Radi se o tome sto je to poklon a osoba kojoj se kupuje ne smije da zna za to dok ga ne vidi sa masniconm ispred kuce. Ako ocu da mu zavrsim papire, koliko mi rekose, kupoprodajni ugovor u Njemackoj treba da glasi na osobu na koju ce da se prevede u Bg, to je jedini razlog zbog kojega bi ga carinio u Bg. Ako imas kakav drugi predlog reci. Jos ne znam sta ce imati od opreme jer mi drug upravo prati oglase i birka auto. To sto znam za sad je samo ono sto sam napisao. Uz EURO1 obrazac rekose da ce carina biti 2,5%. Nije li teko? Interesuju me orijentacione dazbine +/- 200 eura. Hvala.
Baš zato što je iznenađenje ne treba da ga cariniš direktno na tu osobu, jer bi onda trebalo da nađeš opravdanje zašto ti treba njena LK na par dana, jer original LK mora da se dostavi na carinu, i tamo ostaje do okončanja carinjenja.
Ja bih to uradio drugačije. Ocarinim ga na uvozničku firmu, i onda izdam fakturu na ime te osobe, i ti ga lepo teraš sa mašnicom pred kuću, i iznenađenje je potpuno, bez načina da nasluti da se nešto sprema.
Ja sam u petak tako iznenadio svoga tasta sa Meganom.

Mislio je da ga zavitlavam sve dok nije video da faktura glasi na njegovo ime.
Dalje, ja ti na moj način carinjenja, odnosno pripremanja papira za carinjenje, mogu uštedeti stotinjak evra koje bi dao Švabama za vađenje ex papira i eur1, a da i dalje zadržiš povlasticu pri carinjenju.
Pogrešno su te informisali za carinsku stopu. Pošto je auto ispod 1000ccm carinska stopa za njega, kada se carini sa povlasticom, iznosi 5%.
2.5% je za one od 1000 - 3000 ccm.
Elem, za takav auto, 2007.godište, sa 3 vrata, sa AC klimom, metalik bojom i radiom, carinjenje bi te koštalo 920€, bez obzira na cenu koju ti platiš u Nemačkoj.
Kilometraža treba da bude minimum 92.000 km. Ako je manje, to sredimo pred granicom, a ako želiš, posle carinjenja je vratimo na prvobitno stanje.