Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ти, ти си плаћен да то радиш!

вирус не постоји! - људи оболе јер им микроталасима поремете тело!

а ево и остатка банде!

ти, ти си плаћен да то радиш!

вирус не постоји! - људи оболе јер им микроталасима поремете тело!

а ево и остатка банде!
Pogledajte prilog 992056
Smrt mikrotalasnim rernama, tom velikom zlu. Pravda za viruse koji nisu živa bića i ne postoje.

Ko bre ovde ubeđuje koga u šta?
Nemoj da se vakcinišete, al nemojte ni da trčite u bolnice i da kukate upomoć kad fasujete koronu.
Budite dosledni do kraja, nemojte da mi pokusni kunići snosimo troškove vašeg lečenja.
Ne dajte da vas leče nedovoljno ispitanim lekovima (tek lekovi nisu dovoljno ispitani, još manje od vakcina).

Nećete tako?
To je nacizam?
Aha...
da, to je nacizam plus debilizam

Znači još jednoozviljno verovanje vas raznoraznih ravnozemljaša, subotara i Jehovinih svedoka, vakcine ne postoje, pa bravo.
Ti živi u neznanju, ja sam i dalje veoma zadovoljan što su mi roditelji prošli samo sa zapušenim nosevima, dok su im mnogi vršnjaci iz tvoje verske grupe prošli mnogo gore, neki najgore.
Ne poznajem ravnozemljase, imao sam jednog skolskog drugara adventistu, bio dobar covek. Jehovini svedoci su mi potpuna nepoznanica.
Drago mi je zbog tvoji roditelja, istovremeno postujem to sto su se izlozili neispitanim sredstvima kao deo ispitivanja.
Ne postujem prisilu ni apardhejd.

I kažeš, ti si normalan a pišeš tako nešto?
Ustvari, ne bi ja ni uvodio pasoše, već postoji banka podataka.

U vašem selu postoje putevi?
Vozi li se nešto drugo osim traktora?
E pa, kad budeš imao vozačku dozvolu i seo u normalan auto, moraćeš da staviš pojas da bi učestvovao u saobraćaju, inače sledi kazna.
I ne važe se tvoji kvaziargumenti tipa "Šta koga briga da li sam ja stavio pojas, to je moj izbor, moj život?"
Zašto ne izađeš na ulicu i protestuješ protiv toga, tražiš žutu traku, da te stave u logor?

Daj bre, ne blamiraj se više, sedi u tvom selu nevakcinisan, niko ti ne brani, al ne lupetaj gluposti ovde po forumu, ne
vređaj moju inteligenciju...
Опет бес. Ниси у стању да напишеш ни један трезвен пост, пост који ћу уважити и ако имамо супротне ставове.
Толико су ти јаки аргументи да ме смешташ у село? Село волим али не живим на селу, што не значи да нећу. Људи на селу далеко трезвеније размишљају од надри бесних и самозваних стручњака као што си ти.
Иди до првог села и питај за чега су, виво или пиво?
Када се унормалиш и будеш писао аргументовано а не кафански, неповезано, јави се!

Ne poznajem ravnozemljase, imao sam jednog skolskog drugara adventistu, bio dobar covek. Jehovini svedoci su mi potpuna nepoznanica.
Drago mi je zbog tvoji roditelja, istovremeno postujem to sto su se izlozili neispitanim sredstvima kao deo ispitivanja.
Ne postujem prisilu ni apardhejd.
Ovi navedeni su tvoja internet grupa u forumskoj borbi protiv vakcina.
Meni je još draže zbog roditelja, a sve zahvaljujući vakcinama.

Nemam grupe.
Ne borim se protiv vakcina, obratno borim se za proverena sredstva.
Hvala sto ih dobrovoljno isprobavate.
To me ustvari svrstava u tvoju grupu sem sto si ti deo koji se javio da isprobavaju na njemu(i roditelji a), a ja preferiram da sacekam dok se ispita

Poslednja izmena:
Ja nemam potrebe da guglam informacije kao ti i da ih povezujem. Dovoljno je sto mi je porodica dovoljno obrazovana u ovoj struci pa mogu pronaci odgovore koji me zanimaju iz prve ruke. Medicina nije slikarstvo, tako da to tvoje povezivanje mozes da okacis macku o rep, ili lokalnoj apotekarki za pojas. Moj zivot nije zasnovan na strahu, kako od doktora, vakcina, ili egzistencijalne buducnosti, pa mi je to otprilike razlog za vreme koje provodim na forumu, jer mi se moze. A to "koliko vremena provodis ovde", "deo si eksperimenta", "zrtvovan si", zacinjena sa "ne ubedjujem ja nikoga" je dovoljan pokazatelj koliko si jadno sisao na nivo pasivne agresije. Da zaista iko od vas ima bilo kakve cinjenice na stolu, otisli bi ste odavno i iste raspravili na pravom mestu. Ovako vam je ipak puno lakse, jer bi vas prosecan imunolog napravio ovcama a vi bi ste se smeskali dok mu sve u sebi psujete. Iz svega napisanog, nisam video apsolutno nijedan argument sa tvoje strane, vec samo puke pokusaje unizavanja cinjenica. Ni na jedno pitanje nisi dao odgovor. Evo jos jednom i zadnji put:

