Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И кажеш, ниси бесан а из тебе кипи бес и мржња?!
I kažeš, ti si normalan a pišeš tako nešto?
Ustvari, ne bi ja ni uvodio pasoše, već postoji banka podataka.

Што се тиче ковид пасоша, твојом жељом да нам их уведу само показујеш сем беса и мржњу. Значи, једноумље или ништа? Можда и жута трака око руке и логори, зашто не? То некако иде заједно?
U vašem selu postoje putevi?
Vozi li se nešto drugo osim traktora?
E pa, kad budeš imao vozačku dozvolu i seo u normalan auto, moraćeš da staviš pojas da bi učestvovao u saobraćaju, inače sledi kazna.
I ne važe se tvoji kvaziargumenti tipa "Šta koga briga da li sam ja stavio pojas, to je moj izbor, moj život?"
Zašto ne izađeš na ulicu i protestuješ protiv toga, tražiš žutu traku, da te stave u logor?

Daj bre, ne blamiraj se više, sedi u tvom selu nevakcinisan, niko ti ne brani, al ne lupetaj gluposti ovde po forumu, ne
vređaj moju inteligenciju...

Када би десети део времена, које овде трошиш силећи се да нам објасниш нешто што теби првоме није јасно, утрошио на тражење информација а потом повезивања тих информација у целину, схватио би о чему пишемо.
Овако, робовски, бесмислено је. Укопао си се на позицију без обзира што је позиција без икакве основе.
Не знам за друге учеснике у дискусији, али мени у опште није стало до тога да тебе убедим у било шта.
Брутално ћу бити искрен, од виво експеримента на вама ја и моји имаћемо користи. Сачекаћемо да сва испитивања- на вама прођу и када вакцина буде имала сертификат контроле и квалитета, ваша жртва је имала смисла за моје-наше добро.
Могу вам само рећи велико хвала на жртвовању.
Ви на вакцину а ја на пиво!
Ja nemam potrebe da guglam informacije kao ti i da ih povezujem. Dovoljno je sto mi je porodica dovoljno obrazovana u ovoj struci pa mogu pronaci odgovore koji me zanimaju iz prve ruke. Medicina nije slikarstvo, tako da to tvoje povezivanje mozes da okacis macku o rep, ili lokalnoj apotekarki za pojas. Moj zivot nije zasnovan na strahu, kako od doktora, vakcina, ili egzistencijalne buducnosti, pa mi je to otprilike razlog za vreme koje provodim na forumu, jer mi se moze. A to "koliko vremena provodis ovde", "deo si eksperimenta", "zrtvovan si", zacinjena sa "ne ubedjujem ja nikoga" je dovoljan pokazatelj koliko si jadno sisao na nivo pasivne agresije. Da zaista iko od vas ima bilo kakve cinjenice na stolu, otisli bi ste odavno i iste raspravili na pravom mestu. Ovako vam je ipak puno lakse, jer bi vas prosecan imunolog napravio ovcama a vi bi ste se smeskali dok mu sve u sebi psujete. Iz svega napisanog, nisam video apsolutno nijedan argument sa tvoje strane, vec samo puke pokusaje unizavanja cinjenica. Ni na jedno pitanje nisi dao odgovor. Evo jos jednom i zadnji put:

1)Ko treba da odobri vakcine za upotrebu? (Direktno telo, odnsno institucija, barem jedna)
2)Ko je farmako-mafija, a ko joj je suprotnost? (Ili su svi mafija, ako jesu, ko ima pravo da "leci" ljude, pravi vakcine itd.)

Pa jesam upucen, zato se i cudim kakav problem imas sa ispitivanjem? I sta si ti shvatio kao lose tu? Ne znam da li si zaista od onih koji misle da vakcina nastaje od nicega, sklepa se kako se stigne, da se stotinama miliona ljudi, pa se onda ispituje hoce li da prezive. Ako tako mislis, lose si informisan. Mnooogo lose.

Uzeo si primer Fajzera, a ako je neko ispunio studije podacima onda je to Fajzer. Procedure za odobravanje su jasne, i veoma stroge, i sve odobrene vakcine od nadleznih institucija su dokazano ok. Naravno, ako imas frku sa penicilinom, zaobici ces Fajzer. To se sve zna. I nije nista novo. Sto se nezeljenih reakcija tice, smesne su ili ne postoje, a sto se ucinkovanosti tice, definitivno deluju. Procenat umrlih vakcinisanih u odnosnu na nevakcinisane je ocigledan. Pricam o svim vakcinama. Ono ljudi vakcinisanih sa srednje teskom slikom, uglavnom je vakcinisano kineskom vakcinom. Fajzera ces naci jedva ili nigde. Tako da me cudi hejt na Fajzera.

