UVOZ IZ KINE

• Začetnik teme Začetnik teme vazon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mene zanima uvoz rezervnih delova za mobilne posto sam dugo u tom poslu.Potreban mi je kontakt firmi iz Beograda koji imaju svoje ljude u
GUANGZHOU u Kini i naravno koji su online na msn,icq,skype.
Unapred hvala

Ima jos bolja kombinacija.original delovi iz fabrike...javi na pp sta ti treba,moguce da se moze naci...

Naša kompanija Vam može pružizi kompletnu uslugu: pronalaženja željenog proizvoda, inspekcije istog, kupovine i transporta. Nudim organizovanje putovanja u Kinu, posjeta željenim kompanijama, sajmovima ili bilo kojeg drugog poslovnog putovanja.

Posjedujemo stalni office u Hong Kongu, koji je zadužen za cjelokupno azijsko tržište, dakle govorimo o tržištu i van Kine.

Naravno, ne mogu navoditi ostale podatke zbog reklamiranja (nisam siguran, možda i ovim kršim pravila, ako da, izvinjavam se) ali kontaktirajte me na neki od načina i daću vam sve neophodne podatke.

Sad sam tu na forumu, pa me možete kontaktirati, ili putem MSN-a: cebosbih@hotmail.com, Skype: cebosbih, GSM: +387 62 124 691

Ako ima zainteresovanih za Uvoz iz Kine i Izvoz u Kinu, javite se.
Znam osobu (Iz Srbije koja je 10 god prisutna u Kini.), ima kancelariju u Sangaju,
Ja nisam posrednik, to mi je prijatelj, zainteresovanim mogu da dam kontakt.
Toliko od mene i pozdrav iz Kine.

Interesuje me koja je procedura uvozenja robe iz kine?ne bih uvozio na veliko mozda 50 pari majca,patika i tako?Sta mi treba od dokumenata sve?I kome da se obratim za to?Hvala!
To ti je iskreno mala količina robe, čak i da pronađeš ove super kopije originala ne bi ti se isplatilo, neke druge stvari mogu ići na crno npr. mobiteli, i slične stvari koje nisu puno velike a imaju dobru tržišnu cijenu.

Pronalazimo za vas proizvode iz Kine koje želite da kupite, obezbeđujemo vam najbolje cene i kvalitetne proizvode, vršimo proveru legitimnosti kineskih proizvodjača i prodavaca, dogovaramo za vas prevoz po povoljnim cenama, vršimo na licu mesta kontrolu robe koja vam se šalje.

Naš tim u Kini ima 8 zaposlenih ljudi koji će za vas obaviti najveći i najbitniji deo posla. Vi treba da tačno znate šta želite da uvezete, karakteristike proizvoda koji želite da uvezete i koju količinu želite da uvezete. Niste uslovljeni ni količinama ni vrednošću robe što znači da za vas tražimo proizvode i manjih i većih vrednosti bilo da je 1 komad u pitanju ili više.

Za sve dodatne informacije javite nam se na mail ttposlovi@gmail.com.

KINESKA ROBA POZNATA JE PO IZUZETNO LOSEM KVALITETU.U TO SU SE UVERILI SVI KOJI SU BAR JEDNOM POSETILI KINESKI CENTAR NA NOVOM BEOGRADUH.I JOS JEDNU STVAR TREBA ZNATI DA KINEZI JEDNU ROBU PRODAJU U SRBIJI I DRUGU MNOGO BOLJEG KVALITETA NA ZAPADU.

Back