Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Види се да си нов и неук у овој проблематици.
Sva sreća pa postoje stari i iskusni kao ti.

Верујем да ни осталима који су огрезли у овој проблематици нису промакли твоји фаулови овде типа:

"Kako i kojom metodom je utvrđeno da su svi oni preminuli baš od posledica vakcinacije?" или
"na osnovu čega ti misliš da svaki smrtni slučaj u Srbiji koji se desio u proteklih 7 meseci mora da bude povezan sa primljenom vakcinom?"
Ko je ogrezao u kojoj problematici? Ti?
Pa odgovori onda na ta pitanja, neće to biti problem za tebe.

С друге стране, мислим да се пријављени случајеви истражују јер не видим други смисао постојања овакве базе, осим да послужи као аргумент противницима обавезне "вакцинације" на Крсти.
Mnogo ti misliš i pretpostavljaš, sa logikom već ne stojiš tako dobro.
Pitam te ponovo:
Ko u toj bazi potvrđuje svojim potpisom kao patolog da je smrt nastupila kao posledica primljene vakcine?

https://standard.rs/2020/12/29/ne-szo-nije-zabranila-obdukcije/

Kada hoces da prikazes da je umrlo manje ljudi nego sto jeste, onda se ponasas kao on tada.

Ali posto je vidim autoritet Loncar, i ne prica gluposti, ocekujem da ga slusas po pitanju preporuke za sve ostalo.
Meni nije, to je tvoj kompanjon, veliki Vakcinator.

Činjenica jeste da se ne rade obdukcije, bile zabranjene ili ne.

20210817_113544.jpg

Raskrinkavanje i Istinomer??? :hahaha:
20210817_113023.jpg

Bitno da je on ustanovio nešto tragajući po internetu...:mrgreen:
Još ako je tragao iz klonjare...:lol:

Meni nije, to je tvoj kompanjon, veliki Vakcinator.

Činjenica jeste da se ne rade obdukcije, bile zabranjene ili ne.

Pogledajte prilog 992605
Raskrinkavanje i Istinomer??? :hahaha:
Pogledajte prilog 992606
Bitno da je on ustanovio nešto tragajući po internetu...:mrgreen:
Još ako je tragao iz klonjare...:lol:
Uzasno si naporan covek u dokazivanju neceg sto je dokazano pre vise od godinu dana.

https://www.danas.rs/drustvo/novosti-obdukcije-preminulih-od-kovida-19-ipak-radjene/

Uostalom, ne razumem sta zapravo hoces da kazes? Je li Loncar u pravu za nesto ili je u pravu samo kada se tebi slozi da je u pravu? Ili nikada nije u pravu? Ne kapiram poentu price osim da na sve bude kontra pa makar isla u sukob sa zdravim razumom. SZO nije zabranila autopsije, cak naprotiv. Ona nema mogucnost da ih zabrani cak i da zeli. Nema mehanizme za to. Patolozi sirom sveta rade svoj posao nesmetano.

Ne treba ti Loncar da bi dosao tih informacija. Zaista.

Ama koje informacije, njih interesuju dezinformacije.
Navode preporuku SZO, dva reda kasnije u tekstu to je već zabrana.
Pozivaju se na dva ugledna srpska advokata, samo ne kažu koja - a zašto?
Ako je sud (navodno) zabranio obdukcije, u čemu je problem da se navede koji je to sud i kojim uglednim advokatima je to zabranjeno?
Vesti za idiote.

Ne kapiram poentu price osim da na sve bude kontra pa makar isla u sukob sa zdravim razumom.
Pa to je i jeste poenta, samo što oni to ne vide jer od zdravog razuma nemaju ni "z", o nekom znanju da i ne govorim.
Pa oni ne znaju ni razliku između patologa i pedijatra, kod njih obdukcije vrše lekari, znači može i stomatolog?
Čist idiotizam.

Ama koje informacije, njih interesuju dezinformacije.
Navode preporuku SZO, dva reda kasnije u tekstu to je već zabrana.
Pozivaju se na dva ugledna srpska advokata, samo ne kažu koja - a zašto?
Ako je sud (navodno) zabranio obdukcije, u čemu je problem da se navede koji je to sud i kojim uglednim advokatima je to zabranjeno?
Vesti za idiote.

