Svaki proizvodjac vakcine kao i sva druga kompanija gleda profit, a da bi imali profit moraju na trziste izbaciti proizvod koji ce svi kupiti i koji ce biti bolji od konkurencije. Zato vakcina koju plasiraju mora biti dobra i pouzdana ili ce jednostavno trziste zauzeti neko drugi. Na trzistu lekova ko jednom zauzme svoje mesto, vrlo tesko ga sa njega izgura druga kompanija sa svojim proizvodom. Da li su pozurili sa vakcinom? Mozda i jesu, ali je i tehnologija napredovala i neka istrazivanja idu mnogo brze, narocito ako se ulazu milijarde. Nemam misljenje o tome treba li se vakcinisati ili ne. Mislim oni koji su prelezali imaju antitela za koronu i nije im potrebna. Mozda cu kasnije imati svoj sud o ovome. Koliko cujem jevreji su se vakcinisali, skoro svi. Imaju sada oko 10 novoobolelih dnevno. Za one koji veruju u teoriju zavere, posto jevreji vec vladaju svetom kako kazu, mozda i mi treba da se vakcinisemo, ako njima nije nista zasto bi nama bilo. I jos jedan podatak, sa ili bez vakcine, prirodno je da se razboljevamo kako starimo i postajemo potrosaci razlicitih lekova, hteli ili ne, pritisak, srce, nervi, bubrezi, kosti itd. Cak i da se proda 10 milijardi vakcina za koronu, to je samo kap u moru koji se potrosi za lecenje. Mislim da sam negde cuo da se potrosi preko trilion i vise godisnje