rechner27
Domaćin
- Poruka
 - 4.335

O zabrani autopsija od strane SZO, da. Potvrdjeno je da zabrane nema.Znaci kazes Loncar laze?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O zabrani autopsija od strane SZO, da. Potvrdjeno je da zabrane nema.Znaci kazes Loncar laze?
Sva sreća pa postoje stari i iskusni kao ti.Види се да си нов и неук у овој проблематици.
Ko je ogrezao u kojoj problematici? Ti?Верујем да ни осталима који су огрезли у овој проблематици нису промакли твоји фаулови овде типа:
"Kako i kojom metodom je utvrđeno da su svi oni preminuli baš od posledica vakcinacije?" или
"na osnovu čega ti misliš da svaki smrtni slučaj u Srbiji koji se desio u proteklih 7 meseci mora da bude povezan sa primljenom vakcinom?"
Mnogo ti misliš i pretpostavljaš, sa logikom već ne stojiš tako dobro.С друге стране, мислим да се пријављени случајеви истражују јер не видим други смисао постојања овакве базе, осим да послужи као аргумент противницима обавезне "вакцинације" на Крсти.
Meni nije, to je tvoj kompanjon, veliki Vakcinator.https://standard.rs/2020/12/29/ne-szo-nije-zabranila-obdukcije/
Kada hoces da prikazes da je umrlo manje ljudi nego sto jeste, onda se ponasas kao on tada.
Ali posto je vidim autoritet Loncar, i ne prica gluposti, ocekujem da ga slusas po pitanju preporuke za sve ostalo.

Uzasno si naporan covek u dokazivanju neceg sto je dokazano pre vise od godinu dana.Meni nije, to je tvoj kompanjon, veliki Vakcinator.
Činjenica jeste da se ne rade obdukcije, bile zabranjene ili ne.
Pogledajte prilog 992605
Raskrinkavanje i Istinomer???
Pogledajte prilog 992606
Bitno da je on ustanovio nešto tragajući po internetu...
Još ako je tragao iz klonjare...![]()
Ama koje informacije, njih interesuju dezinformacije.Ne treba ti Loncar da bi dosao tih informacija. Zaista.
Pa to je i jeste poenta, samo što oni to ne vide jer od zdravog razuma nemaju ni "z", o nekom znanju da i ne govorim.Ne kapiram poentu price osim da na sve bude kontra pa makar isla u sukob sa zdravim razumom.
Vrhunac mi je kada citiraju izvor, pa ga demantuju nakon sto im se isti ponovo predstavi.Ama koje informacije, njih interesuju dezinformacije.
Navode preporuku SZO, dva reda kasnije u tekstu to je već zabrana.
Pozivaju se na dva ugledna srpska advokata, samo ne kažu koja - a zašto?
Ako je sud (navodno) zabranio obdukcije, u čemu je problem da se navede koji je to sud i kojim uglednim advokatima je to zabranjeno?
Vesti za idiote.
Pa to je i jeste poenta, samo što oni to ne vide jer od zdravog razuma nemaju ni "z", o nekom znanju da i ne govorim.
Pa oni ne znaju ni razliku između patologa i pedijatra, kod njih obdukcije vrše lekari, znači može i stomatolog?
Čist idiotizam.
 Posebno stanje uma, ocigledno.Da bi nešto bilo u nekom stanju, to nešto mora da postoji...Posebno stanje uma, ocigledno.
Der, ti tako nacitan, postavi nam podatke o izvrsenim obdukcijama zrtava korone.Da bi nešto bilo u nekom stanju, to nešto mora da postoji...
Der ti, tako nepismen, procitaj malo unazad u čemu je problem.Der, ti tako nacitan, postavi nam podatke o izvrsenim obdukcijama zrtava korone.
Moze i ovaj tvoj drugar, ako nije problem.
Idem redovno na servis ali razmišljam da odradim generalnu u najskorije vreme, nisam baš zadovoljan kako reaguje...
Ahm.
A kako može od 100% vakcinisanih da bude 80% nevakcinisanih?
Pa vidi, ja kad bih bio 100% siguran da mi je imuni sistem u redu, ne bih se ni vakcinisao (kao što se ne vakcinišem protiv gripa),Ti se salis, ali na to se zapravo svodi.
Procenat vakcinisanih je zvanicno negde skoro pa 50%
Kragujevcu treba još dosta do kolektivnog imuniteta (29.07.2021.)
https://www.danas.rs/drustvo/kragujevcu-treba-jos-dosta-do-kolektivnog-imuniteta/https://www.danas.rs/drustvo/kragujevcu-treba-jos-dosta-do-kolektivnog-imuniteta/
Dakle ajde da kazemo pola pola mada verovatno i manje vakcinisanih ako se izuzmu oni sa strane sto su dolazili npr u KG da se vakcinisu...
Ali ajde evo neka je pola pola...
Međutim...
Gde je manipulacija...
Pa u samo brojci zarazenih koja je izrazito mala...
Jer kad kazemo 66% to mogu biti i dva od tri coveka...
A evo...kolika je zvanicno brojka novozarazenih u KG :
U Kragujevcu 41 novooboleli, 52 u Šumadiji – Raste broj građana u izolaciji i pacijenata u Kliničkom centru 16/08/2021
http://www.glassumadije.rs/kategorija/doba-korone/
Dakle 41...
Mislim...dajte molim vas...
I sad 80% od 41 je negde 33 recimo...
Dakle mi govorimo o 33 coveka na 150 000 stanovnika Kragujevca...
A to je 0,02 %
HALO...
Kraj price...o celoj NWO propagandnoj drami...
...
Aha.
Pa to ima smisla otprilike isto kao i ovo:
Kod 100% vakcinisanih, lik očekuje procenat od 80% nevakcinisanih!?
Samo ti sumnjaj i dalje, možda se čak nađe i neka budala od antivaksera da zajedno sumnjate...
Pa vidi, ja kad bih bio 100% siguran da mi je imuni sistem u redu, ne bih se ni vakcinisao (kao što se ne vakcinišem protiv gripa),
al jbg, 100% zdrav možeš danas da budeš samo u nekim vukojebinama, u Beogradu sigurno ne, pa ko velim, da se ne zezam...

