Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Počela isporuka hrvatske donacije cjepiva BiH, Crnoj Gori i Republici Kosovo​

Ministarstvo zdravstva potvrdilo je u petak da je počela isporuka donacije od 50 tisuća doza cjepiva protiv covida-19 susjednim zemljama - Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Republici Kosovo.
Donacija će se isporučivati četiri dana, do 7. lipnja, i ukupno sadrži 50.000 doza cjepiva, od čega je 30.000 doza namijenjeno za BIH, doznaje se u Ministarstvu zdravstva.
Po deset tisuća doza odlazi Crnoj Gori i Republici Kosovo, odlučila je prije mjesec dana Vlada u Odluci o upućivanju humanitarne pomoći BIH, Crnoj Gori i Republici Kosovu...
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrv...va-bih-crnoj-gori-i-republici-kosovo-15078513
Србија би требало да се захвали на помоћи и у списак оних којима и сама помаже са своје стране укључи и сусједну Републику Далмацију и Истру.

Србија би требало да се захвали на помоћи и у списак оних којима и сама помаже са своје стране укључи и сусједну Републику Далмацију и Истру.
Pomagali ste 90-tih. Slali pomoć, arhitekte, izrađivali nove urbanističke planove... Jbg... Moramo vam uzvratiti na tome... 😁

Btw mRNA...?
Sad si GMOdifikovani mačak...
Ako pocnes da lajes...to je to...
Mada vec to uveliko radis...AV AV AV...

....
Pa da. Baš sam ja to htio reći. Nije to od jučer kod njega. AV (Aleksandar Vučić) Jugoslav laje već odavno. Jedino što bi sad pod utjecajem Cije mogao da promjeni priču pa sad da viče **** (Joe Biden) 😁.
P.S. Cenzura! 😂

Ne brini...Boža ce zastiti i takvu budalu... :dosadno:
Koja je prodala dusu djavolu...
Jedino sto ce ti djoka pasti...a i sta ce ti vise... :gace:

...

Meni je jucer "bol" bila u rangu uboda komarca, prije par minuta sam mjesto uboda pritisnuo i blaga "bol", sto se uopce ne moze nazvati bol, sad se na minutu dvije pojavila, znaci nista.
Moj post od sinoc na drugoj temi:

Evo iz prve ruke informacija, sestra je rekla dvije stvari - rijetko snazna bol u ruci prvi dan i jos rijedje glavobolja.
Za glavobolju kaze da obican aspirin stvari dovede u red.
Jos je rekla da u ruci prvi dan bol bude jaka, drugi lagana, treci jedva da osjetis.
Moja stara, tetka i ja prosli smo tako kako smo prosli, gotovo nikakvi bolovi, nista.

Moj stari je prve veceri imao snazne bolove u lijevoj ruci, pipao si puls, posumnjao cak na infarkt i onda se sjetio da je primio cjepivo i u spokoju zaspao.
Nakon prospavane noci, sutra mu je bilo super.

Meni je jucer "bol" bila u rangu uboda komarca, prije par minuta sam mjesto uboda pritisnuo i blaga "bol", sto se uopce ne moze nazvati bol, sad se na minutu dvije pojavila, znaci nista.
Moj post od sinoc na drugoj temi:

Evo iz prve ruke informacija, sestra je rekla dvije stvari - rijetko snazna bol u ruci prvi dan i jos rijedje glavobolja.
Za glavobolju kaze da obican aspirin stvari dovede u red.
Jos je rekla da u ruci prvi dan bol bude jaka, drugi lagana, treci jedva da osjetis.
Moja stara, tetka i ja prosli smo tako kako smo prosli, gotovo nikakvi bolovi, nista.

Moj stari je prve veceri imao snazne bolove u lijevoj ruci, pipao si puls, posumnjao cak na infarkt i onda se sjetio da je primio cjepivo i u spokoju zaspao.
Nakon prospavane noci, sutra mu je bilo super.
Јеси ли се раније цијепио против грипе? Ако јеси, упореди реакције, оне непосредне, пар дана након цијепљења. Ако ниси, има ли неко ко се цијепио чешће против грипе? О томе се уопће није писало, а баш ме занима као поређење.

