Uvoz automobila, pomoć i saveti

Tu ti Don moze pomoci samo oko carinjenja ali ono sto je mnogo vaznije je za koliko ces ti uspeti da nabavis auto jer to Don ne radi tj nabavlja. Ako pogledas oglase preko tesko da ces uspeti za te pare da uvezes C Vectru i voleo bih i ja da uvezem Vectru C 1,9CDTI (150 ks) 2008 za 6000 ali ne mogu.z:lol:
Bolje ti je da uzmes dobru Vectru B 2002 u koju neces morati da ulozis mnogo nego Vectru C koja ce zbog male cifre biti u krs stanju pa ce te na kraju izaci ko zna koliko.
Pregledao sam oglase i ovo ti je prva Vectra C da nije englez i da lici na nesto a pritom i na njoj imas ulubljen blatobran.
I sad ti ostaje da ti Don izracuna koliko izadje carina za ovaj auto i znaces dali moze ili ne da se dobije za 4000.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...02-01-01&negativeFeatures=EXPORT&pageNumber=7
Uostalom evo ti jos nekih oglasa sa Vectrama pa ces znati sta ti je ciniti.
http://www.autoscout24.it/ListGN.as...&fregfrom=2003&pricefrom=1000&cy=I&ustate=N,U

Ne zaboravi da ti je prevoz automobila ako ides samostalno po njega 400-500 eura a ako ti ga neko dovozi jos 200 eura.

Tu ti Don moze pomoci samo oko carinjenja ali ono sto je mnogo vaznije je za koliko ces ti uspeti da nabavis auto jer to Don ne radi tj nabavlja. Ako pogledas oglase preko tesko da ces uspeti za te pare da uvezes C Vectru i voleo bih i ja da uvezem Vectru C 1,9CDTI (150 ks) 2008 za 6000 ali ne mogu.z:lol:
Bolje ti je da uzmes dobru Vectru B 2002 u koju neces morati da ulozis mnogo nego Vectru C koja ce zbog male cifre biti u krs stanju pa ce te na kraju izaci ko zna koliko.
Pregledao sam oglase i ovo ti je prva Vectra C da nije englez i da lici na nesto a pritom i na njoj imas ulubljen blatobran.
I sad ti ostaje da ti Don izracuna koliko izadje carina za ovaj auto i znaces dali moze ili ne da se dobije za 4000.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...02-01-01&negativeFeatures=EXPORT&pageNumber=7
Uostalom evo ti jos nekih oglasa sa Vectrama pa ces znati sta ti je ciniti.
http://www.autoscout24.it/ListGN.as...&fregfrom=2003&pricefrom=1000&cy=I&ustate=N,U

Ne zaboravi da ti je prevoz automobila ako ides samostalno po njega 400-500 eura a ako ti ga neko dovozi jos 200 eura.

Hvala Dule, jos samo da Don izracuna carinu za ovaj kojeg si ti postavio pa da znam odprilike koliko bi me sve to izaslo,jos jedno pitanje imam za tebe Dule da li mozda znas kakve su Svabe sto se tice cenkanja da li bi recimo i koliko mogao da mu skinem tu cenu?z:)

Jedno obaveštenje za sve koji su zainteresovani za dovoz iz Slovenije.

Ponovo imam čoveka u Sloveniji koji može pogledati i dovesti auto. Vaše je da nazovete Slovenca i dogovorite se s njim. Ispitate u kakvom je stanju auto, da li vredi uopšte pogledati, koja je zadnja cena i sl., pa ako vam odgovara onda aktiviram mog čoveka.

Cela stvar funkcioniše tako što mi donesete pare za kupovinu, ja mu ih prebacim na njegov račun, i on kupuje auto. On će pogledati da li auto odgovara rečenom stanju, i ako ima nekih mana javiće, pa vi odlučujete da li da ga ipak kupi ili da se sačeka da se nađe drugi ili odustajete od kupovine, i da vam se vrate pare. Ukoliko odustajete on će skinuti onoliko koliko ga je koštalo da ode do auta.

Ako je sve ok on kupuje auto i dovozi ga u Srbiju. On svaki vikend dolazi kući i tada bi dovezao auto.

Mogu mirne duše preporučiti čoveka, jer ga poznajem. Znam da je pošten, znam mu celu familiju. Moja kancelarija se nalazi u firmi njegovog brata. Drugo, čovek je po struci automehaničar, i razume se u auta. Zna šta treba da pogleda.
Juče smo napravili probu, jer je baš za mene kupio i dovezao jednog Megana. Prethodno je pogledao i odgovorio me od kupovine jednog drugog Megana, koji je na slikama i u opisu vlasnika, delovao perfektan, ali on je video da auto nije ni blizu stanja kakvim je prikazan u oglasu, kao i da nema šanse da ima kilometražu koja je na stanju, odnosno da je prešao mnogo više.

Što je najbolje, cena njegove usluge je 200 € sa njegovim gorivom i putarinama, što je za 50€ manje nego što ostali rade dovoz iz Slovenije.
Napominjem da u tu cenu ne ulaze dodatni troškovi kao što je vađenje zoll tablica, zeleni karton i sl. Zato je najisplativije da, ako je moguće, gledate auta sa tablicama, odnosno ona koja su registrovana. Onda nema dodatnih troškova. On ga dotera na njegovim tablicama, i skine table, i vrati ih da ih odjavi.