Pa to je i jeste poenta, samo što oni to ne vide jer od zdravog razuma nemaju ni "z", o nekom znanju da i ne govorim.
Pa oni ne znaju ni razliku između patologa i pedijatra, kod njih obdukcije vrše lekari, znači može i stomatolog?
Čist idiotizam.
Vrhunac mi je kada citiraju izvor, pa ga demantuju nakon sto im se isti ponovo predstavi. :hahaha: Posebno stanje uma, ocigledno.

Der, ti tako nacitan, postavi nam podatke o izvrsenim obdukcijama zrtava korone.

Moze i ovaj tvoj drugar, ako nije problem.
Der ti, tako nepismen, procitaj malo unazad u čemu je problem.
Ovde tvoj drugar tvrdi da su skoro svi (bar oni poznati) umrli od posledica vakcinacije, navodi neke nebulozne
podatke prikupljene u USA poslate e-mailom i slične idiotizme.
Ja ga pitao kako je to utvrđeno, ko je radio obdukciju, a ti mene sad pitaš to isto?

Pa vi antivakseri stvarno imate ogromne probleme sa stanjem (nepostojećeg) uma...

P.S.
A u vezi obdukcija na pacijentima preminulim od korone - obdukcija pacijenata preminulih u bolnici se vrši samo ako je to lice bilo manje
od 24 sata u bolnici (ZAKON O ZDRAVSTVENOJ ZAŠTITI).

Ahm.
A kako može od 100% vakcinisanih da bude 80% nevakcinisanih?

U pravu si, zapravo trebalo je da napisem da bi ta vest bila alarmantna da je recimo veliki broj ljudi u Kragujevcu vakcinisan, sta znam - 70-90%, pa od takvog stanja 80% hospitalizovanih su nevakcinisani. Onda bi jasno bilo da je mahom oboljevaju nevakcinisani.

Ovako, nije uopste jasno koliko je zapravo vakcinisanih a koliko nevakcinisanih, pa da se zakljuci na osnovu tih 80-20% u bolnici kako virus reaguje. To se zove dezinformacija.

Procenat vakcinisanih je zvanicno negde skoro pa 50%

Kragujevcu treba još dosta do kolektivnog imuniteta (29.07.2021.)

https://www.danas.rs/drustvo/kragujevcu-treba-jos-dosta-do-kolektivnog-imuniteta/https://www.danas.rs/drustvo/kragujevcu-treba-jos-dosta-do-kolektivnog-imuniteta/

Dakle ajde da kazemo pola pola mada verovatno i manje vakcinisanih ako se izuzmu oni sa strane sto su dolazili npr u KG da se vakcinisu...
Ali ajde evo neka je pola pola...

Međutim...
Gde je manipulacija...
Pa u samo brojci zarazenih koja je izrazito mala...
Jer kad kazemo 66% to mogu biti i dva od tri coveka...

A evo...kolika je zvanicno brojka novozarazenih u KG :

U Kragujevcu 41 novooboleli, 52 u Šumadiji – Raste broj građana u izolaciji i pacijenata u Kliničkom centru 16/08/2021

http://www.glassumadije.rs/kategorija/doba-korone/

Dakle 41...
Mislim...dajte molim vas...
I sad 80% od 41 je negde 33 recimo...

Dakle mi govorimo o 33 coveka na 150 000 stanovnika Kragujevca...
A to je 0,02 %

HALO...
Kraj price...o celoj NWO propagandnoj drami...

...

Potpuno si u pravu, nisam ni gledao same cifre. Ja isto sizim vec neko vreme (zapravo ovo leto) jer stalno prave paniku sto je 300 ljudi obolelo!

Pa secate li se vi ljudi prethodnih godina, redovno su harali letnji gripovi koji su bili prilicno masovni, mada blazi nego zimski - od stomacnih, kijavicavih, kasljucajucih, i uvek je bilo i ljudi koji ozbiljno obole pa cak i umru.

Ne zelim da izjednacim grip sa covid-om, ali ponasanje u tom opstem simptomatskom smislu im je vrlo slicno, a sto je za ocekivati jer su ljudi statisticki slicnog zdravstenog stanja (moj cuveni imunitet i ostalo).

