- Poruka
- 24.446
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovu zmurecki sa rukama iza ledja vodam po diskusiji ko gluvu kucku
.odlicna tema da botovi i sendvicari samo uvide koliki su oni korisni idioti, kada "ovo" dobi... koliko? 330 hiljada evrica?! WOW
jel srbija nema poresku inspekciju? jel ona to dobila na lutriji koju organizuje sns mafija? jel vidis ti ovo @Jugoslav Čvarak , a ne ko ti da se muci po ceo dan ovde, i opet siromasan kao crkveni mis
pravis @Stojkov Menidjer a ljubomornim sad
Ako je oženiš onda i ti imaš stanJel ova informacija proverena da je ona dobila stan?
Džaba si gurao kasirke po MAHI-ju da im isprazniš korpe sa računimapravis @Stojkov Menidjer a ljubomornim sad
ma ruzna, gadna sektasica, juri je ti, a, on ce neku blokaderku valjdaAko je oženiš onda i ti imaš stan
Samo nek se ženi, ne mogu ga čitam...ma ruzna, gadna sektasica, on ce neku blokaderku valjda
PotpisujemAko je istina, pohapsiti sve iz lutrije Srbije.
da si bolje botovao, oni bi tebe kontaktirali da se namesti da dobijes, ali ti si amater bot koji ces im?Potpisujem
Ej 20 malih Binga kupio i dobio da izbijem oči
Pa nisam im ni javio da botujem.da si bolje botovao, oni bi tebe kontaktirali da se namesti da dobijes, ali ti si amater bot koji ces im?
znaju oni sve, pomno prate, imaju i regrutnu komisiju, ali ti si im na ignore vec, badava vezbasPa nisam im ni javio da botujem.
Oni ni ne znaju za moje aktivnosti...
Znaju CURACznaju oni sve, pomno prate, imaju i regrutnu komisiju, ali ti si im na ignore vec, badava vezbas
pa zato sto si amater, a neda je profesionalka, kada ona zabotuje. leti perje, ja da joj repliciram, samo bih popio banZnaju CURAC
Što nisu zvali pre MAXI-ja?
Nema potrebepa zato sto si amater, a neda je profesionalka, kada ona zabotuje. leti perje