Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Nahebace antivaxeri , mada ko ih sisa.Mislim da niste uspeli, sta ti kazes?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nahebace antivaxeri , mada ko ih sisa.Mislim da niste uspeli, sta ti kazes?
У Британији је током последних недељу дана поново забележен скок броја заражених коронавирусом иако је прву дозу вакцине примило скоро 60 одсто становништва.
...Број новозаражених дневно износи око 4.000 случајева, што јесте веће од прошлонедељне цифре, која је у просеку била 1.600 случајева, али је, исто тако, неупоредиво мање од бројки из фебруара, када је бележено више од 60.000 новозаражених дневно. Ипак, иако се ради о благом порасту, стручњаци упозоравају да би ово могла да буде назнака трећег таласа, преноси Гардијан.
Da ste bar osnovnu školu završili......
Шта није јасно? 60% вакцинисаних, а стиже нови талас короне
https://srbin.info/svet/sta-nije-jasno-60-vakcinisanih-a-stize-novi-talas-korone/
...
60% nije ogroman broj vakcinisanih. I dalje je tamo 40% preplašenih zbog kojih virus cirkuliše. To je i dalje preko 26 miliona nezaštićenih, naravno da virius ima gde da se širi.
A i ti sada crnjacis, prije pola sata me zvali, ti napisao poruku prije pola sata, kao da smo telepatski povezani.Izraelci ukazuju na povezanost Pfizera i upale srčanog mišića

A i ti sada crnjacis, prije pola sata me zvali, ti napisao poruku prije pola sata, kao da smo telepatski povezani.
![]()

To su ustaski linkovi , mani to cmarak da siri a ne ti....
Ma ko bi rekao...
Izraelci ukazuju na povezanost Pfizera i upale srčanog mišića
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2280652
Ajde...
Ma gde to da se desi Izraelu, najpametnijima u kosmosu...a i šire...
A da...pa i direktor Fajzera je rekao da su i "izabrani" cak bili eksperiment...
Neko je pokusni kunic Amerikancima...a mi Kinezima...
Kako se ko prodao...
...
A i ti sada crnjacis, prije pola sata me zvali, ti napisao poruku prije pola sata, kao da smo telepatski povezani.
![]()

To su ustaski linkovi , mani to cmarak da siri a ne ti.
Pa kad nema kineskih, cak i ruska je zidovska, odi procitat o tom institutu i tko mu je na celu.Cudi me da ces primiti što i ješe...
Premda ja sam protiv svake corona vaxe...
...
Familija me pocela poprijeko gledati, svako malo me rodbina pita jedam se prijavio.Sve je to znak...
Sjeceas se tvog gljiva tripa i ko je na kraju tunela...
I ko ti kaze no no to raditi !
....
Pfizer, Moderna i Astra.Čim vas vakcinišu u HR?
Сада ми је јасно зашто Хрвати преферирају Pfizer, Modernu i Astra. То су вакцине чија је база крв коња. А ви Хрвати, имате имате добра искуства са коњима још из времена АУ.Pa kad nema kineskih, cak i ruska je zidovska, odi procitat o tom institutu i tko mu je na celu.
Navodno je ova najkvalitetnija od zidovskih, pa i oni su se njome cijepacili.
A zašto ne dodjes u Srbiju da se špricaš?Familija me pocela poprijeko gledati, svako malo me rodbina pita jedam se prijavio.
Popeli su mi se na vrh glave s tim
Cudi me jedino da sam tako brzo dosao na red, kolega s posla ceka od 01.03. ja se prijavio prije dva tjedna.
Teši se...Sputnjik je rasol a Slinofarm extract od slepog miša...Сада ми је јасно зашто Хрвати преферирају Pfizer, Modernu i Astra. То су вакцине чија је база крв коња. А ви Хрвати, имате имате добра искуства са коњима још из времена АУ.
Nigdje se ne osjecam tako dobro kao u stali.Сада ми је јасно зашто Хрвати преферирају Pfizer, Modernu i Astra. То су вакцине чија је база крв коња. А ви Хрвати, имате имате добра искуства са коњима још из времена АУ.
Zato sto bi me prvo morali prcnuti, a to kod nas kosta 60 Eura mislim.A zašto ne dodjes u Srbiju da se špricaš?
Taman upoznaš Vesica,Vučića i tu ekipu za koju botujes na krsti...![]()
Mala je to cena da vidiš Vučića i Srbiju.Zato sto bi me prvo morali prcnuti, a to kod nas kosta 60 Eura mislim.
To kada Vucic Srbiju uvede u EU, onda dolazim proslaviti u BG.Mala je to cena da vidiš Vučića i Srbiju.