buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.884
Nisam ja u strahu primio kinesku eksperimentalnu supstancu koja ako nesto i radi, to za sta si je primio ne radi.Kme, kme, prestani da živiš u strahu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ja u strahu primio kinesku eksperimentalnu supstancu koja ako nesto i radi, to za sta si je primio ne radi.Kme, kme, prestani da živiš u strahu.
kako on moze da bude zamorce kad nije primio vakcinu a ti jesi i to dve a sad ces i trecu od drugog proizvodjaca?Ti možda jesi, ja sigurno nisam. Ali tu je glavna razlika, ja imam iskustvo i pamet što tebi nedostaje.
Eksperimentalna... hajde još piši koliko pojma nemaš.Nisam ja u strahu primio kinesku eksperimentalnu supstancu koja ako nesto i radi, to za sta si je primio ne radi.
pa sami przinali kinezi da nije efikasna koliko su se nadali i uvode trecu. sta je nego eksperimentalna?Eksperimentalna... hajde još piši koliko pojma nemaš.![]()
Сви смо ми заморци на неки начин, само што неко бира да буде у плацебо групи.kako on moze da bude zamorce kad nije primio vakcinu a ti jesi i to dve a sad ces i trecu od drugog proizvodjaca?
to rekose iz fajzera direkt...ako si imao njihovu onda dobro bi bilo astru, ako si imao astru onda fajzerovu... a astra nije svuda ista...indijska iako se pravi od iste firme pisi ne vazi
i ko je sad zamorce?
Pa ti si se vakcinisao Rokfeler bockom, a ne ja..Ti možda jesi, ja sigurno nisam. Ali tu je glavna razlika, ja imam iskustvo i pamet što tebi nedostaje.
pa normalno, niko ne ponistava potojanje nekog virusa koji ebe ljude, ali je po meni totalno nerazumno da ako neko ima mozga juri ko sumanut kosacu pod secivo sa stvarima koje su ne u beta no u alfa fazi... jedan mali bag i cap...kod nekog mozda i radi, ali generalno sve je to proseravnje, nauka je izgubila legitimitet jos pre dve decenije u mnogim oblastima gde su zvanicno prizali da ne znaju nista. danas se ni ne libe da sami propagartori ekperimenta jedan dan pricaju jedno a drugi drugo... za ovo zamorcenje u usa minimum bi se dobijalo po glavi 2 stotke...minimum...al ovde i u svetu budala na tone koji se laktaju da budu gratis.Сви смо ми заморци на неки начин, само што неко бира да буде у плацебо групи.![]()
Voistinu eksperimentalna, plus ako nesto i radi, ne radi to sto bi kao trebala da radi.Eksperimentalna... hajde još piši koliko pojma nemaš.![]()
.sto bih volela da se ispostavi da vakcine ne vrede nicemu...pa konacno mirno da zivimo i steknemo prirodni imunitet.
Šta sve ti ne umes da povežes, pokušaj nekad minus i plus na 220v naponu...
U Beogradu u svom stanu od srcanog udara preminuo Miroslav Lazanski (71)...Ambasador Srbije u Moskvi...
PREMINUO MIROSLAV LAZANSKI: Ambasador iznenada umro u svom domu u Beogradu
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3741927/preminuo-miroslav-lazanski
Ne znamo istoriju bolesti i da li su ga neke britanske sluzbe uklonile mozda ili jaka votka i sl.
Ali u zapisnik medija je usao i podatak da je februaru negde primio u Moskvi Sputnik B
Лазански у Москви примио Спутњик В (09.02.2021)
https://www.politika.rs/scc/clanak/472592/Lazanski-u-Moskvi-primio-Sputnjik-V
Inace on kao vojni izvestac...ima neke cudne simbolike da je na godisnjicu Oluje preminuo
Saucesce porodici.
...
Vi sovjetoguzi bas mrzite sve rusko.Šta sve ti ne umes da povežes, pokušaj nekad minus i plus na 220v naponu
Ovo je definitivan kraj *******ije na forumu pošto ne veruju više ni u ruskumedicinu.
lookMedicina je Ivermektin i Hidroksihlorokin.
Sve ostalo je jos uvek u fazi testiranja.
Sta kaze?look
https://www.nytimes.com/2021/08/03/us/politics/pfizer-vaccine-approval.html
Ali to zapravo nije vasa briga , vi se plasite vaxina generalno.
Boc boc a vi u nesvest.
Sta kaze?
Ne otvara mi.
Vakcine su super stvar.
Samo kad su ispitane i odobrene.
ivermektin zapravo čini čuda, tj pouzdano leči ako se uzme u roku od 48h, ali to nikog nije briga u farmakomafiji, jelte...Vi sovjetoguzi bas mrzite sve rusko.
Medicina je Ivermektin i Hidroksihlorokin.
Sve ostalo je jos uvek u fazi testiranja.