Ovo sto rade sad je apsolutno izivljavanje i podizanje panike. Potpuno si u pravu, naprave frku sto je 37 ljudi obolelo! A od raka umrlo u istom danu 54 (ovde sam moguce i optimista, lupam cifre), ali to naravno nije bitno.

Aha.
Pa to ima smisla otprilike isto kao i ovo:

Kod 100% vakcinisanih, lik očekuje procenat od 80% nevakcinisanih!?

Samo ti sumnjaj i dalje, možda se čak nađe i neka budala od antivaksera da zajedno sumnjate...

Dobro, vec sam priznao da sam pogresio. Evo, neka bude 99% vakcinisanih. Ali sva ostala prica stoji. Dok se ne kaze koliko je zapravo vakcinisanih, ovaj procenat koji su naveli nema smisla.

Inace ja i dalje cekam objasnjenje kako to vakcinisani toliko oboljevaju. Jer i tih 20% nije malo. (ponovicu, znam ja odgovor - stvar je u imunitetu u datom trenutku, ali hocu da mi lekari to javno kazu, jer onda ta frka oko vakcinacije i obaveze iste prakticno pada u vodu jer i pored vakcinisanja SVAKO MOZE DA SE I DALJE RAZBOLI, a sto se i desava i to u poprilicnom procentu).

A da podsetim, po citavom svetu se vakcinisani tretiraju kao da ne mogu da se razbole ili prenesu zarazu - te mogu ovde, te mogu onde, te ne moraju maske, a zapravo mogu da prenose virus koliko i nevakcinisani. Bukvalno ludilo mozga.

I nisu potrebni nikakvi antivakseri da ljudi shvate da nesto nije u redu - mozda ne znaju kako i zasto, ali vide da nesto ne pije vodu. Tolika frka oko vakcinacije, a onda odmah ide vest kako vakcina i nije bas neka zastita i kako i da dalje moraju ljudi da se cuvaju i da i dalje mogu da obole. Sto je sve tacno, samo precute da je stvar NE U VAKCINI VEC U IMUNOM SISTEMU. Ako ti je dobar imuni ne treba ti vakcina, ako ti nije dobar vakcina te nece spasiti (da se ne razbolis).

Pa vidi, ja kad bih bio 100% siguran da mi je imuni sistem u redu, ne bih se ni vakcinisao (kao što se ne vakcinišem protiv gripa),
al jbg, 100% zdrav možeš danas da budeš samo u nekim vukojebinama, u Beogradu sigurno ne, pa ko velim, da se ne zezam...

To je sve OK. Ja samo pokusavam da ljudima objasnim kako stvari stoje. Nisam lekar, ali imam toliko logike da sam, posle zbunjenosti kao i kod svih ostalih, dosao do zakljucka kako stvari stoje - a stoje vrlo prosto.

Ko je loseg zdravstvenog stanja mora da se cuva, i to je to.

Ono sto mi je tuzno, a vidim to i kod vrlo obrazovanih ljudi (sa kojima radim, recimo), je da ljudi nose maske misleci DA TIME STITE SEBE. Ponavljam, cak i kod vrlo obrazovanih i pametnih ljudi vidim to u poprilicnom broju.
A kad vidis na ulici one matorce sa maskama, ne znas da li da se smejes ili da places - oni misle da time stite sebe, a zapravo samo stete svom zdravlju jer umesto da prodisu bar napolju kako treba, oni disu sopstveni vazdusni otpad. I niko im ne objasnjava u tim istim (HEBENIM) medijima da to NE TREBA DA RADE jer samo stete sebi.

Ali kad sam video malo pre video gde se nasi turisti tuku i jurisaju na lezaljke blizu mora u Grckoj U 6 UJUTRO, sve mi je jasno :fdlan::dash::bum:. Smrklo mi se, naravno, ali mi je jasno i kako Vucic opstaje na vlasti, i zasto nose maske dok sami setaju po parku... Izgleda da nam je sudbina zapecacena, ljudska glupost je stvarno neogranicena.

