Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.525
Ne da ce da prime Rusku vakcinu !EU has 'absolutely no need' of Sputnik V vaccine, commissioner says
Gotovi su... Mislim Sovjeti...
Nego ce i da krampaju kanale za gasovod do Banatskog Dvora ili Madjarske

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne da ce da prime Rusku vakcinu !EU has 'absolutely no need' of Sputnik V vaccine, commissioner says

ponasaju se ko ovi koji su protiv vakcina i to je sumnjivoEU has 'absolutely no need' of Sputnik V vaccine, commissioner says
Neka najavljuju sta hoce. Danas mnogi dele misljenje da je moderna medicina zestoko zagazila na stranputicu.Pa bas ovi sto prave fajzner najavljuju vakcinu protiv raka
Sad ste i LGBT?![]()
Uh da je par minuta bilo bi previše gubljenja vremena na takve, a tek ovo...Znaš kako, ne znaju ni oni sami šta su i u šta sve veruju.
Pokušali su ljudi da to objedine i prikažu na jednom mestu ali je prilično komplikovano
Ako imaš par sati viška vremena možeš da pogledaš i analiziraš u detalje
šta kažu u muslimanskoj hrvatskoj federaciji jel stigao avion sa sputnikom V
Kako je rekao, „činjenica da Evropa neće da primenjuje rusku vakcinu objašnjava se geopolitičkim razlozima“.„'Sputnjik Ve' je fantastičan preparat, to je nesumnjivo jedna od najboljih vakcina protiv kovida 19. Neposredno pre našeg razgovora sam sa kolegama diskutovao o postojećim vakcinama. Mislim da je 'Sputnjik Ve' zaista najbolji preparat jer on pokazao efikasnost koja može da se uporedi sa 'Fajzerovom' vakcinom, ali je istovremeno značajno jeftinija i mnogo jednostavnija za čuvanje“, istakao je profesor.
Nikada mi nisu bili jasni ti apeli i pozivi "poznatih" da neku akciju i delovanje...
Da ali ufaktoriši sledećešta je ovo....zar u americi....rusija 76 000 mrtvih...amerika 470 000
Worldwide Coronavirus Deaths Cases Timeline Bar 10th | February 2021 | COVID-19 Latest Update Graph