1)Ko treba da odobri vakcine za upotrebu? (Direktno telo, odnsno institucija, barem jedna)
2)Ko je farmako-mafija, a ko joj je suprotnost? (Ili su svi mafija, ako jesu, ko ima pravo da "leci" ljude, pravi vakcine itd.)
Окачено је упутство из вакцине и тамо пише то што ти не прихваташ.
Пандемија је почела пре мање од две године а имамо вакцине већ читаву годину. Значи, за мање од годину дана успели су да ураде све лабораторијске тестове и клиничко испитивање? И сад ти хоћеш да нам кажеш, уз констатовање са твојом стручном породицом, да то може?
Имаш ли ти нешто валидно за твоју тврдњу сем твог мишљења и мишљења твоје породице. Знаш оно, кажу да као што свако има задњицу има и мишљење али оно није и аргумент!
Зато, или аргументовано објасни како су у тако кратком року могли да пусте у упоребу вакцине или просто ЋУТИ!
Приче о твојој стручној породици за мене нема никаквог значаја. Чак шта више, смешна је!

Nesto u toj vesti je laž...
Verovatno NWO mediji i francuske NWO sektaske vlasti lazu za brojke i procente kao i Brnabicka...

Ako na Ourworlddata kazu da je u Francuskoj vakcinisano skoro 70%...

Ko bi onda uopste protestovao, deca, maloletnici, bebe, ko?

I tu dolazimo do istine...
Dakle NWO sekta laze o brojkama vakcinisanih !
Sto je svakako dobro jer znaci da ih nije toliko vakcinisano...a oni moraju da ispune satanisticku sektasku normu...pa kako bilo...

...
Lazu i to debelo za Francusku tamo su vecina protiv nametanja i protiv eksperimentalnih vakcina ,kao i ova brnapichka sto serre.

Ја разумем оне који су плаћени за пропагирање, имају корист. Такав је, рецимо, Кон. И врапци знају да је плаћен за то што ради.
Шта ти заступаш, односно, хоћеш. То што пишеш и не личи на пропаганду него на гомилу неповезаних бесмислица.
Из свега што сам успео да закључимо то је да си се вакцинисао 2 или трећи пут.
Лепо, више немаш разлога за страх и уместо да се опустиш ти нешто покушаваш. Волео би да ми помогнеш да разумем шта је поента твојих постова?

Ја разумем оне који су плаћени за пропагирање, имају корист. Такав је, рецимо, Кон. И врапци знају да је плаћен за то што ради.
Шта ти заступаш, односно, хоћеш. То што пишеш и не личи на пропаганду него на гомилу неповезаних бесмислица.
Лепо, више немаш разлога за страх и уместо да се опустиш ти нешто покушаваш. Волео би да ми помогнеш да разумем шта је поента твојих постова?
Ne zna da li da primi trecu kinezaru ili da ga bocnu s fajsericu

Pa tebi treba neko stručniji od mene, za takvu pomoć. Prvo zato što slušaš Kona.

Pa tebi treba neko stručniji od mene, za takvu pomoć. Prvo zato što slušaš Kona.
Не, мени је довољно да трезвено размишљам. Није ми Бог дао главу да би на њој само расла коса него да њоме и размишљам.
Где си прочитао да ја слушам Кона? Ја га само спомињем у контексту тога што ради а ради за паре. За чега ти радиш то што радиш?
Ако је за паре, нећеш се хлеба најести јер лоше радиш.
Ако просто паметујеш, онда ок, само што мене са таквим небулозама не можеш убедити у било шта! Само потврђујеш да је мој избор био правилан!

Jos samo da mi kazes ko je farmako mafija, alternativa medica, homeopate, Nestor, Miroljub, Microsoft, Apple ili Si Djin Ping.

Crkvu ne pokrece lova to je sasvim jasno svakom pravoslavnom svesteniku i jagnjetu!
Јел то имаш грозницу па бунцаш, ко је помињао фармако мафију, ја сам рекао фармако индустрија, или је теби то исто?
О каквом Нестору и Мирољубу причаш, каква црква, какви јагањци!?

Не, мени је довољно да трезвено размишљам. Није ми Бог дао главу да би на њој само расла коса него да њоме и размишљам.
Где си прочитао да ја слушам Кона? Ја га само спомињем у контексту тога што ради а ради за паре. За чега ти радиш то што радиш?
Ако је за паре, нећеш се хлеба најести јер лоше радиш.
Ако просто паметујеш, онда ок, само што мене са таквим небулозама не можеш убедити у било шта! Само потврђујеш да је мој избор био правилан!
Pazi, imati glavu a tako pisati se baš i ne slaže. Kon me ne interesuje, on je adut vas koji ne znate puno... ništa o vakcinama. Ali znate da su napravljene da čipuju ljude, da namagnetišu ljude, da ih učine sterilnima, da kontrolišu i šta li se sve moglo pročitati na ovoj temi. U stvari sve ono što su nerazvijena plemena uvek mislila o medicini i nauci.
Tvoj izbor je strah koji vodi u neodgovornost zbog koje svi još uvek trpimo ovakvo stanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back