Done,koliko kosta carina i porez za ovaj auto http://www.polovniautomobili.com/oglas1867505/volkswagen_golf_4_16_bz_highline/
a za ostale,kako vam se cini ovaj auto?
Unapred hvala na odgovorima!
Znas kad je taj Golf presao 127k km? Pre jedno 5-6 godina najmanje jer pogledaj mu volan i sve ce ti biti jasno.Golfovima se volani pocnu lizati tako kad predju i 250k km a nekima ni tada. Pa sto ne ukucas na stranim oglasima Golfove do 150k km i da je 2003 pa ce ti izbaciti koliko vredi taj auto preko.
Ovde jos racunaj da je neko nesto i zaradio.z:)
Evo ti link ka oglasima.http://suchen.mobile.de/auto/volksw...&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine
Ili jos bolje ,posto je taj sa 1,6 motorom evo ti i bas takvih sa tim motorom i do 150k km.z:)
http://suchen.mobile.de/auto/volksw...axMileage=150000&categories=Limousine&lang=de
@marky87
Malo sigurno i to od 100-300 u vrh glave osimako autu ne fali nesto vece a onda je pitanje koliko.

Poslednja izmena:
Mislis ja?z:lol:
Ma ima kola koja zaista pokazu vec na 130k km znake istrosenosti na volanu a to je npr Mercedes A,Peugeot 206 sa gumenim volanom,Citroenu C3 strada vozacko sediste i tako dalje ali Golf spada u kvalitetnije odradjene automobile i volani zaista stradaju tek na 250 i vise hiljada km.
Uostalom pogledajte ove sa stranih oglasa sto sam okacio pa cete videti da su na svima celi volani.

Ajde ljudi pomagajte.
Kupio(platio preko banke)Twingo 2002 god.presao 240 hiljada,motor 1149 43 KW,koliko me izadje cariba i pdv na oaj auto.
Sledece pitanje po etu sam video ali ne mogu da potvrdim da li Italijani jos imaju probne table zovu se Targhe per esportazione*,ako imaju gde se uzimaju.
I na kraju ako ja ne idem po njega da li neko radi prevoz dovoz do Bilo kojeg mesta gde je carinjenje najeftinije.
Automobil je kod mesta Pesaro.
Hvala na odgovoru.

Imao si mooda da platis auto unapred?:zblesav:
Pa jel znas ti da prevaranata u Italiji ima enormno mnogo i da samo cekaju da neko nasedne? Posle toga naravno nestanu.
Kako si to uplatio na nevidjeno auto? Na slike?
Pa ja ne uplacujem nista i samo rezervisem a vozac kad ode po auto tek onda ga plati a placanje preko banke je obavezno samo za firme na koje ce se auto i voditi. I nasao si Twingo sa 240k km pored toliko kola sa manje km. Ne razumem ali bas ne razumem.
Carina za taj auto ti je oko 200-250 eura plus spediter i dovoz koji je iz Italije oko 300-350 eura.

Pazi ovako,
ja sam ga kupio od ljudi sa kojima sam saradjivao ranije(to nisam napomenuo),tako da tu nema nikakve prevare.
E sada je nastao problem sto su oni firmu prebacili u Pesaro(ranije su bili u Milano),pa mi je problem prevoza dovoza,jer niko od nasih prevoznika nece tamo da ide a traze mi 500 eura(ja sam iz milana vukao za 270),to mi je nekako skupo,mada imaju stvarno od Milana 360 kilometara.
ajde mi daj nekog prevoznika za te pare koje si mi napisao(ja ne mogu da nadjem)
Uzeo sam ga sebi a ne za dalju prodaju jer cena sa odjavom 580 eura,moras priznati za te pare nema.
Plus imam drugara koji radi samo Renault pa i da uradim sve na njemu opet mi se isplati.
Hvala na brizi i brzom odgovoru.
ajde prevoz mi nadji.
Hvala.

@georgejune
Ovaj je prvi da je limuzina,da lici na nesto,da ima normalnu kilometrazu al opet nije 143 ks i da nije bio taksi.Dalje su sve skuplji i skuplji.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...tures=EXPORT&categories=Limousine&tabNumber=2
@jedy023
I ja imam jedan Focus koji je u Milanu pa ga cekam vec mesec dana jer niko tamo ne ide tj nije im usput a za tebe je jos gore.Doduse za vikend mi je stigao sa Kalabrije jedan BMW a za to uzimaju na kamion po 410 eura a meni niko nije isao tamo i jedan vozac je slucajno imao mesto viska i povezao ga je ali sam grunuo jos 150 eura.Bolje da mi odmah dodje nego da se ceka jos ko zna koliko i da u medjuvremenu padne cena.

Ako je to ovo onda izadje ali mislim da pise lenningen da je to
Maps

Driving directions

Results : 73252, Europe

Departure

Destination

Stopover

Several answers match your search.
Please select one of the options
listed below:

1. D - Baden-Württemberg: Gutenberg (73252)
  2. D - Baden-Württemberg: Oberlenningen (73252)
  3. D - Baden-Württemberg: Unterlenningen (73252)
  4. D - Baden-Württemberg: Schopfloch (73252)
  5. D - Baden-Württemberg: Brucken (73252)
  6. D - Baden-Württemberg: Diepoldsburg (73252)
  7. D - Baden-Württemberg: Hochwang (73252)
  8. D - Baden-Württemberg: Krebsstein (73252)
  9. D - Baden-Württemberg: Lenningen (73252)
  10. D - Baden-Württemberg: Schlattstall (73252)
  11. D - Baden-Württemberg: Torfgrube (73252)

Don molim te ako mozes da mi kazes koliki su troskovi uvoza nekog automobila od 2000 do 2002 god. iz Italije. Zanima me koliko procenta od vrednosti auta ide na carinu, pdv...i ostali troskovi koji se nadju usput.Planiram da kupim neki mladji auto, trenutno vozim golf 2...pa hocu da vidim da li mi se isplati da uvezem auto sam ili da nekom platim za to.Ono sto je meni zapalo za oko je audi A3 i Pezo 206.Hvala unapred

Back