gost 444588
Domaćin
- Poruka
- 4.830
Takođe.

Doduše, još bih dodala i krivuljare, trouglove i lenjire, paus papir, hamer A0 formata... Pa crtaj danima i noćima, godinama. Uh...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takođe.
pa T lenjir , pa kad pogrešiš na hamer grebeš žiletom, prošao i tu školu sa suprugom, maltene još da završim i arhitekturuTakođe.
Doduše, još bih dodala i krivuljare, trouglove i lenjire, paus papir, hamer A0 formata... Pa crtaj danima i noćima, godinama. Uh...![]()
čuvam ovakve , spakovani su , dobio sam to u nasledstvo , ostaviću ih i ja , ima za obojicu podjednakoPogledajte prilog 1534636Pogledajte prilog 1534637
Ručno vezeni krevetski čaršav
(identične smo imali u kući)
Nažalost, naši nisu sačuvani... Vezle su ih moja baka i majka.čuvam ovakve , spakovani su , dobio sam to u nasledstvo , ostaviću ih i ja , ima za obojicu podjednako
Došao sam. Daj mušmule."Ostavi to, da ima kada neko dođe."
Čuvena rečenica iz moje, a ne sumnjam i mnogih drugih mladosti...
"Hoćeš mušmula?", što bi rekli stari iz mog rodnog kraja, kada neko nešto izvoljeva i traži.Došao sam. Daj mušmule.
У сваку продавницу, овог типа, у коју сам ушао последња полица увек је била крива од тежине флаша на њој.