A da podsetim, po citavom svetu se vakcinisani tretiraju kao da ne mogu da se razbole ili prenesu zarazu - te mogu ovde, te mogu onde, te ne moraju maske, a zapravo mogu da prenose virus koliko i nevakcinisani. Bukvalno ludilo mozga.
Nije, samo je potrebno da malo razmisliš.
Od zaraze štite samo zaštitna odela, kad se čovek vakciniše ne oblače mu zaštitno odelo.
Već sam negde pisao, ne mogu da nađem, evo ponovo:
Postoje 3 glavna scenarija:
1) Nisi vakcinisan, imuni sistem ti nije u redu ili imaš komorbiditete
2) Nisi vakcinsan, imuni sistem ti je u redu, nemaš komorbiditete
3) Vakcinisan si, razvio si antitela

Pod 1) - Ne možeš da razviješ antitela dovoljno brzo, virus pobeđuje, ti završavaš sa ozbiljnim simptomima ili na respiratoru, svo vreme,
pogotovo u periodu inkubacije, širiš ogromne količine virusa.
Pod 2) - Imuni sistem detektuje virus ali nema odgovarajućih antitela, mora prvo da se testiraju sve moguće kombinacije antitela, to traje
određeno vreme, tek tad počinje produkcija odgovarajućih antitela i borba protiv virusa. Svo vreme si zarazan i širiš ogromne količine virusa.
Pod 3) - Imuni sistem detektuje virus, prelista banku podataka, nađe virus, proizvodnja antitela i borba protiv virusa počinje istog momenta.
Količina virusa koje ti prenosiš dalje je, čak i u inkubacionom periodu sve manja i manja, posle dan-dva nisi čak ni zarazan.

P.S.
Ajd da tolerišem izmene, ali je moja zadnja rečenica ipak bila 100% tačna.

Poslednja izmena:
Nije, samo je potrebno da malo razmisliš.
Od zaraze štite samo zaštitna odela, kad se čovek vakciniše ne oblače mu zaštitno odelo.
Već sam negde pisao, ne mogu da nađem, evo ponovo:
Postoje 3 glavna scenarija:
1) Nisi vakcinisan, imuni sistem ti nije u redu ili imaš komorbiditete
2) Nisi vakcinsan, imuni sistem ti je u redu, nemaš komorbiditete
3) Vakcinisan si, razvio si antitela

Pod 1) - Ne možeš da razviješ antitela dovoljno brzo, virus pobeđuje, ti završavaš sa ozbiljnim simptomima ili na respiratoru, svo vreme,
pogotovo u periodu inkubacije, širiš ogromne količine virusa.
Pod 2) - Imuni sistem detektuje virus ali nema odgovarajućih antitela, mora prvo da se testiraju sve moguće kombinacije antitela, to traje
određeno vreme, tek tad počinje produkcija odgovarajućih antitela i borba protiv virusa. Svo vreme si zarazan i širiš ogromne količine virusa.
Pod 3) - Imuni sistem detektuje virus, prelista banku podataka, nađe virus, proizvodnja antitela i borba protiv virusa počinje istog momenta.
Količina virusa koje ti prenosiš dalje je, čak i u inkubacionom periodu sve manja i manja, posle par dana nisi čak ni zarazan.

A ti si jasno napisao DA I VAKCINISAN COVEK SIRI ZARAZU. Malo li je par dana?

I fali ti varijanta 4 - VAKCINISAN SI I IMUNI SISTEM TI NIJE U REDU ILI IMAS (sta god to bilo) KOMORBIDITETE. Ovi su najgori zapravo, jer su kao OK a zapravo UOPSTE NISU.

Osim toga to "odredjeno vreme" (za nevakcinisane) je vrlo nedefinisan pojam. Moze li i to da bude par dana? Pa dodjemo na isto. Dok se ne iznesu jasni podaci sve je ovo rekla-kazala i "cinimiske da je tako".

