Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prosle godine na leto nije bilo vakcina i isto je talas bio na vrhuncu od proleca, pa se na leto smanjio - jel si zaboravio?
sad isto, ako kazu da slucajevi rastu, isto ce rasti dok ne otopli, pa ce da spadnu, nema to veze sa vakcinama, jer amweri necemo da stignemo da se pelcujemo kao izrael, ma necemo da stignemo ni kao srbija... videcemo naredne zime, ko ce da ima talase, a ko nece [izrael najavljuje 3. dozu, rerevakcinu?]
Na jesen je moguć novi talas svuda ali tada će početi i drugi krug vakcinacije jer najverovatnije antitela od vakcine drže od 6 do 9 meseci. Izrael će opet biti svetski prvak.

Pazi, na jesen je moguć novi talas svuda ali tada će početi i drugi krug vakcinacije jer najverovatnije antitela od vakcine drže od 6 do 9 meseci. Izrael će opet biti svetski prvak.
ma, mene ako pitas, tako su se ljudi pelcovali i protov gripa u nedogled - isto sranje, drugo pakovanje, ja se necu pelcovati, moracu da plivam do srbije ako uvedu obavezu za avione

p.s. zanimljivo kako se veruje koliko drze antitela, a ovamo se vade na nove sojeve

Poslednja izmena:
antitela traju dosta duže kačio sam negde neku doktorku koja je to predočila doduše ogradila se kako je sve to individualno itd.ja verujem da sam se imunizovao prirodnim putem preležao sam tu koleru pre više od godinu dana i evo zdrav sam nisam se opet razboleo tako da kapiram da je to to i ne vidim potrebu da se guram sa bakama i dekama po tamo sajmovima kako bi se vakcinisao da se slučajno ne bi opet zarazio

antitela traju dosta duže kačio sam negde neku doktorku koja je to predočila doduše ogradila se kako je sve to individualno
ma osnovno pitanje je mutacija, novi sojevi
Pusti Izrael, oni rođenu decu sakate sekući im kožuricu.

Sreća pa im nije palo na pamet očne kapke da seku
ne samo jevreji, nego i muslimani, svi semiti, neki cak seku i zenskinje, pa ih zaista osakate, a to nema u bibliji

OBREZIVANJE U OVERDRIVE-U JE DANASNJA PROMENA POLA CAK

ali, eto ispostavulo se da su oni ''najnaucEniji'', i jevreji i arapi, UAE SU SE NAJVISE VAKCINISALI POSLE IZRAHELLA... SAMO MALO DA MOZGATE, ZASTO JE TO TAKO...

U vojsci je postojao termin posle one njihove vaxine: sada može i kamenje da jedeš...
Istina je sve to...bez vaxine samo si mala slaba tačka na planeti
Mozemo i tu vakcinu da ispitamo, da vidimo da li su navodi "mozes jesti kamenje" tacni ili ne, ali to nema veze sa ovim kovid vakcinama i oduzimanjem gradjanskih prava kao sto je pravo na kretanje.

Za kamenje sam cuo tokom vojnog roka ali nisu nas vakcinisali niti je bilo ko jeo kamenje (konzerve iz 70-ih).

Mozemo i tu vakcinu da ispitamo, da vidimo da li su navodi "mozes jesti kamenje" tacni ili ne, ali to nema veze sa ovim kovid vakcinama i oduzimanjem gradjanskih prava kao sto je pravo na kretanje.

Za kamenje sam cuo tokom vojnog roka ali nisu nas vakcinisali niti je bilo ko jeo kamenje (konzerve iz 70-ih).
Posle 90ih su krenule te teorije zavere...niste baš bili u glavu toliko ludi pre.

Otkud znas da nije namerno?

Otkud znas da je virus dosao SAMO iz Kine? Da li vam je jasno da postoji bar 10 sojeva virusa, zato i ima toliko razlicitih simptoma. Odavno su ljudi rekli da nije isti virus u Kini, Iranu, Italiji i USA.

Inace virus Covid 19 je pronadjen kod USA gradjana jos u 2018. godini naknadnom analizom krvi koja je ranije vadjena ljudima.

Ludilo, zar ne? A ovo je samo ono sto je procurilo do nas.

Znaci mozemo samo da tvdimo jedno: Znam da nista ne znam.
Prica gluposti, odavno je bila vest da je virus kruzio pre Kine.

Zanemarljivo mali procenat vakcinisanih svuda u svetu osim u Izraelu u kojem se vrsi velika represija nad populacijom koja je odbila, u Srbiji koja je ekspirementalna zemlja za proucavanje i eventualno Velikoj Britaniji, mada je i pirgavih dosta odbilo vakcinaciju, zadnja informacija cetvrtina miliona medicinskih radnika je reklo ne.

Italija najavljuje propis o vakcinaciji zdravstenih radnika

Italijanski premijer Mario Dragi najavio je da će vlada preduzeti mere u vezi zdravstvenih radnika koji odbijaju vakcinaciju protiv kovida 19 posle izveštaja o infekcijama u bolnicama.
Gardijan prenosi da je premijer Dragi rekao danas na konferenciji za novinare da nije dobro što su nevakcinisani radnici u kontaktu sa bolesnim ljudima i da će ministarstvo pravde ovo pitanje regulisati odgovarajućim propisima.
Njegova najava usledila je nakon što je predsednik italijanske regije Ligurija Đovani Toti u četvrtak tražio odgovarajuću zakonsku regulativu zbog toga što je u toj oblasti najmanje 12 ljudi zaraženo koronavirusom u dve bolnice zbog dva nevakcinisana zdravstvena radnika, navodi britanski list.

(Tanjug, Gardijan)​

Samo jedna doza Fajzera pokreće imuni odgovor tela

Samo jedna doza vakcine kompanije Fajzer pokreće imunološki odgovor organizma sličan onom koji telo generiše nakon infekcije i omogućava zaštitu od različitih sojeva virusa za ljude koji su preležali kovid 19, pokazuju rezultati objavljenog istraživanja sprovedenog u Velikoj Britaniji.
Istraživanjem je obuhvaćeno 237 ljudi i ustanovljeno je da se kod onih koji su već preležali kovid 19 javlja snažniji imunološki odgovor T ćelija na virus, čak šestostruko jači nego kod onih koji nisu bili zaraženi.
Autor studije dr Tišan de Silva sa Univerziteta Šefild izjavio je da je kod onih koji su preležali kovid 19 odgovor na infekciju efikasan i u slučaju mutiranih, novih varijanti koronavirusa, kao što je na primer varijanta iz Južne Afrike.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back