Lady Stardust
Primećen član
- Poruka
- 934
Za Kineski namestaj se pouzdano zna da je kvalitetan.Nije mi jasno sta se moze uvoziti iz kine i profitirati,kad su Kinezi prva ruka sto se tice trgovina i uvoza iz Kine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene zanima uvoz rezervnih delova za mobilne posto sam dugo u tom poslu.Potreban mi je kontakt firmi iz Beograda koji imaju svoje ljude u
GUANGZHOU u Kini i naravno koji su online na msn,icq,skype.
Unapred hvala
Kako ostali bez kontejnera,kad ima i ovih novih za reciklazu.......
To ti je iskreno mala količina robe, čak i da pronađeš ove super kopije originala ne bi ti se isplatilo, neke druge stvari mogu ići na crno npr. mobiteli, i slične stvari koje nisu puno velike a imaju dobru tržišnu cijenu.Interesuje me koja je procedura uvozenja robe iz kine?ne bih uvozio na veliko mozda 50 pari majca,patika i tako?Sta mi treba od dokumenata sve?I kome da se obratim za to?Hvala!
Cini mi se da tip hoce da te izlevati, za tu kolicinu je nemoguce dobiti prevoz besplatan, i upitna je cijena koju on nudi ako je uopce konkurentan kinezima.Interesuje me koja je procedura uvozenja robe iz kine?ne bih uvozio na veliko mozda 50 pari majca,patika i tako?Sta mi treba od dokumenata sve?I kome da se obratim za to?Hvala!
mene interesuje uvoz muzicke opreme i instrumenata! Da li je moguce i kako?!