ellica
Početnik
- Poruka
- 46
Sad vidim da si pobrkala lončiće

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

meni je sutra 14 dan,ET je bio 29.1.

Govorim u množini jer bih želela blizance,znam da preterujem ali..........

Zvali su me iz Genezisa sutra idem na ET,ne mogu da dočekam da vidim moje mrvice,moje buduće bebe..........Govorim u množini jer bih želela blizance,znam da preterujem ali..........
![]()
![]()
Zvali su me iz Genezisa sutra idem na ET,ne mogu da dočekam da vidim moje mrvice,moje buduće bebe..........Govorim u množini jer bih želela blizance,znam da preterujem ali..........
![]()
![]()

Ju-huuuuu. Kada ti je zakazano? Ja sam pre želela, ali me poslednje vreme malo uhvatio strah, kao sitna sam, ne znam jel bi bio problem da ih nosim i sve ostalo!!![]()
Pa 8-mi dan je rano i za betu, a ne za kucni test! Meni je beta tog dana kada je test bio negativan bila 156 

Jelena sretno,i videćeš sutra svoje bebice,daju sliku embriona +sliku US kad ih smeste
Boli me stomak odnosno materica i jajnici kad popijem Utrogestan,pijem ga 3*2,da li je to normalno?

meni je definitivno krenula menstruacija,otići ću sutra da ispoštujem vađenje krvi i još imam malu nadu što neke žene kažu da su imale cikluse i pored trudnoće,ali čisto sumnjam
Ellice, draga, zrno nade mora da postoji. Tako je i meni bilo prvi put. Znam kako ti je. Ali dok ne vidis betu, jos nista ne znaci. Saljem ti poljubac! Nemoj da se nerviras! Ako nije sad, bice drugi put.

Čekamo da se Ellica i Jelena jave!!!
Cure, interesuje me da li ste vi pripremale organizam (što se tiče hrane) pre vto?
Čekamo da se Ellica i Jelena jave!!!
Cure, interesuje me da li ste vi pripremale organizam (što se tiče hrane) pre vto?

Nažalost ništa,ispod 1,pozdrav svima i nek ja buden zadnja sa lošim nalazom