Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sto se nisi branio :eek:
Nisam se branio.
Prvo sam bio protiv.
Onda sam rekao da ako vec moram primiti bocu, neka bude kineska, zato sto su sve druge zidovske.
Medjutim, u Hrvatskoj kineske i ruske nema.
Nakon toga mi se cijela uza i sira rodbina odlucila za vakcinu, pa su poceli vrsiti (vrlo) blagi pritisak na mene.
Nisu me gurali, vec dobronamjerno savjetovali.
Onda mi se bratic razbolio i skoro respirator zaglavio.
To je bio trenutak koji je prevagnuo.

Nisam se branio.
Prvo sam bio protiv.
Onda sam rekao da ako vec moram primiti bocu, neka bude kineska, zato sto su sve druge zidovske.
Medjutim, u Hrvatskoj kineske i ruske nema.
Nakon toga mi se cijela uza i sira rodbina odlucila za vakcinu, pa su poceli vrsiti (vrlo) blagi pritisak na mene.
Nisu me gurali, vec dobronamjerno savjetovali.
Onda mi se bratic razbolio i skoro respirator zaglavio.
To je bio trenutak koji je prevagnuo.
Ljudi se razboljavaju a to sa respiratorima je nova metoda ubijanja
tako da

Ljudi se razboljavaju a to sa respiratorima je nova metoda ubijanja
tako da
Nije mu bilo lako, cak vidim da o tome ne voli ni pricati.
Bio je u bunilu, temperatura danima nije isla dolje.
Zena mu je isto imala, ali ona je koliko toliko bila pokretna pa je mogla po kuci nesto i napraviti.
Djeci nista.
Kaze da je najblize gripi, ali puno, puno intenzivnije

Nije mu bilo lako, cak vidim da o tome ne voli ni pricati.
Bio je u bunilu, temperatura danima nije isla dolje.
Zena mu je isto imala, ali ona je koliko toliko bila pokretna pa je mogla po kuci nesto i napraviti.
Djeci nista.
Kaze da je najblize gripi, ali puno, puno intenzivnije
Svi koji se lece kuci prezive
a u bolnicama umiru
dakle treba samo zakljuciti
sta radi medicinska naci mafija

...

Dr.Kon opet namestio podešavanja na "DVE KLJUČNE NEDELJE"...

Kon: U naredne dve nedelje doći će do porasta zaraženih​

https://direktno.rs/korona/365323/predrag-kon-korona-virus-gostovanje-izjava.html

Koji su to NWO sektaši sunce ti poljubim... je.bo li ih mačak Fazir @Jugoslav Čvarak :dosadno:

...
Jasno je da vakcina ne može dugo da drži, takva je situacija u Izraelu, javlja se i u drugim zemljama. Posebno je bitno da oni koji su stariji polako gube tu zaštitu i to je sada poznato.

smradina je rekla barem nesto tacno...jasno je da vakcina nije dozivotna. jedino dozivotno je prirodni imunitet..cao zdravo, neka se bodu svaki mesec.

Za koga radi Kon i zasto promovise vakcine? Hvala lepo i zdravo
Screenshot_20210802_231734.jpg

sto bih volela da se ispostavi da vakcine ne vrede nicemu...pa konacno mirno da zivimo i steknemo prirodni imunitet.

Pa to se vec ispostavilo...
Eno Izrael posle Fajzer eksperimenta...sad prolazi prirodni imunitet...
Znaci...Fajzer svira q.rcu...

...

Čuj preplašeni... :hahaha:
Kako mi to pišemo protiv ljudskih života?
Da je svaka 💉 koja je trenutno u opticaju 100% efikasna i sigurna, do kraja ispitana, da kad je primiš ne možeš da se zaraziš niti da širiš zarazu dalje, da nema šanse da zaglaviš u bolnici nakon nje a kamoli da umreš, da bukvalno ne riskiraš ništa njenim primanjem, onda i samo onda bi svaka priča o vakcinama u negativnom kontekstu bila ravna upravo tome što pišeš, a s obzirom da sad i ptice na grani znaju da i bocnuti mogu da se zaraze, mogu da šire zarazu, mogu zaglaviti u bolnici a mogu i umreti, to tvoje ponavljanje priče kako su nevakcinisani masovne ubice ne pije vodicu. Decu nazivate masovnim ubicama bre, o kojoj ljudskosti vi pričate? I njih bi da bodete samo da bi se vaši guzičci osećali sigurnijima, a zbog kojeg postotka sigurnosti? Zatvarali bi zdrave ljude, nazivali ih bolesnicima, navlačili im brnjice ko kerovima i po svemu sudeći iduće su pelene na redu jer eto naučnici otkriše da se i puštanjem golubova širi korona, zabranili ljudima ulazak u bolnice, ukinuli im zdravstvenu zaštitu, davali im otkaze da posle skapavaju od gladi jer to je humaniji način za skončati nego od nevidljivog neprijatelja...
Jedino u šta me ubedi jeste da nakon primanja ovih novokomponovanih 💉 ,malo je onih koji sebe više mogu nazvati čovekom.
A zbog čega? Zbog pišljivih 210 dana mogućnosti prelaženjaa granica, zbog slobode kratkog roka...
:worth: :worth: :worth: :worth: :worth:

Zar još postoji prirodni imunitet?
Zar ga nisu "ukinuli"? :mrgreen:
u medijima i farmanaci krugovima jesu, imunitet ne postoji, samo vakcina i vakcina, pa opet vakcina
jedan čak reče na radio bg 1 da će se pre ili kasnije cela planeta zaraziti i da nema kutka u vssioni gde možeš pobeći... znači, streljanje, nema druge kazne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back