Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ah Ikice moja,hvala ti na tim lijepim rijecima.Ti si,ako se sjecas bila prva koja me je na ovom forumu pozdravila i pozeljela dobrodoslicu.Mislim ja na tebe cesto i na tvoju pahuljicu kao i na ostale drugarice.Kod mene nema nista novo.Odustala nisam-ni u kom slucaju.ZNAM sigurno (nepitaj kako znam) da ce se TO i meni desiti samo kao sto sam vec puno puta rekla-neznam kad.Vjerovatno se moraju sve kockice posloziti na svoje mjesto i sve u svoje vrijeme.Inace,dobro sam.Prelistam ove stranice i kad procitam da je neko imao peh bude mi jako tesko jer znam kroz sta prolazi.Ali hvala Bogu,postoji i ona druga strana medalje,prije ili kasnije.Ti draga moja uzivaj,zasluzila si i mazi stomacic.Ja vas ljubim do neba i kao sto vec rekoh mislim cesto na vas.

Moja Vodolijice, prva cu te docekati uskoro i na Kutku za trudice, to ti obecavam! Ljubimo te pahuljica(kako to divno zvuci) i ja!

jooooj,sad sam tek videla :rumenko: nije DARIJA vec DARIA (bez j) ja sam "FORUMSKA KUMA" :hahaha::hahaha: nadam se da se mama nece ljutiti....jos se ne javlja, sigurno uziva sa svojom princezom :)
puno vas ljubim sveeeee ajde samo napred u nove pobede,nema predavanja sve se moze pobediti kad je cilj tako veliki ,lep,ma naj naj lepsi na svetu!!!!:heart: :bye:

Bravoooooooooooooooooooooooooooooo!!!! :heart: :heart: :heart:

Ljubac za mamu +bebca i tebe kumice!!!!! :super: :super: :super:

Ti si nam svima zvezda vodilja = cetvorka je super = !!!!!

Muz i ja na odmoru....sunacamo se i jos 09.02 mu kazem da se Pazarka verovatno porodila.....on odgovara...."bas mi je to nesto dugo potrajalo"...ha,ha,ha,ha,ha a ja mislim nemas ti pojma sta je dugo....to samo Pazarka zna!!!!

Lep poklon u novoj godini....Daria mali zekonja.....

Mijaki,jedva čekam tvoje javljanje!
neka vam je srećan povratak!!

hej mali pariz, evo me opet saljem izvestaj iz hotelskog internet coska. kao prvo da cestitam pazarkici, ponosnoj mami jedne male darie:heart: zelim im svu srecu ovog sveta!
minijature draga moja sta bih ti rekla, samo hrabro napred....bice lakse za neki dan, znam jako dobro kako ti je..:(

sto se tice mene konacno ima novosti. i dalje sam u pragu i umesto da danas krenemo produzili smo boravak do nedelje. u subotu je bio poslednji 13 dan stimulacije (dobila ukupno 58 ampula od 0,75), u nedelju sa dobila pregnyl i u utorak je bila aspiracija. Punktirano 15 folikula, dobijeno 10 JC, od toga dve nedovoljno dobre... Ostadosmo na 8 lepih JC:per:
tri JC su oplodjene sa donatorskim materijalom, a ostalih 5 sa materijalom mm. danas je drugi dan razvoja, isla sam da vidim embrione, i prelepi su. embriolog i doktorka su zadovoljni, kod 7 JC je doslo do fertilizacije, skoro pa su cetvorocelijski embrioni, nema fragmentacije uopste. tansfer ce verovatno tek u subotu, a ako se nastavi ovakav razvoj bice i za zamrzavanje..
juuupiiiiii!!!!!!!
sutra opet idem da vidim mrvice:lol:
stvarno se trudim da budem pozitivna i nadam se da ce moje pozitivne misli uticati na ishod svega ovoga
ljubac za sve drugare