Ja volim da razgovaram o cinjenicama ne o nagadjanju i zavijanju forme. Apsolutna je cinjenica da vakcina radi posao. Licno sam se uverio u to i imam vrlo kompetentne ljude u porodici da mi otklone svaku dilemu na tu temu.

Mislim da ako zaista hoces da istrazis redom sve, da ces naci odgovor na pitanja koja imas. Ako pak hoces da budes ubedjen u teoriju zavere losih doktora, onda ti nijedan odgovor nece biti ok.
dobro, uveren si, imaš u porodici stručnjake, nemaš dileme...pa šta radiš ovde čoveče? što se toliko nabeđuješ i ubeđuješ druge? hoćeš da te zavolimo, da ti se klanjamo, da istetoviramo tvoj lik, šta bre hoćeš???
ubo si se, zdrav si, dobro ti je, živi život, zašto nas ubeđuješ u nešto što nas ne zanima i nećemo da radimo???

I kažeš, ti si normalan a pišeš tako nešto?
Ustvari, ne bi ja ni uvodio pasoše, već postoji banka podataka.

U vašem selu postoje putevi?
Vozi li se nešto drugo osim traktora?
E pa, kad budeš imao vozačku dozvolu i seo u normalan auto, moraćeš da staviš pojas da bi učestvovao u saobraćaju, inače sledi kazna.
I ne važe se tvoji kvaziargumenti tipa "Šta koga briga da li sam ja stavio pojas, to je moj izbor, moj život?"
Zašto ne izađeš na ulicu i protestuješ protiv toga, tražiš žutu traku, da te stave u logor?

Daj bre, ne blamiraj se više, sedi u tvom selu nevakcinisan, niko ti ne brani, al ne lupetaj gluposti ovde po forumu, ne
vređaj moju inteligenciju...
Pojas u autu i sumnjiva vakcina ne mogu da se porede.
Toliko bi i stu zombi inteligenciju morao da shvatas.

ubo si se, zdrav si, dobro ti je, živi život, zašto nas ubeđuješ u nešto što nas ne zanima i nećemo da radimo???
Ko bre ovde ubeđuje koga u šta?
Nemoj da se vakcinišete, al nemojte ni da trčite u bolnice i da kukate upomoć kad fasujete koronu.
Budite dosledni do kraja, nemojte da mi pokusni kunići snosimo troškove vašeg lečenja.
Ne dajte da vas leče nedovoljno ispitanim lekovima (tek lekovi nisu dovoljno ispitani, još manje od vakcina).

Nećete tako?
To je nacizam?
Aha...

Ja nemam potrebe da guglam informacije kao ti i da ih povezujem. Dovoljno je sto mi je porodica dovoljno obrazovana u ovoj struci pa mogu pronaci odgovore koji me zanimaju iz prve ruke. Medicina nije slikarstvo, tako da to tvoje povezivanje mozes da okacis macku o rep, ili lokalnoj apotekarki za pojas. Moj zivot nije zasnovan na strahu, kako od doktora, vakcina, ili egzistencijalne buducnosti, pa mi je to otprilike razlog za vreme koje provodim na forumu, jer mi se moze. A to "koliko vremena provodis ovde", "deo si eksperimenta", "zrtvovan si", zacinjena sa "ne ubedjujem ja nikoga" je dovoljan pokazatelj koliko si jadno sisao na nivo pasivne agresije. Da zaista iko od vas ima bilo kakve cinjenice na stolu, otisli bi ste odavno i iste raspravili na pravom mestu. Ovako vam je ipak puno lakse, jer bi vas prosecan imunolog napravio ovcama a vi bi ste se smeskali dok mu sve u sebi psujete. Iz svega napisanog, nisam video apsolutno nijedan argument sa tvoje strane, vec samo puke pokusaje unizavanja cinjenica. Ni na jedno pitanje nisi dao odgovor. Evo jos jednom i zadnji put:

1)Ko treba da odobri vakcine za upotrebu? (Direktno telo, odnsno institucija, barem jedna)
2)Ko je farmako-mafija, a ko joj je suprotnost? (Ili su svi mafija, ako jesu, ko ima pravo da "leci" ljude, pravi vakcine itd.)
1. Nadlezne ustanove uz punu odgovornost za svaki pojedinacni slucaj.
2.Suprotnost farmako mafiji je legalna farmaceutska industrija koja snosi moralnu I materijalnu odgovornost za posledice i nuspojave sredstava koja proizvodi stavlja u promet

dobro, uveren si, imaš u porodici stručnjake, nemaš dileme...pa šta radiš ovde čoveče? što se toliko nabeđuješ i ubeđuješ druge? hoćeš da te zavolimo, da ti se klanjamo, da istetoviramo tvoj lik, šta bre hoćeš???
Zao mi je sto rusim eco chamber psiho-anti-vakso-skeptik- udruzenja.

