Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Minijature, stvarno si hit!:zcepanje: Pa 8-mi dan je rano i za betu, a ne za kucni test! Meni je beta tog dana kada je test bio negativan bila 156 :D Samo polako i malo opustenije. Leskari, citaj, gledaj filmove i nemoj da imas u glavi kako je kraj sveta ako ne uspe... Navijam za tebe!:heart:
Jelenamb, znaci osmocelijski lepotani? Neka ti donesu srecu kao meni :D
Ellice, sutra je 14. dan nakon ET-a? Sutra je onda pravo vreme, nema to veze sa progesteronom. Drzim fige!! Jel stalo krvarenje? Verovatno je bilo implantacijsko:ok:

Ja se jako plasim hiperstimulacije!!!! Kad sam isla na inseminacije imala sam 14 folikula i jajnici su me jako boleli pa su mi doktori rekli da je to hiperstimulacija. Plasim se da nedodje opet do toga sad sa stimulacijom za VTO.

meni je definitivno krenula menstruacija,otići ću sutra da ispoštujem vađenje krvi i još imam malu nadu što neke žene kažu da su imale cikluse i pored trudnoće,ali čisto sumnjam

Ellice, draga, zrno nade mora da postoji. Tako je i meni bilo prvi put. Znam kako ti je. Ali dok ne vidis betu, jos nista ne znaci. Saljem ti poljubac! Nemoj da se nerviras! Ako nije sad, bice drugi put.

Ellice, drzim fige da beta bude trocifrena : )
Jelena mb, ne znam od cega te boli stomak. Reci to dr sutra, a ona ce ti svakako pogledati jajnike. Srecno!
I da...ja imam bas lepu sliku mojih embriona, izgledaju kao cvetici. : )) Jedan je ostao, a sada kad gledam sliku mislim da znam i koji : ))

Ok, pa i ja se zdravo hranim. Ne pušim, retko kad cugnem, kuvanje skoro svaki dan, voća dosta, povrća malo manje, ribu s vremena na vreme, medić svako jutro već 15-tak godina, samo folnak pijem...verovatno je to onda ok. Mislila sam da je možda potrebno nešto dodatno, ali ok.
Kako vi podnosite ovu borbu nakon nekoliko godina? Ja teško, došlo je do toga da samo o trudnoći razmišljam i da mi ništa više nije bitno, iako znam da je to pogrešno. Možda je to i jedini razlog što nema bebice, moje ogromeno opterećenje.
Mora doći i naš dan, jel tako??:zurka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back