Gde si Enciklopedijo? Kako si ti i šta se kod tebe dešava?:heart:
Ćao Matorka moja:per: tu sam ti ja...sem da sam hipotireozu prevela u hiper-drugo ništa novo...gonim se sa tim lekovima,kujem plan za jesen,i što je najbitnije-živim život!:ok:
u martu idem da odradim kariotip,ne bi li mi dokazali da sam žensko:hahaha: pošto su mom mužu već dali dokaz da je muško:think:valjda je:hahaha:
eto,to su dešavanja kod mene.Sutra kupim nalaz reproduktivnih hormona...bože,umalo ne rekoh organa:dash:pobrljavila sam i sama...nisam ih radila od marta prošle godine,pa je red i dužnost-što kažu stariji;)
nadam se da se nisu baš mnogo pokarabasili posle ove treće VTO...
Kako si ti?:heart:
hej mali pariz, evo me opet saljem izvestaj iz hotelskog internet coska. kao prvo da cestitam pazarkici, ponosnoj mami jedne male darie:heart: zelim im svu srecu ovog sveta!
minijature draga moja sta bih ti rekla, samo hrabro napred....bice lakse za neki dan, znam jako dobro kako ti je..:(

sto se tice mene konacno ima novosti. i dalje sam u pragu i umesto da danas krenemo produzili smo boravak do nedelje. u subotu je bio poslednji 13 dan stimulacije (dobila ukupno 58 ampula od 0,75), u nedelju sa dobila pregnyl i u utorak je bila aspiracija. Punktirano 15 folikula, dobijeno 10 JC, od toga dve nedovoljno dobre... Ostadosmo na 8 lepih JC:per:
tri JC su oplodjene sa donatorskim materijalom, a ostalih 5 sa materijalom mm. danas je drugi dan razvoja, isla sam da vidim embrione, i prelepi su. embriolog i doktorka su zadovoljni, kod 7 JC je doslo do fertilizacije, skoro pa su cetvorocelijski embrioni, nema fragmentacije uopste. tansfer ce verovatno tek u subotu, a ako se nastavi ovakav razvoj bice i za zamrzavanje..
juuupiiiiii!!!!!!!
sutra opet idem da vidim mrvice:lol:
stvarno se trudim da budem pozitivna i nadam se da ce moje pozitivne misli uticati na ishod svega ovoga
ljubac za sve drugare
Mijaki:D:D:D
eto,prvo da odreagujem,pa sad da pišem...
DIIIIIIIIVNE VEEEEEEESTI!!:ok: Neka Bog da da tako bude i nadalje.
Mnogo mi se sviđa taj preokret u toku stimulacije...zapažaš li kako nema pravila ni u čemu? Divno! Volim ovaj nepredvidiv život!!
Beleži sve,dušo,i čekam te!
Nek ti je sa srećom ET.Sviđa mi se što si revnosna majka i decu obilaziš od najranijih dana:D
p.s. samo mi reci,hoće li biti ubačeni embrioni obe "vrste"?
ljubim te!

Mali Pariz, nisam znala da si u takvoj situaciji, ali sam zaključila da si ti žena zmaj, tako da verujem da te već iza ugla negde čeka beba. Lepo je što živiš život maximalno, samo napred i sve će doći, samo pitanje momenta. :cmok2:
Kod mene ništa, čekam više tu II komisiju, pa onda brzim korakom na vto. Jedva čekam.:think:

Cure, hvala vam na podrsci. Otugovala sam malo, pa sad razmisljam koju strategiju da zuzmem dalje. Ne bih vise isla u Jevremovu, ali ne znam kuda? Sta predlazete a da nije inostranstvo?
Razmisljam da idem malo i na akupunkturu? Da li je neka od vas isla?

Mijaki, poljubac za te divne bebice!

Pozdrav

Cure, hvala vam na podrsci. Otugovala sam malo, pa sad razmisljam koju strategiju da zuzmem dalje. Ne bih vise isla u Jevremovu, ali ne znam kuda? Sta predlazete a da nije inostranstvo?

