Uzmi račun i pobedi ako si bot

Lepo sto su se potrudili neki da nadju lako vidljive rezultate za one koji sve rade iz fotelje...

Inace je bez logike, mislim na psihologiku to da sistem i ljudi koji muljaju , rugaju se zdravoj logici i ljudima, rade nesto bez muvanja na svoju stetu sto u vrednosti prelazi 10 000e.
Da se dogovorimo , 10 000e ce i da bace, pa placaju 1000e da mi neko opere auto i da ne dira kesice heroina i kokaina koji je u kolima, ili sta vec imaju , da ne pominjem....
Sta ih zabole za 10 000 ako je to u interesu situacije..

Ali za stanove, pa to tesko da ce bez mucke....
A da ne govorim o to me da nesto nije u redu sa pdf prenosom racuna na sajt poreske uprave ili ko vec kontrolise fiskalizaciju....ne znam nije me interesovalo ko kontrolise, ali vidim da ne radi kako treba....trgovci dobiju ekspres potvrdu za racun i izdaju racun, ali taj racun npr posle aplikacija za prijavu za nagradnu igru ne prepoznaje, tj nije jos stigao ili je pogresno unesen....
To ne bi bilo cudno ima privatnika koji muljaju , ali tesko da ce apoteke beograd da muljaju , tesko da ce da muljaju istog dana njih pet razlicitih firmi na 1km rastojanja...To tesko , nego je nesto drugo problem...

odlicna tema da botovi i sendvicari samo uvide koliki su oni korisni idioti, kada "ovo" dobi... koliko? 330 hiljada evrica?! WOW

jel srbija nema poresku inspekciju? jel ona to dobila na lutriji koju organizuje sns mafija? jel vidis ti ovo @Jugoslav Čvarak , a ne ko ti da se muci po ceo dan ovde, i opet siromasan kao crkveni mis
.
НЕМА!!!

У Србији не функционише ни један контролни орган који би контролисао власт и шта власт ради.

Буквално, у Србији закон важи само за опоненте власти.

.

Bojim se da zaboravljate pravilo , sta pametan vidi glup ne vidi , cime se glup ponosi , pametan se stidi, vidi rimuje se...

Ali ima jos jedan faktor a to je pakost...
Gledam na smederevcu vecito guzva zbog dva skretanja ulevu , a smesno kao da je neko smisljao kako sto vise da ugusi smederevac....
A pre toga je bilo postavljanje nekih cevi , i tad sam video biser, po 5 sati cekaju, a ima ulica paralelna koja je prazna i cak i kraca, ali niko da stavi znak i tako 9 meseci , ovi sto znaju oni valjda nece da ne bi napravili guzvu sebi , imaju mini autoput do kaludjerice...a ovi ostali i putari , zato sto nemaju nalog jer onaj sa saobracajnog koji je podnosio zahtev za zatvaranje, nije ucio skolu pa nije obezbedjivao paralelni pravac...

Tako je sve u Srbiji ...ocekujte rukavice kad budete kod hirurga na stolu , mrzelo ga da baci u korpu pa ostavio kod vas u stomaku...

Back