sta prolazi.Ali hvala Bogu,postoji i ona druga strana medalje,prije ili kasnije.Ti draga moja uzivaj,zasluzila si i mazi stomacic.Ja vas ljubim do neba i kao sto vec rekoh mislim cesto na vas.Vodolijice, uvek se obradujem kad se ti javis iako poruka nije namenjena meni, ali znamo ko je zvezda ovog meseca- pa naravno nase Pazarkica i Darijica!
Kako si draga, sta ima novo kod tebe? Retko nam se javljas, a tvoje drustvo i pametne reci mi bas nedostaju! Ljubimo te moja krofnica i ja!
Jelo, javi št ati je dr rekao!
Ja imam 2,9...
Šta su mikrocistični jajnici?
Hvala na odgovoru...![]()