Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
Ја сам у својим одговорима на твоје уписе пристојан и молим те да и ти будеш.

Јасно ти је од раније да немам претеран проблем са безобразлуцима, па те молим да водиш рачуна.

Објаснио сам да не повезујем свињски и причји грип већ говорим о једном вирусу, САРС-ЦоВ-1, па дал се зове свињски или птичји, небитно је.

ПЦР тест не да није поуздан него је обична превара и свима који прате је јасно одавно.

Ја немам проблем да ову супстанцу прими свако, до последњег човека на планети, све док је то урађено својом вољом и без икакве присиле.

.
PCR test iz tvog linka je "Die RT-PCR-Test-Technik gilt als Goldstandard, wenn es um den Nachweis einer Infektion mit dem Coronavirus SARS-CoV-2 geht."

A tvoje znamje nemackog je na nivou patke. Ti citas ko zna sta, i izvlacis sulude zakljucke. Imas dole mail ispod i pitaj ovog coveka da li je mislio to sto ti pises i navodis? Ako si u pravu, nema razloga da se plasis. Razotkrices zaveru.

Sta znas o Sarsu iz 2002 godine? Lupetas samo gluposti koje nazivas "svejednim" i lupas potpuno drugacije viruse i godine. I ja treba da vodim diskusiju na nivou pristojnosti? Pricas kao da nesto razumes a frljas se izrazima i pasivnom agresijom vredjas inteligenciju ljudi. Cuj molim te "supetanca"?! Da nije crna materija? Doneo neki rover sa Marsa nesto? Nauka samo trepce i nista joj nije jasno ali zato se zna ko istinu zna, eco chamber forumi teoreticara zavere.

Nisam te nikada pitao, jel zaprasuju jos avionima ili je to sneg od juce?

"ja u porodici imam clanove"... Koliko je ovo smesno.
Druga stvar, zao si "Ti im zelis kao ovima u Bergamu"... Sta kao u Bergamu, da riknu? Koje si ti dno od coveka...
Treca stvar, to sto ti je mama mozda negde lekar, pa je uradila neki copy paste radove kao i svi ostali. Ne cini te ni 1% vise kompetentnim da pricas na ovu temu. Svaka peta baba zna, sta je izumitelj PCR-a rekao o istom kao dijagnostickoj metodi, za potvrdu prisutnosti virulancije... Otprilike je isto kao kad bi rasljama lupali o rezervoar BOING 747, da utvrdimo koliko tacno litara mu je ostalo...
Ma ceo svet se samo sprda. Skole su izlisne, nauka ne postoji. Da da.. Verujem ti.
Sta je frka sa Bergamom? Jel istina da niko tamo nije umro? Da su to snimci iz 2013? Da je montirano? Jer virus ne postoji? Sta je onda frka? Evo ima ovde covek koji tvrdi da je smrtnost 0,23% naucno potvrdjena. Nema tu straha. Samo Bergamo Stbiju spasava :))

Iskrene zelje?
Cemu onda trosis vreme na propagandu vakcinisanja?
Najiskrenije. Ne propagiram ja, ja samo odgovaram na pitanja sta vakcina jeste a sta nije. Velika je razlika. A posto ima samo dva nacina, prirodni imunitet vs vakcina, logicno je da ti recimo izaberes prirodni put. Em zdravije, truju te, nema da ti se udje u genetiku. Najsmesniji virus kako rece Nestor. Pa da se uvere svi u komediju. To su mi zelje. :)

Najiskrenije. Ne propagiram ja, ja samo odgovaram na pitanja sta vakcina jeste a sta nije. Velika je razlika. A posto ima samo dva nacina, prirodni imunitet vs vakcina, logicno je da ti recimo izaberes prirodni put. Em zdravije, truju te, nema da ti se udje u genetiku. Najsmesniji virus kako rece Nestor. Pa da se uvere svi u komediju. To su mi zelje. :)
Naravno da je logicnije.
Nelogicnije je da primim neispitani buckuris od koga riknjavaju ljudi

Ukucaj fino u Ourworldata Izrael pa ce ti se samo pokazati...

....
0AA1A1AE-06A1-426A-A053-A70589B95CC3.jpeg

Bravo!!

Evo, mozes da vidis kada su se vakcinisali i koliko procenata su dobili stariji od 60 godina, a koliko mladja populacija. Da izvuces prosek i da dodjes do cifre koju sam ti naveo. A to je 59,8.

Uglavnom im sada oboljevaju mladji koji nisu vakcinisani. Kod nas je 50,4% ljudi primilo prve doze. Procenat revakcinisanih tesko da je blizu 50%. Pre nekog vremnea kada sam gledao bio je 38-39%. Sa tim ne moze biti rezultata.

Evo, masa vas uzima Svedsku kao primer za borbu protiv pandemije-
5817FAB7-8F39-4448-817A-7B85544B396F.jpeg

Izvor je tvoj koji si mi naveo da ukucam.

Izrael je u pocetku imao zamah vakcinacije i posle se stalo. Slicno kao i Srbija. A zemlje koje nisu stihijski radile plivaju uspesno.

Pogledajte prilog 992441
Bravo!!

Evo, mozes da vidis kada su se vakcinisali i koliko procenata su dobili stariji od 60 godina, a koliko mladja populacija. Da izvuces prosek i da dodjes do cifre koju sam ti naveo. A to je 59,8.

Uglavnom im sada oboljevaju mladji koji nisu vakcinisani. Kod nas je 50,4% ljudi primilo prve doze. Procenat revakcinisanih tesko da je blizu 50%. Pre nekog vremnea kada sam gledao bio je 38-39%. Sa tim ne moze biti rezultata.

Evo, masa vas uzima Svedsku kao primer za borbu protiv pandemije-
Pogledajte prilog 992445

Izvor je tvoj koji si mi naveo da ukucam.

Izrael je u pocetku imao zamah vakcinacije i posle se stalo. Slicno kao i Srbija. A zemlje koje nisu stihijski radile plivaju uspesno.

Ovaj gore grafik ti pokazuje do 6. Februara...

Kazem ti 68% je nabodeno u izraelu..
Premda naravno sumnjam u sve zvanicne izvestaje jer svi u svetu ocigledno lazu, a ne samo nasi...

Jos ce se na kraju pokazati da su ta laganja o procentima vakcinisanih spasila zivote mnogih...
Moguce da ima i neko human u sistemima ko laze da bi nam skinuo bedu (=vakcinaciju) s vrata...

....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back