Dule 021
Veoma poznat
- Poruka
- 14.052
Da zaboravih..posto je za njega reg 400e mora da izadje jeftinije nego ovde inace bi 220 uzimao
Ti izgleda jos nisi razumeo da je to ista kubikaza za 200 i 220 CDI i da je samo razlika u ks tako da je registracija i za jedan i za drugi oko 60000 dinara.
@novca
Prelistaj malo temu i sve ce ti se samo reci a sto se tice A3 i 206 neki od njih koji su 2000 godiste ne ispunjavaju Euro3 normu i ne mogu se uvesti a neki cak i 2001 pa da ti ne bi mnogo o tome razmisljao mislim da ti je bolje da kupis vec doteran auto koji m,ozes i da odvezes kod majstora da se pregleda pre kupovine a taj preko neces moci ili ces moci ali neces nista razumeti osim ako ne parlas dobro italijanski ili nemacki(zavisi odakle hoces da uvezes auto).

Za par stoja vise ti je pametnije da uzmes auto koji je vec u Srbiji a i zdravo je za kosu-neces posedeti zbog silne papirologije.

Uostalom ,kao sto sam ti rekao na samom pocetku,forum sluzi da bi se citao a ne samo postavljala stalno ista pitanja i tako iznova i iznova.Naci ces mnogo korisnih informacija i uvideti da je ovo sto sam rekao tacno i istinito.