I ponavljam - vakcina ti nije nikakva garancija, samo tvoj imuni sistem. Ko to ne moze da shvati... (dodaj sam)

Poslednja izmena od moderatora:
Osim toga to "odredjeno vreme" (za nevakcinisane) je vrlo nedefinisan pojam. Moze li i to da bude par dana? Pa dodjemo na isto. Dok se ne iznesu jasni podaci sve je ovo rekla-kazala i "cinimiske da je tako".
Vidi, ja ne tvrdim da sam stručnjak ili da sam vršio laboratorijska ispitivanja pa mogu da navedem tačan period.
Ali ne ide da ti za vakcinisane pretpostavljaš loš imuni sistem i komorbiditete a za nevakcinisane upravo suprotno.
Ja pričam o normalnim slučajevima, normalnim ljudima, uvek postoje atipični slučajevi ali se oni samo pominju, ne uzimaju se u obzir.
Osim toga, nije isto (pogotovo kod vakcinisanih) da li si zaražen zato što je neko kinuo ispod maske a ti sa maskom prošao
pored njega ili ti se neko iskašljao direktno u lice, a oboje ste bez maske.
Kod vakcinisanih imuni odgovor počinje skoro istog momenta, ako se radi o manjem ili relativno malom broju unetih virusa,
ogromna je verovatnoća
da ta osoba neće uopšte stići da zarazi druge.
Kod nevakcinisanih imuni sistem treba prvo da detektuje virus, pa da razvije antitela, pa tek onda kreće borba protiv virusa.
Moguća je i situacija da se virus u međuvremenu toliko razmnožio da imuni sistem razvija sve više i više antitela i na kraju
dolazi do hiperprodukcije antitela (citokinska oluja, to je i glavni razlog zašto mlađe i inače zdrave osobe stradaju).

I ponavljam - vakcina ti nije nikakva garancija, samo tvoj imuni sistem. Ko to ne moze da shvati... (dodaj sam)
Nema garancije prijatelju, ni na imuni sistem, ni na vakcinu.
I ponavljam - mod je izbrisao tu moju rečenicu, ja se složio - da ne tupimo više oko toga, u principu se slažemo...

Uzasno si naporan covek u dokazivanju neceg sto je dokazano pre vise od godinu dana.

https://www.danas.rs/drustvo/novosti-obdukcije-preminulih-od-kovida-19-ipak-radjene/

Uostalom, ne razumem sta zapravo hoces da kazes? Je li Loncar u pravu za nesto ili je u pravu samo kada se tebi slozi da je u pravu? Ili nikada nije u pravu? Ne kapiram poentu price osim da na sve bude kontra pa makar isla u sukob sa zdravim razumom. SZO nije zabranila autopsije, cak naprotiv. Ona nema mogucnost da ih zabrani cak i da zeli. Nema mehanizme za to. Patolozi sirom sveta rade svoj posao nesmetano.

laž...čista laž
tetka mi umrla pre pola godine i nije mogla da se radi obdukcija
spakovana u limeni kovčeg i pravac bežanija

Uopste ja nisam glup. A ti si jasno napisao DA I VAKCINISAN COVEK SIRI ZARAZU. Malo li je par dana?

I fali ti varijanta 4 - VAKCINISAN SI I IMUNI SISTEM TI NIJE U REDU ILI IMAS (sta god to bilo) KOMORBIDITETE. Ovi su najgori zapravo, jer su kao OK a zapravo UOPSTE NISU.

imun sistem?
šta je imun sistem? to niko ne spominje, jednostavno od prošle godine ne postoji...u stvari, ko pomene imun sistem da se kazni strogim zatvorom

Mnogo ti misliš i pretpostavljaš, sa logikom već ne stojiš tako dobro.
Pitam te ponovo:
Ko u toj bazi potvrđuje svojim potpisom kao patolog da je smrt nastupila kao posledica primljene vakcine?
.
Свакаква питања ковид џихадиста овде могу да се нађу.

Дао сам ти линк на образац за пријаву случаја који има 5 страна и ту све пише.

У бази података нико и никад не потписује ништа.

Постоји документација на основу које се формира (свака, па и) ова база података, а овде је то поменути образац у који се уносе подаци, углавном из потврде о смрти коју потписује лекар који је смрт констатовао (имаш на нету како изгледа тај образац на српском и ти обрасци су исти широм света јер су прописани од стране СЗО).

Такође се уносе сви релевантни подаци о подносиоцу пријаве и подносилац пријаве добија потврду о поднетој пријави.

А на крају су лепо написали, буде ли се неко зајебавао, чупамо уши.

И шта ти није јасно?

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back