Velika studija konačno otkriva ishod za ljude koji su primili vakcinu protiv Kovida

Nervirator

Džomba
VIP
Poruka
98.367
Više od pet godina nakon pandemije, otkrivena je velika studija o vakcini protiv Kovida

Dakle, koliko je vakcina bila uspešna uopšte?

1765743131552.png

Joe Raedle/Getty Images

No, pre nego nastavim da pišem a vi da pogađate (a možda i znate?) prvo da prognoziramo da li će tema biti obrisana?

Objavljeno u časopisu JAMA Network Open, istraživači su uporedili vakcinisane i nevakcinisane odrasle osobe u Francuskoj između 18 i 59 godina
sad uporedjuju vakcinisane sa jednom samo dozom, a onda je bilo nisi potpuno vakcinisan ako si primio samo 1.
msm, nas pureblooded boli uvo, ali sta je sad ovo, "ponestalo" ovih sto su primili 3-4 doze, bustera? :mrgreen:

@bas kao zašto si zapanjen? :lol:

bila prehlađena i ranije, pretekla, valjda ću i sada. :aha:

p.s. ako me ne bude neko vreme, biće da me je pokosila korona, i tjt. :lol:
pa ne znam ni koji virusi cirkulisu, ni sta je tebi, ni kakve to veze ima sa koronom koja je kosila., bar neki soj, ali ne svi

a tek ne znam kakve to veze ima sa mojom replikom, ili sa temom, mogu samo da prevrcem ocima i dalje, i da se becim

inace sad korona nije vise opasna, ne boj se... si sama, ima li ko da ti doda sta ti treba, caj, limun?

Poslednja izmena:
inace sad korona nije vise opasna, ne boj se..
baš ti hvala, odmah mi je laknulo:lol:
pa ne znam ni koji virusi cirkulisu, ni sta je tebi, ni kakve to veze ima sa koronom koja je kosila., bar neki soj, ali ne svi
pa sad, ako ceniš da je u vreme korone samo ona kosila, da ostali virusi nisu cirkulisali, slobodno se beči.;)

baš ti hvala, odmah mi je laknulo:lol:
eto vidis
pa sad, ako ceniš da je u vreme korone samo ona kosila, da ostali virusi nisu cirkulisali, slobodno se beči.;)
ovde pricamo o vakcinama i virusu korona, za koji sam ja licno osetio kako deluje sa spajk proteinima, a ranije sam u zivotu imao razne gripove kao i svi, ali nikad pre nisam osetio ove spajk SILJKE

znaci pricamo o vakcini i kovidu kojima su spajk proteini zajednicki

e, za pelcovane isto vazi

Methods:​

From January 2021 through February 2022, we prospectively collected blood from 16 patients who were hospitalized at Massachusetts General for Children or Boston Children’s Hospital for myocarditis, presenting with chest pain with elevated cardiac troponin T after SARS-CoV-2 vaccination.

Circulating Spike Protein Detected in Post–COVID-19 mRNA Vaccine Myocarditis

e, a naucnici su nam objasnjavali da nije sija nego vrat, samo im mnogu nismo verovali

mRNA vaccine spike protein differs from viral version

Stanford Medicine
https://med.stanford.edu › News Center

Jul 31, 2023 — Scientists explain a key difference between the spike-protein molecules generated by the SARS-CoV-2 mRNA vaccine and those the virus induces.

Poslednja izmena:
Objavljeno u časopisu JAMA Network Open, istraživači su uporedili vakcinisane i nevakcinisane odrasle osobe u Francuskoj između 18 i 59 godina
U tekstu na linku izmedju ostalog piše sledece:

Conclusions and Relevance
In this national cohort study of 28 million individuals, the results found no increased risk of 4-year all-cause mortality in individuals aged 18 to 59 years vaccinated against COVID-19, further supporting the safety of the mRNA vaccines that are widely used worldwide

U prevodu :
Zaključci i relevantnost
U ovoj nacionalnoj kohortnoj studiji sprovedenoj na 28 miliona pojedinaca, rezultati nisu pronašli povećan rizik od smrtnosti od svih uzroka u roku od 4 godine kod osoba starosti od 18 do 59 godina vakcinisanih protiv COVID-19, što dodatno podržava bezbednost mRNK vakcina koje se široko koriste širom sveta.

Због болести плућа, годинама се редовно вакцинишем сезонском вакцином против грипа и ни једном га, Богу хвала, нисам добио. Вакцинисао сам се само са три кинеске вакције против ковида, само зато што су класичне вакцине какве постоје стотинама година, са умртвљеним вирусом. Нисам добио ковид, што је случајно, али нисам имао ни било какве последице. Много људи ми се жалило на пост-ковид који их је мучио месецима, а вакцинисани су овим "фенси спајк" вакцинама.

Back