Јеси ли се раније цијепио против грипе? Ако јеси, упореди реакције, оне непосредне, пар дана након цијепљења. Ако ниси, има ли неко ко се цијепио чешће против грипе? О томе се уопће није писало, а баш ме занима као поређење.
Nikada do sada.
Osamdeseto sam godiste, primao sam neke vakcine kao dijete, velike boginje mislim i mozda jos nesto, ali protiv gripe nikada.
Gripu sam imao mozda jednom, dvaput u zivotu, nije ugodno, ali se pregura.
Medjutim da radim u zdravstvu u smislu osoblja koje je direktno izlozeno pacijentima, npr. na zaraznom, mislim da bi se cijepio i protiv gripe.

Ako ti prođe javi i meni, da znam i ja. I ja sam se cijepio, a i prebolio.
Reći ću da mi je virus djelovao na mozak, a cjepivo pojačalo učinak. 😁😂
Pa zasto si se cijepio ako si prebolio?
Mislis da dodatno pojacava imunitet ili sta?
Koliko znam, ako si prebolio ne treba ti npr. covid putovnica ako zelis u neke drzave, jednako je prc testu ili potpunoj vakcinaciji.

Pa zasto si se cijepio ako si prebolio?
Mislis da dodatno pojacava imunitet ili sta?
Koliko znam, ako si prebolio ne treba ti npr. covid putovnica ako zelis u neke drzave, jednako je prc testu ili potpunoj vakcinaciji.
Pa kažu da trebamo i mi koji smo preboljeli, ali samo s jednom dozom. Valjda preboljenje smatraju jednom dozom. Tako su pričali. Cijepili nas na poslu.

Imas li papir da si lud ?

Kako izgleda Hrvatski sertifikat za vaxine ?
Za sada samo ovo:

IMG-20210604-121340.jpg

Ali @Grom_sa_neba! kaze da sam sada prodao dusu djavlu, znaci lud sam i ne odgovaram za svoje postupke.

ja se necu vakcinisati ni ako budu uhapseni oni koji su u koronu ugradjivali sidu/aids
kao oni su kerovi, i samo trebaju mene ovcu dovoljno da uplase da im se pokorim - ja tako ne funkcionisem kao som na buckalicu
da se negira prirodni imunitet dece i velike vecine populacije, da bi se pravio vestacki - van pameti, taj poduhvat ce propasti, smo je pitanje koje sezone
mrna tehn. je obecavajuca, ali za lecenje bolesnih od raznih bolesti,a ne za pelcovanje zdravih - isto van pameti sta se radi
Ti ces kao ovi indijski seljaci kat te pojure da te vakcinisu da skaces u okean:

Villagers Jump Into The River To Avoid Getting Vaccinated Against COVID-19​

saryu-river-60ab590d84fd2.png

While governments across the world are working tirelessly towards vaccinating everyone against the novel coronavirus, people in rural Uttar Pradesh where the virus is on the rise, are "hesitant" to take the vaccine.
How can we tell? Well, in Sisoda village in Barabanki, a group of residents jumped into the Saryu river to evade vaccination on Sunday. The residents have made it "clear" that they do not want to get the jab.
Shishupal, a local farmer, said, “People have died even after getting vaccinated. I know of those who have had to be hospitalised after the jab. Jab marna hi hai to vaccine kyon?"

A 10th class graduate, Shishupal is convinced that the COVID-19 vaccine is "harmful" and is spreading the same information among others, reported IANS.
“I have got this information from several of my friends who work in big cities. I am convinced as the local officials have not answered my queries. My own uncle, who worked in Delhi, died a month after having both vaccine shots. What more proof do I need," he asked.
“Is there a guarantee that we will not get infected after the vaccine? There are many in the adjoining village who rushed to take the vaccine and then got infected. Why is the government pushing for vaccination-they should give it to those who want it," he stated.
Another baseless rumour doing the rounds in the village is that the vaccine causes impotence and that is one of the primary reasons for the men to stay away from the jabs.
On Sunday evening, a group of people in the village jumped into the river after seeing a team of health officials; the team had gone to the rural area to vaccinate the local residents.
Sub-Divisional Magistrate of Ramnagar tehsil, Rajiv Kumar Shukla, said about 200 people of the village ran away from the village because they were scared of the vaccine and reached the Saryu shore. When the health team reached the river, these people jumped into the river.

