Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Неко би рекао да је веровање у људе рептиле параноја. Немају они то духовно треће око.
reptile i ravnu zemlju su plasirali ovi koji avionima i zaprasivanjem naucno pokusavaju da reflektuju sunceve zrake i ohlade zemlju zbog opasnosti od globalnog zagrevanja [a paranoja bi bila da tom naukom prave sebi alibi dok nas truju, i fizicki i duhovno]

bilo im je potrebno izvesno vreme da nas etiketiraju kao teoreticare zavera, ne znam zasto je sada sve nestalo na neta... dok smo se bavili koronom

Има ли те америчке теорије завере коју српски антиглобалисти неће упити?
kake sad to veze ima koju teoriju koji globalisti ili antiglobalisti upijaju?

Nije li dovoljno paranoično primiti eksperimentalnu vakcinu protiv virusa koji niko ni u jednoj laboratoriji nije izolovao.

To mu dođe kao da trčiš da primiš vakcinu protiv zombi bolesti nakon odgledanog filma sa zombijima

Šiz totalesku

kake sad to veze ima koju teoriju koji globalisti ili antiglobalisti upijaju?

Nije li dovoljno paranoično primiti eksperimentalnu vakcinu protiv virusa koji niko ni u jednoj laboratoriji nije izolovao.

To mu dođe kao da trčiš da primiš vakcinu protiv zombi bolesti nakon odgledanog filma sa zombijima

Šiz totalesku

То је на лекарима да процене.

А ово има везе јер антиглобалисти међусобно деле теорије завере и повезују се као да су глобалисти. :eek:

А ово има везе јер антиглобалисти међусобно деле теорије завере и повезују се као да су глобалисти. :eek:
Pa moraju tako da bi se borili protiv globana.
Ako se ograniče na uske krugove biće slabiji.

Ko šiša i globaliste i antiglobaliste.

Nek odebu i jedni i drugi i puste narod da živi i radi.

Ko se boji bolesti nek se oltuje, ko se ne boji , nek se ne oltuje i šlus

statistika je neumoljiva, vakcine su doprinele porastu obolelih, i povecanju broja ''teoretocara zavere'': da nismo dozvolili korona sekti da preuzme svet, vec bi zavrsili sa koronom... vreme je da povratimo svet od ovih sektasa koji su ga uzurpirali​

The COVID-19 Trend That the Mainstream Media Refuses to Talk About

COVID-19 was virtually non-existent until vaccines started in late-February.

Here’s what happened:

The question that remains is why does this happen to most countries with mass vaccine rollouts?

Пошто вакцинација у Енглеској, Израелу и Америци ради посао, ако испадне да су Србија и Мађарска заказале то ће бити одговорност кинеске вакцине, а не вакцинације.
Efikasnost kineske vakcine najbrže će se videti u Emiratima i Bahreinu.

Пошто вакцинација у Енглеској, Израелу и Америци ради посао, ако испадне да су Србија и Мађарска заказале то ће бити одговорност кинеске вакцине, а не вакцинације.
Biće da su čivuti sebi pravili posebnu seriju bočica punjenu sas akva destilata serumom a na gojama eksperimentišu

bilo je tu i ruske vakcine, nemokj sad da ih stitis, ali da vidimo fajzera, u svakoj zemlji sa pocetkom vakcinacoje broj obolelih je rastao, a posle je spao na prethodni nivo, kao da smo surfovali na talasu zahvaljujuci vakcini - VAKCINE RADE POSAO KAO I KORONA PARTIJI
1616366089805.png

DAKLE, SVUDA JE VAKCINACIJOM SIRENA ZARAZA DO MAKSIMUMA, PA SE TEK POSLE VRACALA NA PRETHODNI NIVO

SADA CEMO MI ANTIVAKSERI DA POVRATIMO SVET NAZAD, I SATREMO OVU POGANU KORONA SEKTU! srusila je trampa i sada neka se tornja vise. zadatak obavljen.

Poslednja izmena:
Baš sam se pitao kada ćete pronaći ovoga, ionako je hit među antivakserima

Koga zanima da čuje pojednostavljeno objašnjenje zašto se dotični nalupetao za sve pare može da pogleda recimo

Ko neće da gubi vreme neka slobodno preskoči, cela teorija dotičnog je bušna na velikom broju mesta a jedan od detalja koji vam je svima poznat je sledeći. Tzv. novi sojevi virusa, britanski, južnoafrički, brazilski pojavili su se PRE početka masovne vakcinacije a ne ZBOG vakcinacije.

Sve ostalo ne vredi ni komentarisati ali koga zanimaju detalji neka pogleda klip.
A ti si epidemiolog i doktor nauka kada se tako stručno razumeš u materiju ?!

A ti si epidemiolog i doktor nauka kada se tako stručno razumeš u materiju ?!

Možda...

Ne znam šta hoćeš, postavio si informaciju o čoveku koji je izneo tvrdnje kontra cele naučne javnosti, znači ili je on jedini pametan na svetu a svi ostali glupi i ludi ili je možda nešto drugo u pitanju. Uzgred to što on tvrdi nije tvrdio čak ni jedan drugi antivakserski ekspert, on je u svakom slučaju jednistven u svetu, dakle ili genije ili potpuna budala.

Najnormanije je, kada ti već postavljaš tako nešto, da ja postavim izjave ljudi koji ga argumentovano demantuju, pri čemu sam vodio računa da to bude objašnjeno jednostavno i razumljivo.

Od tebe očekujem da pročitaš i to pismo koje je taj tvoj genijalac napisao ali i odgovore drugih naučnika pa sam zaključi o čemu se radi

Е а стварно сад, има ли неки равноземљаш овде?
.
Супер за овај челинџ.

Нисам равноземљаш, а нисам ни глобусар.

Типа, не видим шта би ми се променило у животу да се испостави ово или оно...

Међутим, већ неко време покушавам да нађем колики је домет детекције бродских (војних или цивилних) радара, па ако имаш податак, био бих захвалан.

.

.
Јбт, лудило узима маха.

Како може било ко да тврди да су се појавили "нови сојеви" нечег што никада нису видели?

.
Ma verujemo mi da su se pojavili, ali nam nije jasno ako su se pojavuili pre vakcina/vakcinacije, zasto onda nisu ukljuceni u vakcine, pa da one budu delotvorne i na njih? kada ce da ubace te nove sojeve u vakcine, na kukovo leto, kada korona izumre kao grip, kada je satremo sa njihovom sektom mi antivakseri, KADA?

kako su originalne vakcine napravljene za kratko vreme, sta je sada problem da se dodaju u vakcine i ovi novi sojevi, mislim ako postoje od ''PRE'', kako kaze nas ''strucnjak''?... pokusavam da mu otvorim oci da je u lazi, logicki.

Poslednja izmena:
Ma verujemo mi da su se pojavili, ali nam nije jasno ako su se pojavuili pre vakcina/vakcinacije, zasto onda nisu ukljuceni u vakcine, pa da one budu delotvorne i na njih? kada ce da ubace te nove sojeve u vakcine, na kukovo leto, kada korona izumre kao grip, kada je satremo sa njihovom sektom mi antivakseri, KADA?

kako su originalne vakcine napravljene za kratko vreme, sta je sada problem da se dodaju u vakcine i ovi novi sojevi, mislim ako postoje od ''PRE'', kako kaze nas ''strucnjak''?... pokusavam da mu otvorim oci da je u lazi, logicki.
.
Они немају појма против чега су направили "вакцине".

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back