ljuta_mamba
Iskusan
- Poruka
- 6.762
ja idem u kinu ovih dana
pa cu se tasmo detaljno raspitati oko uvoza,tj,izvoza robe na ove prostore
pa cu se tasmo detaljno raspitati oko uvoza,tj,izvoza robe na ove prostore
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja radim u pomorskoj agenciji i špediciji u Rijeci.Nije mi jasno kakav zakup kontejnera?! Imaš troškove pomorskog transporta, kopnenog transporta,usluge špedicije i carina+porez u Srbiji.
Kontejner od ukrcaja na brod u Kini putuje do Rijeke cca 30-35 dana. Ne znam odkuda 2 mj. Uostalom, ukoliko netko ima ili tek ima namjeru kupiti robu u Kini ili bilo gdje drugdje u svijetu koju treba transportirati do Rijeke pa dalje do Srbije, slobodno neka se javi.
imam utisak da je covek mislio na zakup polovine kontejnera, a mene upravo to zanima, da li je moguce zakupiti par metara u kontejneru, zapravo dovesti jednu tonu robe, pamucnog platna iz kine?
Kako,šta?stade uvoz izgleda![]()
sve ti moras da platis pre utovara robe itd ....
mislim da ti niko nece garantovati da to sto dobijes kao uzorak da ce biti spakovano u kontejner
Kako,šta?
I fizicko i pravno lice mogu vrsiti uvoz, odnosno izvoz dobara. Postoji tehnika za svaku vrstu spoljnotrgovinskog posla, kao i vrste njihovog obezbedjenja, sto se tice i finansijskog obezbedjenja i osiguranja placanja, odnosno isporuke robe. S obzirom na moje iskustvo u trgovini sa Kinezima, nije vam potraban agent odande, ali je sve teze doci do firmi bez posrednika tj., agenta.
Evo htedod jutros da lopatom ocistim sneg ispred kuce - drska mi ostala u ruci! A kupio sam je pre dva dana. Eto toliko o kineskom djubretu.