gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))Sve se moze nauciti...
Trebalo je da vidis jednom mog druga dok ga jedna drugarica i ja nismo uzeli pod svoje...
Ona vise nego ja...
Ali ipak je to bio zajednicki rad...
Sad je toliko neslican sebi od ranije da ljudi ne mogu da veruju...

Nemam fobiju od zena,hvala na pitanju,ali ne volem muske koji se pretvaraju da su zeneRekla ja da goxy ima fobiju od žena. Šta li su mu to gadno uradile? Mislim, umemo mi da budemo gadne i skotovi, ali smo to po pravilu kad neko zasluži.
Ebote,Marlo koji ti je to nick po redu
Pa stvarno nema smisla 
Nemam fobiju od zena,hvala na pitanju,ali ne volem muske koji se pretvaraju da su zeneEbote,Marlo koji ti je to nick po redu
Pa stvarno nema smisla
![]()
Ako je ženka možemo da ih parimo.![]()

Bato odustani od tog fem ponasanjaTi nisi moderator pa ti opraštam zabludu. Čak si mi i donekle simpatičan mladi čovek. Ali više volim iskusne muškarce.
Ne prilici takvoj muskarcini
Bato odustani od tog fem ponasanjaNe prilici takvoj muskarcini
![]()

Pa dobro onda Dano. Mogu da se druže i igraju remi.Nije, mužjak je, i mi tražimo ženku.![]()

Pa dobro onda Dano. Mogu da se druže i igraju remi.![]()

Ja sam mog naučila da vara na kartama.![]()

tema....
e nisam imala te srece....da imam bas-ono-bas odlucnog muskarca pored sebe....ne znam da odaberem i to ti je....a da me odvede u noc...e da....jedno od mojih mastanja...samo, mnogo se ja migoljim i ti odlucni nece ni blizu....smor sam im....mada, ovaj sadasnji zna sta nece iako nije siguran sta hoce...i to je nesto......