Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...

Шта није јасно? 60% вакцинисаних, а стиже нови талас короне

https://srbin.info/svet/sta-nije-jasno-60-vakcinisanih-a-stize-novi-talas-korone/

У Британији је током последних недељу дана поново забележен скок броја заражених коронавирусом иако је прву дозу вакцине примило скоро 60 одсто становништва.

Број новозаражених дневно износи око 4.000 случајева, што јесте веће од прошлонедељне цифре, која је у просеку била 1.600 случајева, али је, исто тако, неупоредиво мање од бројки из фебруара, када је бележено више од 60.000 новозаражених дневно. Ипак, иако се ради о благом порасту, стручњаци упозоравају да би ово могла да буде назнака трећег таласа, преноси Гардијан.
...

...

Шта није јасно? 60% вакцинисаних, а стиже нови талас короне

https://srbin.info/svet/sta-nije-jasno-60-vakcinisanih-a-stize-novi-talas-korone/

...
Da ste bar osnovnu školu završili...

60% nije ogroman broj vakcinisanih. I dalje je tamo 40% preplašenih zbog kojih virus cirkuliše. To je i dalje preko 26 miliona nezaštićenih, naravno da virius ima gde da se širi.

...

Ma ko bi rekao...

Izraelci ukazuju na povezanost Pfizera i upale srčanog mišića​

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2280652

Ajde...
Ma gde to da se desi Izraelu, najpametnijima u kosmosu...a i šire...
A da...pa i direktor Fajzera je rekao da su i "izabrani" cak bili eksperiment...

Neko je pokusni kunic Amerikancima...a mi Kinezima...
Kako se ko prodao...

...

Sve je to znak...
Sjeceas se tvog gljiva tripa i ko je na kraju tunela...
I ko ti kaze no no to raditi ! :kafa:

....
Familija me pocela poprijeko gledati, svako malo me rodbina pita jedam se prijavio.
Popeli su mi se na vrh glave s tim
Cudi me jedino da sam tako brzo dosao na red, kolega s posla ceka od 01.03. ja se prijavio prije dva tjedna.

Čim vas vakcinišu u HR?
Pfizer, Moderna i Astra.
Mislim da ima jos nesto, ali ne znam kako se zove.
Zvali me danas iz ambulante, rekli da imaju Pfizer, Modernu i Astru.
Prosli tjedan je bila samo Astra, ali sam odbio.
Kaze mi sestra danas koja mi je zakazala termin da mogu birati zato sto su narucili svega.
Nisam se pretjerano raspravljao, samo sam rekao Pfizer.
Ruske i kineske je nemoguce dobiti.
Nije mi jasna ta prica oko vakcina da ih nema, kad smo mi kao jedna od najsiromasnijih EU drzava puni cjepiva.
Ili stvarno ovisi od ambulante do ambulante, tj. kolika je zainteresiranost.

Poslednja izmena:
Pa kad nema kineskih, cak i ruska je zidovska, odi procitat o tom institutu i tko mu je na celu.
Navodno je ova najkvalitetnija od zidovskih, pa i oni su se njome cijepacili.
Сада ми је јасно зашто Хрвати преферирају Pfizer, Modernu i Astra. То су вакцине чија је база крв коња. А ви Хрвати, имате имате добра искуства са коњима још из времена АУ.

Familija me pocela poprijeko gledati, svako malo me rodbina pita jedam se prijavio.
Popeli su mi se na vrh glave s tim
Cudi me jedino da sam tako brzo dosao na red, kolega s posla ceka od 01.03. ja se prijavio prije dva tjedna.
A zašto ne dodjes u Srbiju da se špricaš?
Taman upoznaš Vesica,Vučića i tu ekipu za koju botujes na krsti... 🌭

Сада ми је јасно зашто Хрвати преферирају Pfizer, Modernu i Astra. То су вакцине чија је база крв коња. А ви Хрвати, имате имате добра искуства са коњима још из времена АУ.
Teši se...Sputnjik je rasol a Slinofarm extract od slepog miša...

Nigdje se ne osjecam tako dobro kao u stali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back