Pozdrav
Eh,Minijature...žao mi je što nije uspeo postupak...baš...reci mi koji dan su ti vratili embrione? Izvini,znam da si o tome pisala,ali ne mogu sve podatke popamtiti.Volel bih da znam.
Što se tiče izbora klinike,ja bih NS posavetovala,dr Trninić-Pjević,a iz tuđih iskustava i dr Kopitović.Genesis,svakako,zbog mogućnosti zamrzaanja,jer na Betaniji to nije moguće.
Idemo dalje!:ok:

4 dan stimulacije E2 94 endometrijum 5mm i obostrano izraziti pocetni znaci folikularnog rasta. Kontrola opet u ponedeljak.Nisu mi pojacali dozu kazu da imam sve predispozicije za hiper stimulasiju pa ce ici polako sa hormonima. Koliko dugo moze da traje stimulacija?

Pozdrav

Segedin je super, znam iz prica nasih drugarica, koja god je bila tamo nije se pokajala! CMOK

Moj muž po nalazu labaratorije ponovo ima bakterije i sad ne jednu vrstu već dve,prošli put bila samo jedna vrsta. a 10 dana pio antbiotike i ispijao se čaja za bakterije. Ja ne verujem im više, odlučili smo da ponovi bris u nekoj drugoj labaratoriji, jer ovo mi je neverovatno.

U klinicki centar ni pod tackom razno, nikako!!! Kod prof Tulica nikako takodje, kod svih tih u Srbiji radila sam vantelesnu ukupno cetiri puta, nijednom nije uspelo, inekcija mitrodin je kostala 100 evra toliko sam je placala, radili su svi bez objasnjenja, bez komentara, neljubazni su i neposveceni pacijentima! Mozete se informisati o klinici u Leskovcu, cula sam puno pozitivnih komentara!
SRECNO!!!!

Eh,Minijature...žao mi je što nije uspeo postupak...baš...reci mi koji dan su ti vratili embrione? Izvini,znam da si o tome pisala,ali ne mogu sve podatke popamtiti.Volel bih da znam.
Što se tiče izbora klinike,ja bih NS posavetovala,dr Trninić-Pjević,a iz tuđih iskustava i dr Kopitović.Genesis,svakako,zbog mogućnosti zamrzaanja,jer na Betaniji to nije moguće.
Idemo dalje!:ok:

Iz ličnog iskustva, ne bih preporučila Kopitovićku... dok je Trninić-Pjević skroz ok...;)

Tražila si da ti ona radi? Jel to skoro bilo? Malo sam se razočarala. Nadam se da si ti bila neki izuzetak.

I ja se nadam jer sam za nju čula da je vrhunski stručnjak, da je najbolja.
Možda me je zato i razočarala.
Nisam se nadala takvom ponašanju od stručnjaka.

Da tražila sam. Ona čak nije htela ni da me pregleda. :neutral: Kaže:"Nema vremena."
To je bilo pre 3-4 meseca.

Moram stati u odbranu Kopitovićke,i mene i mog muža je oduševila,jednostavna,uvek optimistična a i vodeći je stručnjak i u Betaniji svi nju konsultuju kad su u nedoumici.Ja opet imam loše iskustvo sa dr.Trninić ali pretpostavljam da je to sve kako ko doživi

Moram stati u odbranu Kopitovićke,i mene i mog muža je oduševila,jednostavna,uvek optimistična a i vodeći je stručnjak i u Betaniji svi nju konsultuju kad su u nedoumici.Ja opet imam loše iskustvo sa dr.Trninić ali pretpostavljam da je to sve kako ko doživi

Eto vidiš matorka... svako ima različito iskustvo...;)

Ja verujem da su svi oni stručnjaci... a može im se da se posvete onom kome žele... pa i oni su ljudi...

Ja više kod nje neću ići... bar se nadam... mene je razočarala... :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back