Srbija prva u Evropi po smrtnosti od raka

bas kao

Legenda
Poruka
50.859

Srbija prva u Evropi po smrtnosti od raka

red alert!

ja kazem dajte ljudi da se nesto ucini, a evo i sta, da napravimo studiju sa DIM-om, ne bi kostala mnogo:

postoje brojne studije, i to tek od skora, a dalje se tek ocekuju, da se pokusa sa DIM suplementacijom, jedinjenja koje se nalazi u

Cruciferous Vegetables: Benefits, Nutrition, and Preparation

ja licno sam zapceo sa 200mg DIM suplementa i odusevljen sam, nemam rak, samo sam se budio nocu da piskim, verovatno prostata, a suplement sam platio 17 dolara za 3 meseca pakovanje, a kako rekoh brojne studije postoje, postavljao sam vec linkove za rak prostate, i grudiju, materice itd

A randomized, placebo-controlled trial of diindolylmethane for breast canc

Diindolilmethane (DIM) selectively inhibits cancer stem cells - ScienceDirec

Anti-Cancer and Other Biological Effects of a Dietary Compound 3,3ʹ-D | NDS

Diindolylmethane in Treating Patients With Breast Cancer | Division of Ca

How can DIM help you? What the research says - CancerChoices

Tumor markers are not direct measures ... prostate cancer suitable for prostatectomy treated with 225 mg oral DIM twice...

Mi se ložimo kako je naša hrana najbolja u kraju a i šire, a upravo je sva zatrovana, pa i ona od seljaka, jer se prskalio i prskali i praskalo... To je onda ušlo u podzemne vode, pa pijemo pesticine cele godine, iz godine u godinu, iz decenije u deceniju.

Naravno, ne pomaže ni to što su nam bacali osiromašen uranijum.

Mi se ložimo kako je naša hrana najbolja u kraju a i šire, a upravo je sva zatrovana, pa i ona od seljaka, jer se prskalio i prskali i praskalo... To je onda ušlo u podzemne vode, pa pijemo pesticine cele godine, iz godine u godinu, iz decenije u deceniju.

jasno sve, ali od kukanja nema vajde

To je država kriva

Ako ne cijeni rad seljaka i ne podigne svijest o zdravoj ishrani svi seljaci će prskati sve i svašta da može prodati sto više

Prije su postojale mobe, dodje ih po 10 pa okopavaju kukuruz, kad završi kod jednog, ide se kod drugih pa sve dok nedodje red i na tvoje njive

Danas toga nema, jer nema naroda danas prskaju glifosat i smatraju kako je to super sredstvo, super izum

Klima se promijenila ako posejes nije rečeno da ćeš i žanjes

Narod kao narod ne ume da cijeni to blago koje ima već pali smece i plastiku , baci frižider u rijeku

Narod kao narod ne ume da cijeni to blago koje ima već pali smece i plastiku , baci frižider u rijeku
citam i da je mikro-plastika uzrok mnogih bolesti, nisam siguran sta da mislim, a sto se tice kozjeg mleka, probao sam, i sir, ne znam sta je to toliko hvaljeno u njemu, men' dobra i obicna feta, bilo koji sir, a obozavam cheesecake :balavi: kada ga neko kupi, zena?
kancerogen,. meni raste maslacak po travnjaku, a za njega znamo i da je lekovit cak, samo ga niko sam ne bere, i plus koren, nego se kupuju ekstrakti

Poslednja izmena:

Back