mali pariz
Zainteresovan član
- Poruka
- 315
Mijaki,jedva čekam tvoje javljanje!
neka vam je srećan povratak!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah Ikice moja,hvala ti na tim lijepim rijecima.Ti si,ako se sjecas bila prva koja me je na ovom forumu pozdravila i pozeljela dobrodoslicu.Mislim ja na tebe cesto i na tvoju pahuljicu kao i na ostale drugarice.Kod mene nema nista novo.Odustala nisam-ni u kom slucaju.ZNAM sigurno (nepitaj kako znam) da ce se TO i meni desiti samo kao sto sam vec puno puta rekla-neznam kad.Vjerovatno se moraju sve kockice posloziti na svoje mjesto i sve u svoje vrijeme.Inace,dobro sam.Prelistam ove stranice i kad procitam da je neko imao peh bude mi jako tesko jer znam kroz sta prolazi.Ali hvala Bogu,postoji i ona druga strana medalje,prije ili kasnije.Ti draga moja uzivaj,zasluzila si i mazi stomacic.Ja vas ljubim do neba i kao sto vec rekoh mislim cesto na vas.
jooooj,sad sam tek videlanije DARIJA vec DARIA (bez j) ja sam "FORUMSKA KUMA"
nadam se da se mama nece ljutiti....jos se ne javlja, sigurno uziva sa svojom princezom
![]()
puno vas ljubim sveeeee ajde samo napred u nove pobede,nema predavanja sve se moze pobediti kad je cilj tako veliki ,lep,ma naj naj lepsi na svetu!!!!![]()
![]()
Mijaki,jedva čekam tvoje javljanje!
Ćao Matorka mojaGde si Enciklopedijo? Kako si ti i šta se kod tebe dešava?![]()
Mijakihej mali pariz, evo me opet saljem izvestaj iz hotelskog internet coska. kao prvo da cestitam pazarkici, ponosnoj mami jedne male dariezelim im svu srecu ovog sveta!
minijature draga moja sta bih ti rekla, samo hrabro napred....bice lakse za neki dan, znam jako dobro kako ti je..
sto se tice mene konacno ima novosti. i dalje sam u pragu i umesto da danas krenemo produzili smo boravak do nedelje. u subotu je bio poslednji 13 dan stimulacije (dobila ukupno 58 ampula od 0,75), u nedelju sa dobila pregnyl i u utorak je bila aspiracija. Punktirano 15 folikula, dobijeno 10 JC, od toga dve nedovoljno dobre... Ostadosmo na 8 lepih JC
tri JC su oplodjene sa donatorskim materijalom, a ostalih 5 sa materijalom mm. danas je drugi dan razvoja, isla sam da vidim embrione, i prelepi su. embriolog i doktorka su zadovoljni, kod 7 JC je doslo do fertilizacije, skoro pa su cetvorocelijski embrioni, nema fragmentacije uopste. tansfer ce verovatno tek u subotu, a ako se nastavi ovakav razvoj bice i za zamrzavanje..
juuupiiiiii!!!!!!!
sutra opet idem da vidim mrvice
stvarno se trudim da budem pozitivna i nadam se da ce moje pozitivne misli uticati na ishod svega ovoga
ljubac za sve drugare
Eh,Minijature...žao mi je što nije uspeo postupak...baš...reci mi koji dan su ti vratili embrione? Izvini,znam da si o tome pisala,ali ne mogu sve podatke popamtiti.Volel bih da znam.Cure, hvala vam na podrsci. Otugovala sam malo, pa sad razmisljam koju strategiju da zuzmem dalje. Ne bih vise isla u Jevremovu, ali ne znam kuda? Sta predlazete a da nije inostranstvo?
Razmisljam da idem malo i na akupunkturu? Da li je neka od vas isla?
Mijaki, poljubac za te divne bebice!
Pozdrav
Cure, hvala vam na podrsci. Otugovala sam malo, pa sad razmisljam koju strategiju da zuzmem dalje. Ne bih vise isla u Jevremovu, ali ne znam kuda? Sta predlazete a da nije inostranstvo?
Razmisljam da idem malo i na akupunkturu? Da li je neka od vas isla?
Mijaki, poljubac za te divne bebice!
Pozdrav
Eh,Minijature...žao mi je što nije uspeo postupak...baš...reci mi koji dan su ti vratili embrione? Izvini,znam da si o tome pisala,ali ne mogu sve podatke popamtiti.Volel bih da znam.
Što se tiče izbora klinike,ja bih NS posavetovala,dr Trninić-Pjević,a iz tuđih iskustava i dr Kopitović.Genesis,svakako,zbog mogućnosti zamrzaanja,jer na Betaniji to nije moguće.
Idemo dalje!![]()
Šta je bilo da je na tebe ostavila negativan utisak? Ja sam mislila kod nje da radim vto.Iz ličnog iskustva, ne bih preporučila Kopitovićku... dok je Trninić-Pjević skroz ok...![]()
Šta je bilo da je na tebe ostavila negativan utisak? Ja sam mislila kod nje da radim vto.
Jelo![]()
Tražila si da ti ona radi? Jel to skoro bilo? Malo sam se razočarala. Nadam se da si ti bila neki izuzetak.Išla sam kod nje u Genesis... ponašala se kao snob, nije me ni pogledala... rekla da će mi raditi intervenciju, a onda me samo frljnula u ruke koleginice...
Umišljena jezivo... a kvalitet O...![]()
Tražila si da ti ona radi? Jel to skoro bilo? Malo sam se razočarala. Nadam se da si ti bila neki izuzetak.
Moram stati u odbranu Kopitovićke,i mene i mog muža je oduševila,jednostavna,uvek optimistična a i vodeći je stručnjak i u Betaniji svi nju konsultuju kad su u nedoumici.Ja opet imam loše iskustvo sa dr.Trninić ali pretpostavljam da je to sve kako ko doživi