. Smrklo mi se, naravno, ali mi je jasno i kako Vucic opstaje na vlasti, i zasto nose maske dok sami setaju po parku... Izgleda da nam je sudbina zapecacena, ljudska glupost je stvarno neogranicena.Nije, samo je potrebno da malo razmisliš.A da podsetim, po citavom svetu se vakcinisani tretiraju kao da ne mogu da se razbole ili prenesu zarazu - te mogu ovde, te mogu onde, te ne moraju maske, a zapravo mogu da prenose virus koliko i nevakcinisani. Bukvalno ludilo mozga.
Nije, samo je potrebno da malo razmisliš.
Od zaraze štite samo zaštitna odela, kad se čovek vakciniše ne oblače mu zaštitno odelo.
Već sam negde pisao, ne mogu da nađem, evo ponovo:
Postoje 3 glavna scenarija:
1) Nisi vakcinisan, imuni sistem ti nije u redu ili imaš komorbiditete
2) Nisi vakcinsan, imuni sistem ti je u redu, nemaš komorbiditete
3) Vakcinisan si, razvio si antitela
Pod 1) - Ne možeš da razviješ antitela dovoljno brzo, virus pobeđuje, ti završavaš sa ozbiljnim simptomima ili na respiratoru, svo vreme,
pogotovo u periodu inkubacije, širiš ogromne količine virusa.
Pod 2) - Imuni sistem detektuje virus ali nema odgovarajućih antitela, mora prvo da se testiraju sve moguće kombinacije antitela, to traje
određeno vreme, tek tad počinje produkcija odgovarajućih antitela i borba protiv virusa. Svo vreme si zarazan i širiš ogromne količine virusa.
Pod 3) - Imuni sistem detektuje virus, prelista banku podataka, nađe virus, proizvodnja antitela i borba protiv virusa počinje istog momenta.
Količina virusa koje ti prenosiš dalje je, čak i u inkubacionom periodu sve manja i manja, posle par dana nisi čak ni zarazan.
Vidi, ja ne tvrdim da sam stručnjak ili da sam vršio laboratorijska ispitivanja pa mogu da navedem tačan period.Osim toga to "odredjeno vreme" (za nevakcinisane) je vrlo nedefinisan pojam. Moze li i to da bude par dana? Pa dodjemo na isto. Dok se ne iznesu jasni podaci sve je ovo rekla-kazala i "cinimiske da je tako".
Nema garancije prijatelju, ni na imuni sistem, ni na vakcinu.I ponavljam - vakcina ti nije nikakva garancija, samo tvoj imuni sistem. Ko to ne moze da shvati... (dodaj sam)
laž...čista lažUzasno si naporan covek u dokazivanju neceg sto je dokazano pre vise od godinu dana.
https://www.danas.rs/drustvo/novosti-obdukcije-preminulih-od-kovida-19-ipak-radjene/
Uostalom, ne razumem sta zapravo hoces da kazes? Je li Loncar u pravu za nesto ili je u pravu samo kada se tebi slozi da je u pravu? Ili nikada nije u pravu? Ne kapiram poentu price osim da na sve bude kontra pa makar isla u sukob sa zdravim razumom. SZO nije zabranila autopsije, cak naprotiv. Ona nema mogucnost da ih zabrani cak i da zeli. Nema mehanizme za to. Patolozi sirom sveta rade svoj posao nesmetano.
Ne treba ti Loncar da bi dosao tih informacija. Zaista.
imun sistem?Uopste ja nisam glup. A ti si jasno napisao DA I VAKCINISAN COVEK SIRI ZARAZU. Malo li je par dana?
I fali ti varijanta 4 - VAKCINISAN SI I IMUNI SISTEM TI NIJE U REDU ILI IMAS (sta god to bilo) KOMORBIDITETE. Ovi su najgori zapravo, jer su kao OK a zapravo UOPSTE NISU.
Osim toga to "odredjeno vreme" (za nevakcinisane) je vrlo nedefinisan pojam. Moze li i to da bude par dana? Pa dodjemo na isto. Dok se ne iznesu jasni podaci sve je ovo rekla-kazala i "cinimiske da je tako".
I ponavljam - vakcina ti nije nikakva garancija, samo tvoj imuni sistem. Ko to ne moze da shvati... (dodaj sam)
.Mnogo ti misliš i pretpostavljaš, sa logikom već ne stojiš tako dobro.
Pitam te ponovo:
Ko u toj bazi potvrđuje svojim potpisom kao patolog da je smrt nastupila kao posledica primljene vakcine?