Ja nemam potrebe da guglam informacije kao ti i da ih povezujem. Dovoljno je sto mi je porodica dovoljno obrazovana u ovoj struci pa mogu pronaci odgovore koji me zanimaju iz prve ruke. Medicina nije slikarstvo, tako da to tvoje povezivanje mozes da okacis macku o rep, ili lokalnoj apotekarki za pojas. Moj zivot nije zasnovan na strahu, kako od doktora, vakcina, ili egzistencijalne buducnosti, pa mi je to otprilike razlog za vreme koje provodim na forumu, jer mi se moze. A to "koliko vremena provodis ovde", "deo si eksperimenta", "zrtvovan si", zacinjena sa "ne ubedjujem ja nikoga" je dovoljan pokazatelj koliko si jadno sisao na nivo pasivne agresije. Da zaista iko od vas ima bilo kakve cinjenice na stolu, otisli bi ste odavno i iste raspravili na pravom mestu. Ovako vam je ipak puno lakse, jer bi vas prosecan imunolog napravio ovcama a vi bi ste se smeskali dok mu sve u sebi psujete. Iz svega napisanog, nisam video apsolutno nijedan argument sa tvoje strane, vec samo puke pokusaje unizavanja cinjenica. Ni na jedno pitanje nisi dao odgovor. Evo jos jednom i zadnji put:
1)Ko treba da odobri vakcine za upotrebu? (Direktno telo, odnsno institucija, barem jedna)
2)Ko je farmako-mafija, a ko joj je suprotnost? (Ili su svi mafija, ako jesu, ko ima pravo da "leci" ljude, pravi vakcine itd.)