aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.186
sto se nisi branioMene isto bocnuli Pfizerom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto se nisi branioMene isto bocnuli Pfizerom.
Nisam se branio.sto se nisi branio![]()
Ljudi se razboljavaju a to sa respiratorima je nova metoda ubijanjaNisam se branio.
Prvo sam bio protiv.
Onda sam rekao da ako vec moram primiti bocu, neka bude kineska, zato sto su sve druge zidovske.
Medjutim, u Hrvatskoj kineske i ruske nema.
Nakon toga mi se cijela uza i sira rodbina odlucila za vakcinu, pa su poceli vrsiti (vrlo) blagi pritisak na mene.
Nisu me gurali, vec dobronamjerno savjetovali.
Onda mi se bratic razbolio i skoro respirator zaglavio.
To je bio trenutak koji je prevagnuo.
Nije mu bilo lako, cak vidim da o tome ne voli ni pricati.Ljudi se razboljavaju a to sa respiratorima je nova metoda ubijanja
tako da
Svi koji se lece kuci preziveNije mu bilo lako, cak vidim da o tome ne voli ni pricati.
Bio je u bunilu, temperatura danima nije isla dolje.
Zena mu je isto imala, ali ona je koliko toliko bila pokretna pa je mogla po kuci nesto i napraviti.
Djeci nista.
Kaze da je najblize gripi, ali puno, puno intenzivnije
Ppppffftttt, sada ispada da doktor Kon mesetari brojevima....
Dr.Kon opet namestio podešavanja na "DVE KLJUČNE NEDELJE"...
https://direktno.rs/korona/365323/predrag-kon-korona-virus-gostovanje-izjava.html
Koji su to NWO sektaši sunce ti poljubim...
...
...
Dr.Kon opet namestio podešavanja na "DVE KLJUČNE NEDELJE"...
Kon: U naredne dve nedelje doći će do porasta zaraženih
https://direktno.rs/korona/365323/predrag-kon-korona-virus-gostovanje-izjava.html
Koji su to NWO sektaši sunce ti poljubim... je.bo li ih mačak Fazir @Jugoslav Čvarak
...
Jasno je da vakcina ne može dugo da drži, takva je situacija u Izraelu, javlja se i u drugim zemljama. Posebno je bitno da oni koji su stariji polako gube tu zaštitu i to je sada poznato.
smradina je rekla barem nesto tacno...jasno je da vakcina nije dozivotna. jedino dozivotno je prirodni imunitet..cao zdravo, neka se bodu svaki mesec.
Botoslave , qr code isto sadrži tvoje informacije...Boc-boc je bilo mukte pod HDZ-ovskom palicom.
HDZ i SNS za razliku od SDP-njara i Zutih brinu za svoj narod.Pogledajte prilog 981112
Provjerio sam vec QR code, samo hrpa zvrljotina.Botoslave , qr code isto sadrži tvoje informacije...
Ako žvrljas svoje ime prezime onda i edituj qr code..
Zar još postoji prirodni imunitet?sto bih volela da se ispostavi da vakcine ne vrede nicemu...pa konacno mirno da zivimo i steknemo prirodni imunitet.
sto bih volela da se ispostavi da vakcine ne vrede nicemu...pa konacno mirno da zivimo i steknemo prirodni imunitet.
Za koga radi Kon i zasto promovise vakcine? Hvala lepo i zdravo
Pogledajte prilog 981641
Provjerio sam vec QR code, samo hrpa zvrljotina.
A ako ce me NDH2 milicija hapsiti, neka hapsi.
Ne mozes zamisliti koliko se bolje osjecam otkako sam cipiran.QR code kao i bar code sadrze u sebi "666"
...
Verovatno i svetlis nocu...Ne mozes zamisliti koliko se bolje osjecam otkako sam cipiran.
Čuj preplašeni...
Kako mi to pišemo protiv ljudskih života?
Da je svakakoja je trenutno u opticaju 100% efikasna i sigurna, do kraja ispitana, da kad je primiš ne možeš da se zaraziš niti da širiš zarazu dalje, da nema šanse da zaglaviš u bolnici nakon nje a kamoli da umreš, da bukvalno ne riskiraš ništa njenim primanjem, onda i samo onda bi svaka priča o vakcinama u negativnom kontekstu bila ravna upravo tome što pišeš, a s obzirom da sad i ptice na grani znaju da i bocnuti mogu da se zaraze, mogu da šire zarazu, mogu zaglaviti u bolnici a mogu i umreti, to tvoje ponavljanje priče kako su nevakcinisani masovne ubice ne pije vodicu. Decu nazivate masovnim ubicama bre, o kojoj ljudskosti vi pričate? I njih bi da bodete samo da bi se vaši guzičci osećali sigurnijima, a zbog kojeg postotka sigurnosti? Zatvarali bi zdrave ljude, nazivali ih bolesnicima, navlačili im brnjice ko kerovima i po svemu sudeći iduće su pelene na redu jer eto naučnici otkriše da se i puštanjem golubova širi korona, zabranili ljudima ulazak u bolnice, ukinuli im zdravstvenu zaštitu, davali im otkaze da posle skapavaju od gladi jer to je humaniji način za skončati nego od nevidljivog neprijatelja...
Jedino u šta me ubedi jeste da nakon primanja ovih novokomponovanih,malo je onih koji sebe više mogu nazvati čovekom.
A zbog čega? Zbog pišljivih 210 dana mogućnosti prelaženjaa granica, zbog slobode kratkog roka...
u medijima i farmanaci krugovima jesu, imunitet ne postoji, samo vakcina i vakcina, pa opet vakcinaZar još postoji prirodni imunitet?
Zar ga nisu "ukinuli"?![]()
Kme, kme, prestani da živiš u strahu.Ko place?
Smirujem vas jos od kad su poceli da vas namagarcavaju.
Nekog uspemm da smirim, a neko ode da primi neispitane.
Kakav je osecaj biti deo rokfelerovog kaveza sa zamorcicima?Kme, kme, prestani da živiš u strahu.