Pitam se zasto tebi smeta?!

Nemoj da se vakcinišete, al nemojte ni da trčite u bolnice i da kukate upomoć kad fasujete koronu.
Budite dosledni do kraja, nemojte da mi pokusni kunići snosimo troškove vašeg lečenja.
Nećete tako?
To je nacizam?
Aha...
Mi placamo doprinose a bome i vecinu pregleda lekova zahvata.
Snosicemo i troskove vaseg zbrinjavanja

1. Nadlezne ustanove uz punu odgovornost za svaki pojedinacni slucaj.
2.Suprotnost farmako mafiji je legalna farmaceutska industrija koja snosi moralnu I materijalnu odgovornost za posledice i nuspojave sredstava koja proizvodi stavlja u promet
1) Nadlezne ustanove su odobrile vakcine jos od pocetka godine. A navedi mi primer njihove odgovornosti na nekoj dosadasnjoj vakcini, pa da mogu da vidim sta to fali ovoj sada. Ako moze?

2) To znaci, homeopate, vracare, beli magovi, pseudo doktori idu u taj krug mafije? Posto oni ne snose odgovornost za razliku od proizvodjaca lekova koji nose pravne posledice.

Zao mi je sto rusim eco chamber psiho-anti-vakso-skeptik- udruzenja.
Ако су ти у срицању претходне реченице помагали ти стручњаци којима си окружен, одлично су ти помогли. Ваксо-скептик је онај ко сумња у вакцине. Анти-ваксо-скептик му је супротност, дакле онај ко у њих вјерује, а уз то одлично пристаје и психо испред. :ok:

1) Nadlezne ustanove su odobrile vakcine jos od pocetka godine. A navedi mi primer njihove odgovornosti na nekoj dosadasnjoj vakcini, pa da mogu da vidim sta to fali ovoj sada. Ako moze?

2) To znaci, homeopate, vracare, beli magovi, pseudo doktori idu u taj krug mafije? Posto oni ne snose odgovornost za razliku od proizvodjaca lekova koji nose pravne posledice.
1. Nisu jer proizvodjaci navode datume 2023. Kao kraj trece faze
2. Jeste

Snosicemo i troskove vaseg zbrinjavanja
Tvoji doprinosi za zdravstvo kod minimalca koji primaš su beznačajni.

Da se ne ubeđujem više sa vama, odoh ja da radim nešto pametnije...

P.S.
Pogledaj procenat vakcinacije u Beogradu, pa onda uporedi sa procentom u tvom selu - da li ti to nešto govori o stepenu
obrazovanja vakcinisanih i nevakcinisanih?

ти, ти си плаћен да то радиш!
al nemojte ni da trčite u bolnice i da kukate upomoć kad fasujete koronu.
вирус не постоји! - људи оболе јер им микроталасима поремете тело!

а ево и остатка банде!
_VvBT2vw7w0.jpg

Nemate
Imacete eventualno 2023.
Znači još jednoozviljno verovanje vas raznoraznih ravnozemljaša, subotara i Jehovinih svedoka, vakcine ne postoje, pa bravo.
Ti živi u neznanju, ja sam i dalje veoma zadovoljan što su mi roditelji prošli samo sa zapušenim nosevima, dok su im mnogi vršnjaci iz tvoje verske grupe prošli mnogo gore, neki najgore.

Tvoji doprinosi za zdravstvo kod minimalca koji primaš su beznačajni.

Da se ne ubeđujem više sa vama, odoh ja da radim nešto pametnije...

P.S.
Pogledaj procenat vakcinacije u Beogradu, pa onda uporedi sa procentom u tvom selu - da li ti to nešto govori o stepenu
obrazovanja vakcinisanih i nevakcinisanih?
Nemas ti pojma koliko placam doprinose, tako da.....
Sto se tice procenata zamoraca, radije gledam koliko se lekara I medicinskih radnika oltovalo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back