Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ти би се као вакцинисао када би се знало која је то стандардна вредност ЦТ, када се зна да ли је позитивна особа заразна или не ?
Или када би режим имао тачно презицне податке о ковид оболелима ?

Немамо тачне податке зато што режим увек нешто крије, а и зато што су неспособни да било шта организују како треба.
И наравно режим је у суштини антиваксерски и популистички. Они брину само за гласове. Набавили су вакцине за оне који су желели да се вакцинишу, мада маса људи је невољно примила кинеску, јер дуго није било друге вакцине или их је било недовољно и онда су наставили да брину и о другој половини која жели да слуша антиваксерску пропаганду.
Играју на обе лопте.
.
Ја сада ништа не разумем.

И ти после оваквог уписа од неког тражиш да таквом режиму верује и да своје здравље изложи ризику експерименталних супстанци.

А нарочито млађи људи, до 55 година, код којих је ризик обољеваља незнатан и то је углавном неки облик стандардног грипа.

Ја им не верујем ни када би сада рекли да је дан, а камо ли нешто озбиљније, али у твојим очима ја сам теоретичар завере који верује у не знам ни шта ја.

Верујем само у оно о чему располажем са довољно уверљивих података, а подаци које немамо, а које сам поменуо су минимум минимума које ето из неког необјашњивог разлога не можемо да добијемо.

Па ко је ту луд?
.
Ето, мени не треба 3000 дин. награда + ваучер ни стан и фијат 500. Само нека се објаве подаци о ЦТ броју на тестирању и статистике по старосним групама и другим релевантним показатељима, па можемо озбиљније да разговарамо.

Једноставније не може да буде.

.

Poslednja izmena:
.
Ја сада ништа не разумем.

И ти после оваквог уписа од неког тражиш да таквом режиму верује и да своје здравље изложи ризику експерименталних супстанци.

А нарочито млађи људи, до 55 година, код којих је ризик обољеваља незнатан и то је углавном неки облик стандардног грипа.

Ја им не верујем ни када би сада рекли да је дан, а камо ли нешто озбиљније, али у твојим очима ја сам теоретичар завере који верује у не знам ни шта ја.

Верујем само у оно о чему располажем са довољно уверљивих података, а подаци које немамо, а које сам поменуо су минимум минимума које ето из неког необјашњивог разлога не можемо да добијемо.

Па ко је ту луд?
.
Ето, мени не треба 3000 дин. награда + ваучер ни стан и фијат 500. Само нека се објаве подаци о ЦТ броју на тестирању и статистике по старосним групама и другим релевантним показатељима, па можемо озбиљније да разговарамо.

Једноставније не може да буде.

.
Ја верујем руској или некој другој вакцини, а ти мораш да верујеш Вучићевом распалом здравственом систему, јер си поносни антиваксери док не закачите вирус, а онда 5 сати чекићања на - 5 и јаком ветру испред ковид амбуланте, па онда опет за резултате, па онда чекање испред болнице, па у болници ... али то је ваш избор.

Логично је да ако не верујеш домаћем олошу имаш неку другу алтернативу, ако не верујеш никоме, опет те чека Вучићев ковид систем, јер чак и ако ти није ништа, имаш само благу температуру, опет мораш да чекаш за дознаке за боловање.

Али то је твој избор.

Poslednja izmena od moderatora:
Ја верујем руској или некој другој вакцини, а ти мораш да верујеш Вучићевом распалом здравственом систему, јер сви сте поносни антиваксери док не закачите вирус, а онда 5 сати чекићања на - 5 и јаком ветру испред ковид амбуланте, па онда опет за резултате, па онда чекање испред болнице, па у болници ... али то је ваш избор.

Логично је да ако не верујеш домаћем олошу имаш неку другу алтернативу, ако не верујеш никоме, опет те чека Вучићев ковид систем, јер чак и ако ти није ништа, имаш само благу температуру, опет мораш да чекаш за дознаке за боловање.

Али то је твој избор.
.
Исто чека и тебе пелцованог ако закачиш вирус.

И да се надаш да су у праву да ће да те снађе блажи облик.