Shukla added that he explained to the villagers that the importance and benefits of vaccination, and tried to debunk the myths. After that, only 18 people in the village got vaccinated.
The villagers said they jumped into the river because some people had told them that this was not a vaccine, but a poisonous injection. It took a lot of convincing to get the people out of the river.
It took a great deal of convincing to get people come out of the river.
Sisoda is a village with a population of 1,500 people located in the Terai, 70 km from the district headquarters of Barabanki.
https://www.indiatimes.com/trending...to-avoid-getting-covid-vaccinated-541094.html

clanovi kovid sekte ce samo nas koji nismo clanovi da zovu bolesnima, nebitno sta testiranje pokaze

ej, a te iste testove su oni zagovarali, a sada ih iskljucuju samo za svoje clanove

poslednji stadujum korona ludila - sekta je prsla

sad im ne valjaju testovi, cekaj samo kada pocnu da im ne valjaju vakcine kada krene sezona gripa, isto ce da budu selektivni

hrk, pljuc, evo testa, jel moze ovaj da bude nepristrasan vaksersko-nevakswerski

Српски научници направили тест на корону из пљувачке

Većina ljudi ne čita šta piše. A ako neko skrene pažnju na to šta su napisali verovatno će da ga cenzurišu kao nekog ko širi paniku.

Pa da...
Sad ce samo promeniti nacin brojanja... :dosadno:
I da... odjednom ce se "sasvim slucajno"....vratiti stara dobra obicna gripa...
A koja je bila "na odsustvu"... godinu i po...kako bi se pisala corona i bildovala propaganda za vakcinaciju....

....
.
Применом нових правила ситуација је следећа.

И даље се води статистика о броју регистрованих случајева ковид-19.

У регистрование случајеве ковид-19 од невакцинисаних улази свако ко је на (лажном) ПЦР тесту позитиван чак и ако нема никакве симптоме.

Од вакцинисаних само ко је примљен у болницу или преминуо.

Односно, ако је неко после "вакцинисања" позитиван и нема симптоме или чак и ако је прележао нпр. месец дана са тешком грозницом код куће, не улази у статистику ковид случајева.

Ова више него очигледно лажна статистика ће сада да показује огроман број случајева ковид-19 код људи који не прихватају да учествују у овом сулудом експерименту, а "вакцина" ће да се прикаже као успешно средство иако се о њој тек прикупљају подаци, а видимо и да је у држава са високом стопом вакцинисаних шикнуо брок случајева ковид-19 који мерено по глави становника превазилази бројеве у Индији, која је такође забележила огроман пораст након "вакцинације".

И онда једноставно питање, чему служе овакве преваре и лажи?

.

И онда једноставно питање, чему служе овакве преваре и лажи?
pa tako se pravi svaka sekta, a ova nije nista drugacija
problem je sto zvanicne religije i zvanicna medicina takodje gubi, jer se mnogi za koje sam mislio da misle svojim glavama, povode za prevarama i lazima, a da cak nisu ni svesni, ili se samo prave cak i kada im se ovako lepo pojasni

ja isti problem imam sa nazovi vernicima: lepo im kazem da je antihrist bio i prevario ih, a oni meni da ce tek da dodje i da prevari neke druge

pokazes im i dokazes im prevaru i laz, ali ne oni ne priznaju da su slagani i prevareni i onda nastavljaju da lazu i varaju druge, sve u ime vere/crkve, a ovde kod korone, u ime nauke

oni su vernici, ovi su naucnici, a ti i ja ne valjamo, jer nemamo titule... u stvari ja imam, ali nije poenta da nekog ubedjuejm jer sam iznad njega, vec ga ubedjujem da sam vidi sta je istina, a sta je laz i prevara
Односно, ако је неко после "вакцинисања" позитиван и нема симптоме или чак и ако је прележао нпр. месец дана са тешком грозницом код куће, не улази у статистику ковид случајева.
kad mi varamo to se ne racuna, jer mi nismo ravnozemljasi kao vi - to je njihova pamet pokvarena, licemerna, trulezna

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back