.

Poslednja izmena od moderatora:
.
Исто чека и тебе пелцованог ако закачиш вирус.

И да се надаш да су у праву да ће да те снађе блажи облик.

.
Nije isto.
Ko zna sta sve ceka zamorcad do kraja ovog eksperimenta.
Verovatno ce morati da prime fajser do kraja i to svakih par meseci kako izadje novi antivirus

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...kali-kad-je-i-igor-umro-odmah-posle-roditelja

Porodica iz Krusevca umrli svi od korone u roku od 13 dana. Roditelji bili vakcinisani, sin nije , patio od gojaznosti.
Nista bez tvog "objasnjenja".

Stavljao si ovamo i za D dimer, videla sam.

Samo pazi na pritisak i trombove.
A i ti prekini da plasis ljude.

Jel' se niste vakcninisali? Niste.

Pa sta vas onda briga za druge koji jesu? Gledajte svoja posla.

Nista bez tvog "objasnjenja".

Stavljao si ovamo i za D dimer, videla sam.

A i ti prekini da plasis ljude.

Jel' se niste vakcninisali? Niste.

Pa sta vas onda briga za druge koji jesu? Gledajte svoja posla.
..... a sto se ti mesas?

Kad se svi brinu za svakog, mogu i ja za mog drugara kad krka prasecinu na + 40.

jel si u srbiji pelcovan? posto vidimo da si zaljubljen u vucica, mozda zato jer si u srb dobio bocu za dz.
Boc-boc je bilo mukte pod HDZ-ovskom palicom.
HDZ i SNS za razliku od SDP-njara i Zutih brinu za svoj narod.
IMG_20210801_181122.jpg

Ne širi se masovno.
U Izraelu još nisu došli do 60% vakcinisanih.
Vakcinisani su uglavnom primali Fajzer vakcinu, za koju se i pretpostavljalo da nećesva sojeve da prepozna.
I pored svega ovoga, oni koji su vakcinisani i zaraženi, nemaju teže simptome.

Jesi video ovu porodicu u Krusevcu sto je umrla od korone? I otac i majka bili vakcinisani.

Sto se mene tice najbolja preventiva ostaje jedino resenje nosenje maske, svodjenje kontakata na minimum itd.

Jesi video ovu porodicu u Krusevcu sto je umrla od korone? I otac i majka bili vakcinisani.

Sto se mene tice najbolja preventiva ostaje jedino resenje nosenje maske, svodjenje kontakata na minimum itd.
Ne deluju vakcina na sve, i ne u istom procentu. To je suština zašto nevakcinisani ugrožavaju i vakcinisane.Moguzćnost uvek postoji.

Ne širi se masovno.
U Izraelu još nisu došli do 60% vakcinisanih.
Vakcinisani su uglavnom primali Fajzer vakcinu, za koju se i pretpostavljalo da nećesva sojeve da prepozna.
I pored svega ovoga, oni koji su vakcinisani i zaraženi, nemaju teže simptome.
Mene isto bocnuli Pfizerom.

Ti si preplašen, nisam ja. Kuku, čipovi. Kuku magneti, kuku nije odobreno, kuku vi ste zamorci... teške gluposti, Alk se već toliko plašiš noviteta, ti idi na ono provereno i na plači po forumu.
Ko place?
Smirujem vas jos od kad su poceli da vas namagarcavaju.
Nekog uspemm da smirim, a neko ode da primi neispitane.

Koga je bre briga sta se tebe ticce...radi kako zelis i ne plasi ostale...
budi sa medjedima ako zelis...tvoj izbor.

..... a sto se ti mesas?

Kad se svi brinu za svakog, mogu i ja za mog drugara kad krka prasecinu na + 40.
Pa krkanje prasetine na 40 je jedno, a korona drugo.
3332 cacka nos.gif

Najveci procenat vakcinisanih je u Izraelu kako kazu.

Citam danas na vestima korona se masovno siri sirom Izraela. Kako to komentarises?
Komentarisem da te volim. Za tebe dosta.

P.S. Nisi pratio na casu, ja sam to pitala odavno ovde na temi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back